Tanışma aşaması ve samimiyet

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum

Aşkım ,bebeğim dememiski adam canım demiş sadece . İki hafta resmiymis ,yuzyuze gelince etkilendi sizden demekki. Siz aynı enerjiyi alamadiniz mi

Adam sizden hoşlandı ama siz hoşlanmamışsınız belli ki. İstemiyorsanız zorlamayın

bende sizin gibiyim laubaliliği sevmem bir insanla canımlı cicimli olmak için bir süre iyi bir iletişim ve samimiyeti kurmam gerekir

bu kadar rahat canım cicim öpücük kalp atan erkekleride hiç sevmem taş yerinde ağırdır

daha dün bir bugün iki bir dursun bakalım ne bu samimiyet belki emin değilsiniz belki 1-2 görüşme daha yapmanız gerekecek şimdiden sevgili olmuşsunuz olacakmışsınız gibi davranması tuhaf

Bana da abartı geldi. Sanırım karakter meselesi. Benim huyum suyum böyle. Tanışma aşamasında biri bana öyle davransaydı ne yapıyor bu değişik derdim Sanırım karşı taraf sevgilisiniz moduna girmiş. Belki de öyle bir davranış sergiliyorsunuzdur.

+10000

Tamamen aynı fikirdeyim, noktası virgülüne kadar katılıyorum.

Bence fazla cıvık bir adam. Canım demeyi 7. haftaya, öpücüklü emojiyi 19. haftaya el tutmayı 36. haftaya, sarılmayı 52. haftada yıldönümüne, öpüşmeyi falan evlilik sonrasına -artık kaçıncı haftaysa- programlamalıydınız. Bence bu adam sizi kullanmaya çalışıyor. Düşmeyin tuzağa...

Tam olarak anlatmak istediğim bu. Daha huyumuzu suyumuzu bilmezken bir defa görüştükten sonra hemen canım denmesi öpücüklerin atılması bana da hoş gelmiyor. İlk görüşme daha çok görünüş olarak beğendik mi oluru var mı gibi amacı taşır. Bir defa gördüğüm insanla sevgili moduna geçmek bana da tuhaf geliyor.

Ne canım ne de öpücüklü emoji göndermedim hiç. İşte sorun da burda tek görüşmeyle sevgili moduna girmek. Bana hoş gelmedi

İlanı aşk etmemiş ki neden şıpsevdilik olsun? Kılı kırk yarıyor gibi geldiniz bana. Canım da gayet normal bir sözlük aşkım, sevgilim, hayatımın anlamı demiş gibi bir tepkiniz var.

Gözüynen yedi beniiğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…