Tanisirken aniden köse bucak kacan ruh hastasi

ekşi sözlükte okudum bugün erkekler yazmış genellikle ve diyor ki bir erkek seviyorsa zaten belli eder taktik falan yapmaz kaçmaz demiş erkeklerin çoğu.
ama burada da birçok konuda okuyorum. eşimle evlenmeden önce bir ayrıl bir barış olduk vs. yani bütün erkekler de seviyorum diye atlamıyor heralde kadınların üzerine. yok mu böyle sevip de dengesiz davranan yani

Valla zannetmiyorum aksine erkeklerin düz olduğundan eminsek zaten taktik filan yapmaz ki ne hissediyorsa onu yaşar, dengesiz davranıyorsa demek ki özünde sizi istemiyor ama ya boş zaman geçirmek için ya başka türlü diğer menfaatleri için daha iyisini bulana kadar takılıyor işte.

Boşu boşuna böyle adamlarla zaman kaybetmeyin nitekim ıssız adam filminde Ada da gitti kızı başka bi adamdan yaptı, filmin sonunda sarılması da tamamen pazarlama politikası sevip de sevilmeyen kadınlar için , geberceğimi bilsem o it herifle öyle uzun içten sarılmazdım, hastaysan git tedavi ol milleti oyalamaya ne hakkın var, siz de yol yakınken bırakın o sizi sevmeyen adamın peşini.

Valla zannetmiyorum aksine erkeklerin düz olduğundan eminsek zaten taktik filan yapmaz ki ne hissediyorsa onu yaşar, dengesiz davranıyorsa demek ki özünde sizi istemiyor ama ya boş zaman geçirmek için ya başka türlü diğer menfaatleri için daha iyisini bulana kadar takılıyor işte.

Boşu boşuna böyle adamlarla zaman kaybetmeyin nitekim ıssız adam filminde Ada da gitti kızı başka bi adamdan yaptı, filmin sonunda sarılması da tamamen pazarlama politikası sevip de sevilmeyen kadınlar için , geberceğimi bilsem o it herifle öyle uzun içten sarılmazdım, hastaysan git tedavi ol milleti oyalamaya ne hakkın var, siz de yol yakınken bırakın o sizi sevmeyen adamın peşini.
Yani bazen adamlar gerçekten arazi olmak zorunda kalıyor, burada açılan bir sürü konudan anlıyoruz. Adam kazara “nasılsın?” yazmayagörsün, “Sen nerdesin, kaç gündür aramadın, benimle ilgilenmedin, mesaj atmıyorsun, yalnız hissettiriyorsun veeeee ne zaman buluşuyoruz, sözleniyoruz, evleniyoruz😍

Salın salın. Adamları bi salın. İlanı aşk etti sonra aramadı: demek ki doğru adam değilmiş. Bir daha yazarsa cevap vermezsin. Ama sen bu kadar tutarsız adamın hala 3. 5. defa seni üzmeyeceğini düşünüyorsan o senin hatan. Üzülür beklersin.

Yani bazen adamlar gerçekten arazi olmak zorunda kalıyor, burada açılan bir sürü konudan anlıyoruz. Adam kazara “nasılsın?” yazmayagörsün, “Sen nerdesin, kaç gündür aramadın, benimle ilgilenmedin, mesaj atmıyorsun, yalnız hissettiriyorsun veeeee ne zaman buluşuyoruz, sözleniyoruz, evleniyoruz😍

Salın salın. Adamları bi salın. İlanı aşk etti sonra aramadı: demek ki doğru adam değilmiş. Bir daha yazarsa cevap vermezsin. Ama sen bu kadar tutarsız adamın hala 3. 5. defa seni üzmeyeceğini düşünüyorsan o senin hatan. Üzülür beklersin.
+1

Adamı ilgi denizinde boğup sonra bu kullanılınca '' ama nedeeen 😢'' olunması. İlgiyi bırakamamaları gayet normal. Sevilmek sevmekten de büyük bir ihtiyaç. Zaafı kim olsa kullanır, üzülmek istemiyorsan çok göstermeyeceksin daha ortada oturmuş düzenli bir ilişki yokken.

