Tanisirken aniden köse bucak kacan ruh hastasi

Katılıyorum bir de bu tür erkek türedi. Konuların hepsi birbirine benziyor artık valla konu sahibeleri + bes para etmez flort erkegi
Ayyyynnnnennnn. Her gün 5 konu rahat açılıyor. Ben de benzer hikayeden kurtulduğum için her seferinde şükrediyorum ahahaha

Ben adama birkere yazdim tek müsaitmisin konusalimmi diye cevap vermeyince arayip sormadim hic buna rağmenkaciyor. 30 Tane mesaj yazsam herhalde ülke degistirirdi
:)))) yok ben hala umutluyum. benimkinden bi ses çıkar diye umut ediyorum inşallah ama ben de aynı görüldü yapıp en azından altta kalmanın hıncını almak istiyorum

Bence onun size adım atmasının hiçbir önemi olmamasını dilemeli ve buna enerjinizi harcamalısınız. O kim köpek ki sizin kadınlık gururunuz onun atacağı saçma sapan adımlara bağlı olsun?
Haklisinizda birisi sizden köse bucak saklaninca kendinizi kötü hissediyorsunuz gercekten. Yoksa görürsem hic renk vermiyecegim zaten. Etrafa gülücükler sacacagim. Ona o keyfi yasatmicam kafaya taktigimi belli edip

Çok çirkin bi hareket, madem iletişim kurmayacaksın niye umut veriyosun. Ben de anlamadım, çöze bilen varsa yazsın biz de öğrenelim bu bi ilgi gösterip bi geri cekmeyi.

Çok çirkin bi hareket, madem iletişim kurmayacaksın niye umut veriyosun. Ben de anlamadım, çöze bilen varsa yazsın biz de öğrenelim bu bi ilgi gösterip bi geri cekmeyi.
Seyde olabilir
Hayatinda biri vardir
Onla kusunce arkadasimiza geliyo barisincada boyle tavir sergiliyoduf

Bir de sürekli görmek zorunda oldugun bir Insana. Sahsen yüzüme bakacak yüzü yok o yüzden kaciyor diye düsünüyorum artik

Haklisinizda birisi sizden köse bucak saklaninca kendinizi kötü hissediyorsunuz gercekten. Yoksa görürsem hic renk vermiyecegim zaten. Etrafa gülücükler sacacagim. Ona o keyfi yasatmicam kafaya taktigimi belli edip

Gençlik yıllarımda benim de vardı böyle dengesiz bir flörtüm. Bi dönem çok harcadı enerjimi. Sonra birden arındım, nötrleştim ona karşı. Bi gün yolda karşılaştık "günaydın" dedi, tanıyamadım bile başta adamı nasıl sildiysem hafızamdan =))))
Emin olun hakkında konu açmaya konuşmaya bile değmez böylelerini. Allahın dengesizi diyip geçmek lazım. Önemsememek çok ferahlatıyor.

Kırmak için yazmıyorum; sizden hoşlanmama, itici bulma, görmeye bile tahammül edememe ihtimallerini neden göz ardı ediyorsunuz? Adam net bir şekilde istemiyor, yazmışsınız cevap vermemiş. Artık bu forumda bunu yazmaktan parmaklarım Nasır tuttu: hanımlar lütfen değerinizi bilin. İstenmediğiniz yerde durmayın. Israrcı olmayın. Hayalet olmuş adamın dönmesini beklemeyin. On paralık adamın sizi araması kadınlık gururunuzu kurtaracaksa vay o gururun haline. İstemediğini daha ne kadar belli eder bir adam. Arabasını bile sizden uzağa park eden bir adamın aramasını bekliyorsunuz. O kadar üzücü ki bu durum..

Lütfen bu adamla tanışma olayınızı zihninizden silin ve hayatınıza devam edin. Üzmek istemem ama bir kadının düşebileceği en zavallı durumlardan biri bu. Eminim bir başkası sizi çok mutlu eder. Bu ihtimali göz ardı etmeyin.

Genclik yillari neysede burda bahsi gecen adam 44 yasinda. 10 yasindaki cocuk gibi saklambac oynuyor

Ben bu adami silah zoruyla tanimadimki. Benden cok gönüllüydü. Bir insan bugün yanima gel lütfen dedigi insana ertesi gün görmeye bile tahammül edemiyorsa bu karsinin sucu degil ki.

Yoksa simdi gelse kapimda yatsa bitti benim icin. Oluru yok kesinlikle

Iyi de itici bulan bi insan askini ilan eder mi? Iltifat eder mi?

İlişkiye başlayıp biraz tanıdıktan sonra bazı davranışlarını görüp itici bulamaz mı? Soğuyamaz mı insan?

Canım benim, hevesle buluşmaya gidersin. Karşındakini bir kalına koymuşsundur. Bakarsın hareketler, espriler, hayata bakış tam zıddın. Soğursun ve görüşmek istemezsin. Bir gün önce buluşmak için can atarken bir gün sonra köşe bucak kaçarsın. Bazen böyle olur. Bunu anlamak, karşımızdakini de kendimizi de özgür bırakmak bu kadar zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…