- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi pistachio_27
ekşi sözlükte okudum bugün erkekler yazmış genellikle ve diyor ki bir erkek seviyorsa zaten belli eder taktik falan yapmaz kaçmaz demiş erkeklerin çoğu.
ama burada da birçok konuda okuyorum. eşimle evlenmeden önce bir ayrıl bir barış olduk vs. yani bütün erkekler de seviyorum diye atlamıyor heralde kadınların üzerine. yok mu böyle sevip de dengesiz davranan yani
Valla zannetmiyorum aksine erkeklerin düz olduğundan eminsek zaten taktik filan yapmaz ki ne hissediyorsa onu yaşar, dengesiz davranıyorsa demek ki özünde sizi istemiyor ama ya boş zaman geçirmek için ya başka türlü diğer menfaatleri için daha iyisini bulana kadar takılıyor işte.
Boşu boşuna böyle adamlarla zaman kaybetmeyin nitekim ıssız adam filminde Ada da gitti kızı başka bi adamdan yaptı, filmin sonunda sarılması da tamamen pazarlama politikası sevip de sevilmeyen kadınlar için , geberceğimi bilsem o it herifle öyle uzun içten sarılmazdım, hastaysan git tedavi ol milleti oyalamaya ne hakkın var, siz de yol yakınken bırakın o sizi sevmeyen adamın peşini.