Haha di mi ya , seveni biliyorum en azından kendimden bu adamlar sevmiyor ama sevmediğini anlamak istemiyor bu kadınlar 🥸

Ya bi de bu konusahibi kadın evli iki çocuk sahibi önceki adamı eğer doğruysa ilgisizlikten bırakmış , gitmiş başka kendini sevmeyen bi adam daha bulmuş, alıştığı bu olduğu için bunu ilişki mi sanıyor anlamıyorum ki , madem bu düdüğün peşinde koşacaktın kocanı bırakmasaydın ablacım en azından çocuklarının öz babasının peşinden koşmuş olurdun, ergen de değil sözde tecrübeli ay nerden tutsam elimde kalıyor 😁🤓

Haha di mi ya , seveni biliyorum en azından kendimden bu adamlar sevmiyor ama sevmediğini anlamak istemiyor bu kadınlar 🥸

Ya bi de bu konusahibi kadın evli iki çocuk sahibi önceki adamı eğer doğruysa ilgisizlikten bırakmış , gitmiş başka kendini sevmeyen bi adam daha bulmuş, alıştığı bu olduğu için bunu ilişki mi sanıyor anlamıyorum ki , madem bu düdüğün peşinde koşacaktın kocanı bırakmasaydın ablacım en azından çocuklarının öz babasının peşinden koşmuş olurdun, ergen de değil sözde tecrübeli ay nerden tutsam elimde kalıyor 😁🤓
Boşanmış olabilir, çocukları olabilir. Sevmek sevilmek herkesin hakkı. İsterse 10 çocuğu olsun, 10 kocayı boşamış olsun bunu yargılamak bizim haddimiz değil.
Aslında üzücü bir taraftan. Minicik bir ilgi kırıntısına bile muhtaçsınız . İnşallah ilgiye sevgiye doyuracak iyi insanlarla tanışır konu sahibi.

Boşanmış olabilir, çocukları olabilir. Sevmek sevilmek herkesin hakkı. İsterse 10 çocuğu olsun, 10 kocayı boşamış olsun bunu yargılamak bizim haddimiz değil.
Aslında üzücü bir taraftan. Minicik bir ilgi kırıntısına bile muhtaçsınız . İnşallah ilgiye sevgiye doyuracak iyi insanlarla tanışır konu sahibi.

4 ve 1 yaşında iki çocuğun varsa eğer ilişkilere böyle bodoslama dalamazsın bence, ben bu konuda yargılıyorum ne yazık ki, gecende de 1-3-5 yaşında üç çocuğu olan bi kadın bekar bi adamla evlenmişti, olacak iş değildi, ben her zaman çocuğun faydasını herkesten önde tutarım. Şimdi zamanı değil.

4 ve 1 yaşında iki çocuğun varsa eğer ilişkilere böyle bodoslama dalamazsın bence, ben bu konuda yargılıyorum ne yazık ki, gecende de 1-3-5 yaşında üç çocuğu olan bi kadın bekar bi adamla evlenmişti, olacak iş değildi, ben her zaman çocuğun faydasını herkesten önde tutarım. Şimdi zamanı değil.
4 ve 1 yaşında iki çocuğun varsa eğer ilişkilere böyle bodoslama dalamazsın bence, ben bu konuda yargılıyorum ne yazık ki, gecende de 1-3-5 yaşında üç çocuğu olan bi kadın bekar bi adamla evlenmişti, olacak iş değildi, ben her zaman çocuğun faydasını herkesten önde tutarım. Şimdi

Gerçekten de konunun o kısmı hiç haddim değil. Haddimi bilip susmak istiyorum. Yargılamak da haddim değil. Hayat bitmedi, kınamak da hiç doğru değil.

İyi ki adam umurunuzda değil de 3 konu açmışsınız. Ben böyle tipte adamların varlığının sorumlusunu maalesef yine biz kadınlar olarak görüyorum.
Adam neden bu kadar kaçıyor anlamıyorum. Acaba istemiyorum dedi de konu sahibi üsteledi mi ? 30 mesaj falan atan varmış. Bu tipler türemesin de ne yapsın ?

Evet, çocuğun varsa hayatına alacağın insan konusunda dikkatli olman lazım, ortalık manyak kaynıyor.

Bu Adam icin actigim 3. Konu ancak busefer derdim baska. Siz bana söylenmeden sunu söylemek istiyorum: bu adamdan bir cacik olmaz bunu anlamis durumdayim.
Güzel güzel tanisirken aniden ilgisini yitirdi soguk davranmaya basladi hatta ekti beni. Sonra ders olsun diye bende onu ektim arayip sormadim. Sonra yine ilgi gösterdi. Tamam dedim herhalde dersini aldi bu uzatmiyayim.

