• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanisirken aniden köse bucak kacan ruh hastasi

iltifat etmis, askini ilan etmis sonra cevap vermemis. Iletisim kurmamis 🤷🏼‍♀️
Değişen profil fotosundan, imla, noktalama, dilbilgisinden ( ben çoook dikkat ederim mesela. Herkez yazarsa mesela biter o iş.) soğumuş olabilir. Soğumuş İşte nitekim sebebi önemli mi Artık? İstemiyor sonuç değil mi önemli olan. Salın kendinizi yeni insanlarla tanışın takılmayın tek bir insana.

Soguyabilir ama Insan gibi bahane uydurursun en azindan. Herseyin bir yolu yordami var.
İşte anlatmak istediğim bu. Aynısını şu anda da yapıyorsunuz. Anlamak istediğinizi anlıyorsunuz. Madem öyle açıkça yazayım:

İnsanlar bazen açıkça “ayyy meğer ne iticiymişsin.” diyemez. Mesajlaşmayı keser. Böyle yapmasa daha iyi ama bir kadına da istenmediğini söylemek zor. Adam da hafiften uzaklaşmış. Çoğu insanın denediği yol. Yani o kadar hoşlanmamış veya soğumuş ki açıklama yapmaya bile değer bulmuyor. Anlatabiliyor muyum.
Daha açık açık yazdırmayın ama. Adamlara da böyle yaptığınız için uzak duruyorlar İşte. Üstüne üstüne gittiğiniz için. Israrınız, şöyle olsaydılarınız, açıklama yapsaydılarınız bitmiyor bitmiyor.

İstemedi. Bitti gitti. Aç bir yeni sayfa.

Bu Adam icin actigim 3. Konu ancak busefer derdim baska. Siz bana söylenmeden sunu söylemek istiyorum: bu adamdan bir cacik olmaz bunu anlamis durumdayim.
Güzel güzel tanisirken aniden ilgisini yitirdi soguk davranmaya basladi hatta ekti beni. Sonra ders olsun diye bende onu ektim arayip sormadim. Sonra yine ilgi gösterdi. Tamam dedim herhalde dersini aldi bu uzatmiyayim.

Yine bulustuk. Güzel güzel ayrildik. Ondan sonra adam bidaha aramadi. Ben birdefa yazdim cevap gelmedi. Ondan sonra sunu gözlemledim: adim gibi eminim karsilasmamak icin kaciyor köse bucak. Ayni yerde calisiyoruz normal sartlarda defalarca karsilasmamiz gerekiyordu. Arabasini bile ben görmiyecegim sekilde park ediyor. Nereye Kadar kacmayi düsünüyor, eninde sonunda karsilasacagiz mecbur

Bu durum cok sinirimi bozuyor. Neden benden kacmasi gerektigini düsünüyor, pesinden kosacagimimi saniyor anlamadim. Elbette öyle birsey yapmiyacagim. Zaten bana deseydi isinamadim yada hazir degilim ok der gecerdim ama bu nebicim uslubdur arkadas. cok rencide oldum. Kadinlik gururum kirildi. Dua ediyorum yazsin, pesimden kossun diye. Tekrar yüz verecegimden degim. Sirf Kadinlik gururum kurtulsun diye.

Gercekten tek dert ettigim ayaklar altina alinan gururum. Icimi dökmem ve birileriyle birlikte bu adama saydirmam lazimdi kizlar
Kadınlık gururu denilen şey böyle basit biseyle mi ilintili cidden 😂😂😂

Psi -psi-kopatim.Billah yaparim.Seni seviyorum der ,senden kacarim.Kadinlik gururunuz dengesizin tekinin gelgitlerinden bu derece etkilenmemeli.Yok sayın.Sadece yok sayin.Görunmezmiş gibi davranın.Hic olmamış gibi.En agır davranişlardan biridir.

