Tanisirken aniden köse bucak kacan ruh hastasi

Beni kastediyorsaniz ben 30 Mesaj yazmadim. Hatta kontagi kesme niyetini önceden kestirseydim o 3 mesaji bile yazmazdim. Tek bir mesajimi kurban ederdim ona. Ne yazikki öngöremedim.

Benin tek derdim tekrar yazsinda cevapsiz birakayim. Yoksa adam umrumdaydi inkar etmiyorum ama gururumdan da önemli degil
Boşverin gitsin. Hala farkında değilsiniz ama yolunu gözlüyorsunuz.
Böyle adamdan bir cacık olmaz. Cacığa hıyar bile olmaz.

Bugün Park yerinde karsilastik. Ben arkadaslarla konusuyordum Park yerinde ve ben gidene kadar arabada bekledi cidden. Hayatimda ilk defa böyle bir durumla karsilasiyorum. Pesinden kosmayacagimi göremiyor olamaz. Istedem on defa arar yazar yanina gider hesap sorardim. yüzüme bakmaya yüzü yok zannediyorum. Trajikomik

Bugün Park yerinde karsilastik. Ben arkadaslarla konusuyordum Park yerinde ve ben gidene kadar arabada bekledi cidden. Hayatimda ilk defa böyle bir durumla karsilasiyorum. Pesinden kosmayacagimi göremiyor olamaz. Istedem on defa arar yazar yanina gider hesap sorardim. yüzüme bakmaya yüzü yok zannediyorum. Trajikomik

Aynen devamke
Yanına gidip konuşacaksınız diye beklemiş hıyarto ama avcunu yalamış

Bu Umut etme beni çok üzüyor İşte. Görme, varlığından bile haberdar olma lütfen canım. İnş seni çok sevecek mutlu edecek biriyle karşılaşırsın çok yakın zamanda

Arkadaslar söyle bir gelisme oldu, birdefa kacamadi karsilastik. Baktiki ben umursamiyorum, gülümsüyorum, önce saklanmayi birakti. Sonra tekrar ilgi göstermeye basladi. Arayarak filan degil, göz temasi kurarak vesayri. Zira hala aramis degil. Aradan dogum günüm bile gecti ve kendisi bunu biliyor.

Neyse bugün karsilastik ve nasilsin diye sordu iyiyim sen nasilsin dedim. Baktiki sitem filan etmiyorum, nasil olacak bu isler dedi (bizim durumumuzu soruyor) hangi isler dedim, iste bütün bu isler dedi, bilmem dedim.

Sonra dilimi essek arisi soksun, saklambac oynamaktan vazmigectin dedim, ben saklanmiyorum ki hep burdayim sen kuruntu yapiyorsun dedi (yersen)

E hic arayip sormadin ya dedim, evet bir defa yazmistin, ona cevap vermedim, sonrada cok vakit gecti diye bidaha yazmadim dedi. Zaten bu saatten sonra mantikli bir aciklama yapmasini beklemiyordum. Ama aciklamasi okadar kötüydüki gercekten icten bir kahkaha attim.

Neyse sen iyi ol yeter dedim. Oda sende iyi ol dedi. Sonra eline birsey verirken, elimi oksadi. Cünki dengesizlik bunu gerektirir. Büyük ihtimalle suanda dayanamayip ona yazmami bekliyordur.

Surekli kafa karistiran ve uyanik bi tip bence engelle. Cunku ne istedigini bilmiyor gercekten istese boyle uzak kalamaz. Once ne istedigini bilmesi gerekiyor.

Surekli kafa karistiran ve uyanik bi tip bence engelle. Cunku ne istedigini bilmiyor gercekten istese boyle uzak kalamaz. Once ne istedigini bilmesi gerekiyor.
Engellemedim ama bende hicbir sekilde iletisime gecmiyorum, oda geçmiyor. Ama artik gördükce son derece ilgili davraniyor. Anlamiyorum ne yapmaya calistigini

Back
X