Yine bulustuk. Güzel güzel ayrildik. Ondan sonra adam bidaha aramadi. Ben birdefa yazdim cevap gelmedi. Ondan sonra sunu gözlemledim: adim gibi eminim karsilasmamak icin kaciyor köse bucak. Ayni yerde calisiyoruz normal sartlarda defalarca karsilasmamiz gerekiyordu. Arabasini bile ben görmiyecegim sekilde park ediyor. Nereye Kadar kacmayi düsünüyor, eninde sonunda karsilasacagiz mecbur

Bu durum cok sinirimi bozuyor. Neden benden kacmasi gerektigini düsünüyor, pesinden kosacagimimi saniyor anlamadim. Elbette öyle birsey yapmiyacagim. Zaten bana deseydi isinamadim yada hazir degilim ok der gecerdim ama bu nebicim uslubdur arkadas. cok rencide oldum. Kadinlik gururum kirildi. Dua ediyorum yazsin, pesimden kossun diye. Tekrar yüz verecegimden degim. Sirf Kadinlik gururum kurtulsun diye.

Gercekten tek dert ettigim ayaklar altina alinan gururum. Icimi dökmem ve birileriyle birlikte bu adama saydirmam lazimdi kizlar
Kesin aynı anda başkalarıyla da görüşüyordu.Nasil olsa secenek çok olur bunun gibilerin.Aklina yatan başkasını bulunca kaçmış işte.En iyisi bırakın gitsin.Laf soyleseniz de anlamaz bu tipler.

evet aylarca yazmadım. geldi yazdı hep aklımdaydın bik bik bütün gece sabaha kadar ilanı aşk etti.
iki gün sonra yazdığım mesajlara görüldü atıp cevap vermedi. ama sonunda ilgi krizi yaşayan benmişim ilgi hastasıymışım. bana suçu attı.
bu akşam belki 30 tane mesaj attım whatsapttan hala ses seda yok. İnşallah yazsın da ben de görüldü atıp. uzaya yollamak istiyorum onu
Ama halen 30 tane mesaj atmaya devam ediyorsunuz. Adam belki mavi tık ı kaldırdı ve görüyor tüm mesajlarınızı. Hala üstüne düşmektesiniz yapmayın. Biliyorum insan sinirden deli oluyor ama böyle adam olamamışlara en güzel cevap yok saymaktır. Nasıl olsa bir gün bir şekilde karşılaşırsınız o zaman başınızı çevirir geçer gidersiniz olur biter

Bu arada bu türlerin çoğaldığı düşüncesine katılıyorum. Ben de rastladım hatta :). Günlerce ikna etmeye çalışıp peşimde koşan, senin için erkense beklerim, ben çok ciddi düşünüyorum diyen adam,( pandemi konusunda temaslı ve ben de o sıra aşısız olduğum için) bu durumda bu ay görüşmeyiz dediğim için zırt diye her yerden engellemişti beni :KK48:. Böyle bu tipler birileri popişlerini nasıl kaldırmışsa konuşarak anlaşmayı değil engel basıp medeniyetsizliklerini ispatlamayı tercih ediyorlar

Hiç aldırmayın. Zaten ne söylesek "beni kaçırdığı için böyle söylüyor" diye daha da memnun olur bu cibiliyetsizler 😊

Bence artık üstünde bile durmayın. Kurtulduğunuza dua edin. Ergenlikten çıkamamış size ne koca olur ne de çocuklarınıza baba. Ruh hastasının dik alası. Yapmanız gereken tek şey numarasını silmek ve asla iletişim kurmamak. Gelip kapınızın önünde aylarca yatsa bile rahatsız olduğunuzu söyleyip polise şikayet ederim defol git demelisiniz. Bana gönderin ben döverim birilerini dövesim var.

Ay bu ara neden sürekli böyle şeyler okuyoruz ya, erkekler sürekli kaçıyor kadınlar kovalıyor falan. Normalde de durum böyle mi yani, ben kimsenin peşinde koşamam üşenirim :KK43:

Ay bu ara neden sürekli böyle şeyler okuyoruz ya, erkekler sürekli kaçıyor kadınlar kovalıyor falan. Normalde de durum böyle mi yani, ben kimsenin peşinde koşamam üşenirim :KK43:
Sıkıntı çekimser kalan veya istemediğini bir şekilde (aramayarak, mesajlara geç dönerek, buluşmayı iptal ederek, karşılaşmamak için elinden geleni yaparak, mavi tik’i kapatarak) belli etmesine rağmen kadınların ısrarla o adamdan umudu kesmemesi. Adam 1-3-5 hata yapıyor ama kadın bu hataların son bulacağına inanıyor. Böyle tipler olduğu için böyle konular açılıyor. Adamlar hepten suçsuz demiyorum, çıbanın başı onlar. Ama baktın adamın bir falsosunu gördün, hadi sabrettin ikinciyi de gördün o adamın üstünü çiz. Çizmiyor sıkıntı bu. Israrla bağlantı kopmuyor. Arıyor, mesaj atıyor, buluşma teklif ediyor yapışıyor adama. Adam sokakta görüp yolunu değiştirme noktasına gelene kadar.