Psi -psi-kopatim.Billah yaparim.Seni seviyorum der ,senden kacarim.Kadinlik gururunuz dengesizin tekinin gelgitlerinden bu derece etkilenmemeli.Yok sayın.Sadece yok sayin.Görunmezmiş gibi davranın.Hic olmamış gibi.En agır davranişlardan biridir.
Bunun sarkisida vardi dimi 😁

Öyle yapiyorum zaten. Daha dogrusu yapacagim saklanmayi biraktiginda 😄 Benim sinirim icten ice sadece yoksa ona gösterip kendini daha fazla birsey zannetdirmem

4 ve 1 yaşında iki çocuğunuz var daha mayıs ayında evliymişsiniz cidden bi kendinize gelseniz bi çocuklarla yeni hayatınıza adapte olsanız, ne bu böyle ıssız adamlarla uğraşmalar filan.

Sizden etkilenmiş ama çocukları düşününce olmaz bu iş deyip uzaklaşmıştır bu ihtimal hiç aklınıza gelmiyor mu??

Genclik yillari neysede burda bahsi gecen adam 44 yasinda. 10 yasindaki cocuk gibi saklambac oynuyor

Benim gençlik yılları dediğim zamanlarda da ben 30 o arkadaş da 38 yaşındaydı. Hiç yaşa bakmıyor ki. 20'li yaşlarındaki sevgililerim daha aklı başında, efendi tiplerdi =))

Ben olsam beni gormesini saglardim ve seslenmez o nu gormezden gelirdim mutlaka karşılaşın ve onu yok sayın görüp basinizi cevirin falan.

4 ve 1 yaşında iki çocuğunuz var daha mayıs ayında evliymişsiniz cidden bi kendinize gelseniz bi çocuklarla yeni hayatınıza adapte olsanız, ne bu böyle ıssız adamlarla uğraşmalar filan.

Sizden etkilenmiş ama çocukları düşününce olmaz bu iş deyip uzaklaşmıştır bu ihtimal hiç aklınıza gelmiyor mu??
Ya güzel Arkadasim ne ilgisi var 4 ve 2 Yasinda cocugum var evet. Bir erkek bosandiktan sonra biriyle tanissa böyle Mahalle baskisi yapmazsiniz. Cocuklu Insanlarin kafasini kurcalayan baska bir konu olamazmi hic.

Ben olsam beni gormesini saglardim ve seslenmez o nu gormezden gelirdim mutlaka karşılaşın ve onu yok sayın görüp basinizi cevirin falan.
Eninde sonunda karsilasacagiz mecbur ama karsilasmak icin özellikle ugrasmiyorum. Hatta oldugu yerden gecmemeye calisiyorum bende. Karsilastigimizda öyle yapacagim Üstelik asik suratla degil etrafa gülümseyerek.

Eninde sonunda karsilasacagiz mecbur ama karsilasmak icin özellikle ugrasmiyorum. Hatta oldugu yerden gecmemeye calisiyorum bende. Karsilastigimizda öyle yapacagim Üstelik asik suratla degil etrafa gülümseyerek.
ekşi sözlükte okudum bugün erkekler yazmış genellikle ve diyor ki bir erkek seviyorsa zaten belli eder taktik falan yapmaz kaçmaz demiş erkeklerin çoğu.
ama burada da birçok konuda okuyorum. eşimle evlenmeden önce bir ayrıl bir barış olduk vs. yani bütün erkekler de seviyorum diye atlamıyor heralde kadınların üzerine. yok mu böyle sevip de dengesiz davranan yani

ekşi sözlükte okudum bugün erkekler yazmış genellikle ve diyor ki bir erkek seviyorsa zaten belli eder taktik falan yapmaz kaçmaz demiş erkeklerin çoğu.
ama burada da birçok konuda okuyorum. eşimle evlenmeden önce bir ayrıl bir barış olduk vs. yani bütün erkekler de seviyorum diye atlamıyor heralde kadınların üzerine. yok mu böyle sevip de dengesiz davranan yani
Ben de önce kendimi kandirdim..bu adam arayip sormuyor fazla evet ama görüstügümüzde ilgisini fazlasiyla belli ediyor demekki huyu böyle dedim. Ama yok kandirmayalim kendimizi. Sinyaller cok acik 😀

