Bu Adam icin actigim 3. Konu ancak busefer derdim baska. Siz bana söylenmeden sunu söylemek istiyorum: bu adamdan bir cacik olmaz bunu anlamis durumdayim.
Güzel güzel tanisirken aniden ilgisini yitirdi soguk davranmaya basladi hatta ekti beni. Sonra ders olsun diye bende onu ektim arayip sormadim. Sonra yine ilgi gösterdi. Tamam dedim herhalde dersini aldi bu uzatmiyayim.
Yine bulustuk. Güzel güzel ayrildik. Ondan sonra adam bidaha aramadi. Ben birdefa yazdim cevap gelmedi. Ondan sonra sunu gözlemledim: adim gibi eminim karsilasmamak icin kaciyor köse bucak. Ayni yerde calisiyoruz normal sartlarda defalarca karsilasmamiz gerekiyordu. Arabasini bile ben görmiyecegim sekilde park ediyor. Nereye Kadar kacmayi düsünüyor, eninde sonunda karsilasacagiz mecbur
Bu durum cok sinirimi bozuyor. Neden benden kacmasi gerektigini düsünüyor, pesinden kosacagimimi saniyor anlamadim. Elbette öyle birsey yapmiyacagim. Zaten bana deseydi isinamadim yada hazir degilim ok der gecerdim ama bu nebicim uslubdur arkadas. cok rencide oldum. Kadinlik gururum kirildi. Dua ediyorum yazsin, pesimden kossun diye. Tekrar yüz verecegimden degim. Sirf Kadinlik gururum kurtulsun diye.
Gercekten tek dert ettigim ayaklar altina alinan gururum. Icimi dökmem ve birileriyle birlikte bu adama saydirmam lazimdi kizlar