Hanımlar tanıştığınız adam size hafiften bir saygısızlık mı yaptı, hesabı öderken söylendi mi, buluşma yeri için öf pöf mü yaptı, görünüşünüze bir dokundurma mı yaptı anında “sen kim köpek?” tavrına geçin. Hakikaten o kim köpek? Bunları ilk günlerde yapan bir adamın zaten sonraki aşamalarda düzgün davranması mümkün değil. İyiden kötüye dönen vardır ama kötüyken mükemmelleşen insan yoktur.

Son düzenleme:
Sıkıntı çekimser kalan veya istemediğini bir şekilde (aramayarak, mesajlara geç dönerek, buluşmayı iptal ederek, karşılaşmamak için elinden geleni yaparak, mavi tik’i kapatarak) belli etmesine rağmen kadınların ısrarla o adamdan umudu kesmemesi. Adam 1-3-5 hata yapıyor ama kadın bu hataların son bulacağına inanıyor. Böyle tipler olduğu için böyle konular açılıyor. Adamlar hepten suçsuz demiyorum, çıbanın başı onlar. Ama baktın adamın bir falsosunu gördün, hafi sabrettin ikinciyi de gördün o adamın üstünü çiz. Çizmiyor sıkıntı bu. Israrla bağlantı kopmuyor. Arıyor, mesaj atıyor, buluşma teklif ediyor yapışıyor adama. Adam sokakta görüp yolunu değiştirme noktasına gelene kadar.

Hanımlar tanıştığınız adam size hafiften bir saygısızlık mı yaptı, hesabı öderken söylendi mi, buluşma yeri için öf pöf mü yaptı, görünüşünüze bir dokundurma mı yaptı anında “sen kim köpek?” tavrına geçin. Hakikaten o kim köpek? Bunları ilk günlerde yapan bir adamın zaten sonraki aşamalarda düzgün davranması mümkün değil. İyiden kötüye dönen vardır ama kötüyken mükemmelleşen insan yoktur.
Konu sahibi bu sözler sana değil. Flörtlerinin üstüne düşen tüm kadınlara genel olarak yazdım💐

İyi ki adam umurunuzda değil de 3 konu açmışsınız. Ben böyle tipte adamların varlığının sorumlusunu maalesef yine biz kadınlar olarak görüyorum.
Adam neden bu kadar kaçıyor anlamıyorum. Acaba istemiyorum dedi de konu sahibi üsteledi mi ? 30 mesaj falan atan varmış. Bu tipler türemesin de ne yapsın ?
Beni kastediyorsaniz ben 30 Mesaj yazmadim. Hatta kontagi kesme niyetini önceden kestirseydim o 3 mesaji bile yazmazdim. Tek bir mesajimi kurban ederdim ona. Ne yazikki öngöremedim.

Benin tek derdim tekrar yazsinda cevapsiz birakayim. Yoksa adam umrumdaydi inkar etmiyorum ama gururumdan da önemli degil

Canim bana karsi tutumu hep böyle olsaydi zaten suratina bile bakmazdim. Bir söyle bir böyle davraninca iyimser düsünmeye calistim.

Yoksa hak veriyorum sana o kim köpek
Olaylara dışarıdan bakan biri olarak şunu önerebilirim;
siz de onu görmezden gelin hiçbir şekilde ilginenip yüzüne filan bakmayın
erkekler görmezden gelindikleri durumlarda tokat yemiş gibi oluyor
en iyisi bu
yoksa kafanıza taktıkça istemedende olsa bu davranışlarınıza yansır
unutun gitsin

Olaylara dışarıdan bakan biri olarak şunu önerebilirim;
siz de onu görmezden gelin hiçbir şekilde ilginenip yüzüne filan bakmayın
erkekler görmezden gelindikleri durumlarda tokat yemiş gibi oluyor
en iyisi bu
yoksa kafanıza taktıkça istemedende olsa bu davranışlarınıza yansır
unutun gitsin
Öyle yapacagim ama simdiye kadar karsilasmadan basariyla kacti. Suratina bile bakmiyacagim ama asik suratla degil etrafa gülümseyerek.

Öyle yapacagim ama simdiye kadar karsilasmadan basariyla kacti. Suratina bile bakmiyacagim ama asik suratla degil etrafa gülümseyerek.
Takıntı yapmayın
birde önerin artık kesinlikle işyerindeki ilişkilere sıcak bakmayın
çünkü ilişkiler bozulduğunda işyerinde sorun olur ,gerek yok extra strese

Back
X