Seven insan dengesizde davransa yakin olmaya calisir arayip sorar ki zaten tanisma döneminde sevgi beklemel sacma olur

Bu Adam icin actigim 3. Konu ancak busefer derdim baska. Siz bana söylenmeden sunu söylemek istiyorum: bu adamdan bir cacik olmaz bunu anlamis durumdayim.
Güzel güzel tanisirken aniden ilgisini yitirdi soguk davranmaya basladi hatta ekti beni. Sonra ders olsun diye bende onu ektim arayip sormadim. Sonra yine ilgi gösterdi. Tamam dedim herhalde dersini aldi bu uzatmiyayim.

Yine bulustuk. Güzel güzel ayrildik. Ondan sonra adam bidaha aramadi. Ben birdefa yazdim cevap gelmedi. Ondan sonra sunu gözlemledim: adim gibi eminim karsilasmamak icin kaciyor köse bucak. Ayni yerde calisiyoruz normal sartlarda defalarca karsilasmamiz gerekiyordu. Arabasini bile ben görmiyecegim sekilde park ediyor. Nereye Kadar kacmayi düsünüyor, eninde sonunda karsilasacagiz mecbur

Bu durum cok sinirimi bozuyor. Neden benden kacmasi gerektigini düsünüyor, pesinden kosacagimimi saniyor anlamadim. Elbette öyle birsey yapmiyacagim. Zaten bana deseydi isinamadim yada hazir degilim ok der gecerdim ama bu nebicim uslubdur arkadas. cok rencide oldum. Kadinlik gururum kirildi. Dua ediyorum yazsin, pesimden kossun diye. Tekrar yüz verecegimden degim. Sirf Kadinlik gururum kurtulsun diye.

Gercekten tek dert ettigim ayaklar altina alinan gururum. Icimi dökmem ve birileriyle birlikte bu adama saydirmam lazimdi kizlar

ay aynı ruh hali. kaçan ruh hastalarıyla başımız dertte :KK70:

Nerden buluyorsunuz kişiliği oturmamış böyle adamları bit pazarından falan mı ? :KK76:

evet aylarca yazmadım. geldi yazdı hep aklımdaydın bik bik bütün gece sabaha kadar ilanı aşk etti.
iki gün sonra yazdığım mesajlara görüldü atıp cevap vermedi. ama sonunda ilgi krizi yaşayan benmişim ilgi hastasıymışım. bana suçu attı.
bu akşam belki 30 tane mesaj attım whatsapttan hala ses seda yok. İnşallah yazsın da ben de görüldü atıp. uzaya yollamak istiyorum onu
30 mesaj mı 😳
Yahu ben akşama kadar telefonunu açmadığında eşime o kadar mesaj atmıyorum.

Kenidinizi mi kandırıyorsunuz bizi mi? Bal gibi de cevap vereceksiniz bu yüzden yazmasını istiyorsunuz.
Aylarca yazmayıp bir gece sürekli yazdığında anlamalıydınız yedekteki kız olduğunuzu. Ve o zaman postalamalıydınız.
Bir daha da kimseye 30 mesaj atmayın rica ediyorum. Sonra kendilerini bir halt sanıyorlar sossuz dürümler. :işsiz:

Konu sahibi nereye uçtu? Yoksa şu boşanmış gibi çapkınlık yapan üye olduğu için mi?

Sevip de dengesiz davranan çok nadir. Onların da ruhsal problemleri falan oluyor, ellerinde değil yani. Seven adam korkar sevdiğini yıldırıp sabrını tüketmekten.

Adamin ruh hastasi olduğunu sanmiyorum. Ayni adam icin 3.konunuz. adama yapistiniz muhtemelen kaciyor.

Back
X