- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
ay aynı ruh hali. kaçan ruh hastalarıyla başımız dertteBu Adam icin actigim 3. Konu ancak busefer derdim baska. Siz bana söylenmeden sunu söylemek istiyorum: bu adamdan bir cacik olmaz bunu anlamis durumdayim.
Güzel güzel tanisirken aniden ilgisini yitirdi soguk davranmaya basladi hatta ekti beni. Sonra ders olsun diye bende onu ektim arayip sormadim. Sonra yine ilgi gösterdi. Tamam dedim herhalde dersini aldi bu uzatmiyayim.
Yine bulustuk. Güzel güzel ayrildik. Ondan sonra adam bidaha aramadi. Ben birdefa yazdim cevap gelmedi. Ondan sonra sunu gözlemledim: adim gibi eminim karsilasmamak icin kaciyor köse bucak. Ayni yerde calisiyoruz normal sartlarda defalarca karsilasmamiz gerekiyordu. Arabasini bile ben görmiyecegim sekilde park ediyor. Nereye Kadar kacmayi düsünüyor, eninde sonunda karsilasacagiz mecbur
Bu durum cok sinirimi bozuyor. Neden benden kacmasi gerektigini düsünüyor, pesinden kosacagimimi saniyor anlamadim. Elbette öyle birsey yapmiyacagim. Zaten bana deseydi isinamadim yada hazir degilim ok der gecerdim ama bu nebicim uslubdur arkadas. cok rencide oldum. Kadinlik gururum kirildi. Dua ediyorum yazsin, pesimden kossun diye. Tekrar yüz verecegimden degim. Sirf Kadinlik gururum kurtulsun diye.
Gercekten tek dert ettigim ayaklar altina alinan gururum. Icimi dökmem ve birileriyle birlikte bu adama saydirmam lazimdi kizlar
Dengesiz birine benziyor o yazacak bu durumda sizde ilişkim var görüşmeyelim deyin en güzeli içi içini yesin dursun
Nedenmi? Hersey cok basitlesti artikSon zamanlarda bu tipler çoğaldı nedeni ne acaba? İlişki istemiyorsanız adımı atıp ilgiyi çekmeyin be kardeşim. Valla dertlerini anlamadım bu tiplerin.
Seninde mi basinda var aynisi? Ya hu kacmasa zaten sorun yok giderse gitsin de böyle saklandimi ben öcümüyüm noluyor nan oluyor insanay aynı ruh hali. kaçan ruh hastalarıyla başımız dertte
Son zamanlarda bu tipler çoğaldı nedeni ne acaba? İlişki istemiyorsanız adımı atıp ilgiyi çekmeyin be kardeşim. Valla dertlerini anlamadım bu tiplerin.
inşaAllah bana da yazar :) bende aynı bu akşam bir ruh hastasının krizini yaşadım. gerçekten seni en iyi anlayacak kişi benim sanırımInşaAllah yazar. Sahsen hic cevap vermemeyi düsünüyorum. Bu bile yeter bana. Yeterki yazsin
evet aylarca yazmadım. geldi yazdı hep aklımdaydın bik bik bütün gece sabaha kadar ilanı aşk etti.Seninde mi basinda var aynisi? Ya hu kacmasa zaten sorun yok giderse gitsin de böyle saklandimi ben öcümüyüm noluyor nan oluyor insan
Ben de "taşınırken" diye okudum ve inli c.inli konu sandımTanışırken yazıyormuş taşınırken diye okudum :))
Evli olmadıgından eminsiniz değil mi?evet aylarca yazmadım. geldi yazdı hep aklımdaydın bik bik bütün gece sabaha kadar ilanı aşk etti.
iki gün sonra yazdığım mesajlara görüldü atıp cevap vermedi. ama sonunda ilgi krizi yaşayan benmişim ilgi hastasıymışım. bana suçu attı.
bu akşam belki 30 tane mesaj attım whatsapttan hala ses seda yok. İnşallah yazsın da ben de görüldü atıp. uzaya yollamak istiyorum onu
Doğru erkekler genelde bu olmazsa diğerine giderim diye düşünüyorlar bence de. Maymun iştahlılar bu yüzden bir kadına kendilerini kilitlemiyorlar.Nedenmi? Hersey cok basitlesti artik
Hic kimse biseden cekinmez oldu
Her kiz kolay gorunur oldu bu tiplerik gozune.
Neden cunki biz medeniyiz, medeniyet ugruna daha rahat olmamiz gerek. Her erkekle arkadas olabilirim susunu vermemiz gerek.
Ben adama birkere yazdim tek müsaitmisin konusalimmi diye cevap vermeyince arayip sormadim hic buna rağmenkaciyor. 30 Tane mesaj yazsam herhalde ülke degistirirdievet aylarca yazmadım. geldi yazdı hep aklımdaydın bik bik bütün gece sabaha kadar ilanı aşk etti.
iki gün sonra yazdığım mesajlara görüldü atıp cevap vermedi. ama sonunda ilgi krizi yaşayan benmişim ilgi hastasıymışım. bana suçu attı.
bu akşam belki 30 tane mesaj attım whatsapttan hala ses seda yok. İnşallah yazsın da ben de görüldü atıp. uzaya yollamak istiyorum onu
Iste buBence onun size adım atmasının hiçbir önemi olmamasını dilemeli ve buna enerjinizi harcamalısınız. O kim köpek ki sizin kadınlık gururunuz onun atacağı saçma sapan adımlara bağlı olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?