- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Bunu ilk tanıştığımızda mesajlarda da görüştüğümüzde de söyledimBu iletişimle çözülebilecek bir durum. Kısa sürede bu kadar samimiyeti sevmediğinizi söylersiniz biter. Birbirimizi biraz daha taniyalim, dersiniz. Adam belli ki cok etkilenmis sizden. O sebeple duygularini da gostermek istiyor size.
O zaman söyleyin. "İlk önce seni biraz daha tanımam lazım. Daha sevgili bile değiliz bu tarz durumlar rahatsız ediyor beni" gibi bir şeyle açıklayabilirsiniz durumu. Onun tepkisine göre devam edersinizBir kaç defa görüştükten sonra
Erken samimiyetleri sevmediğimi söyledim genel olarak ama değişen bir şey olmadı. Davranış bazında şunu şöyle yap demek hoş gelmediO zaman söyleyin. "İlk önce seni biraz daha tanımam lazım. Daha sevgili bile değiliz bu tarz durumlar rahatsız ediyor beni" gibi bir şeyle açıklayabilirsiniz durumu. Onun tepkisine göre devam edersiniz
Ben dün eşimin kankasına öpücüklü emoci attım. Hızlı gitmiyoruzdur işallaÖpücüklü emoji fazla samimiyet sanki
Öpücüklü emoji fazla samimiyet sanki
Sadece bir defa görüştük. Biraz daha tanıdıktan sonra bu samimiyete yaklaşılabilir diye düşündüm
Görücü usulünde resmiyet bekliyorum biraz. Çünkü hiçbir tanışıklığımız yok aynı masaya ilk kez oturuyoruz. Bir kaç görüşmede samimiyet yavaş yavaş oluşur zaten. Canımdemesinden ziyade bu öpücük emojisi fazla geldiAdamın olumlu yanı yok mu hiç. Yani bence hoşlanmadığiniz için batıyor size gibi geldi
Görücü usulü tanıştıklarımda 1 defa beğendiğim çok zor oluyor.Ne niyetle tanıştığınız belli zaten. Görüşmüşsünüz de. Bu samimiyet dediğiniz bir samimiyet göstergesi değil gibi. Yani emojilere takılmak bana biraz fazla geldi. Bana kalırsa siz adamı beğenmediniz o yüzden en ufak bir hatasını kolluyorsunuz gibi geldi bana
O zaman uygun değilsiniz birbirinize. Çünkü sizin hassasiyetinize bile saygı göstermiyorErken samimiyetleri sevmediğimi söyledim genel olarak ama değişen bir şey olmadı. Davranış bazında şunu şöyle yap demek hoş gelmedi
Bence bir daha karşılikli bir buluşma ayarlayın ona göre karar verinGörücü usulünde resmiyet bekliyorum biraz. Çünkü hiçbir tanışıklığımız yok aynı masaya ilk kez oturuyoruz. Bir kaç görüşmede samimiyet yavaş yavaş oluşur zaten. Canımdemesinden ziyade bu öpücük emojisi fazla geldi
Dış görünüş olarak iyi ama 2. Görüşmede sarılacak gibi bir durumu varDış görünüş olarak beğendiyseniz, tanımak için şans verin hem kendinize hem ona, kestirip atmayın derim, yaşınız da çok genç değil, talipleri değerlendirmenizi öneririm
Önemli bir noktaO zaman uygun değilsiniz birbirinize. Çünkü sizin hassasiyetinize bile saygı göstermiyor
Düşündürücü kısmı da bu madem çok olumlu izlenime kapıldıysa samimiyse hassasiyetime saygı duyardı. Köprüyü geçmek için aceleci davranışlar gibi yaptığıO zaman uygun değilsiniz birbirinize. Çünkü sizin hassasiyetinize bile saygı göstermiyor
Görücü usulü tanıştıklarımda 1 defa beğendiğim çok zor oluyor.
Tanıdkça beğenelim ondan sonra öpücüklü emoji kullansın bir şey demiyorum. Bu acele tuhaf geldi bana.Normal zaten insanlar birbirini tanıdıkça beğenir ama siz böyle her ayrıntıya takılır kestirip atarsanız çok zor işiniz
sizin tavrınızı yazışmalarda anlar diye düşünüyorum,sizin tavırlarınıza göre ağırdan alabilir, ilk görüşmede kestirip atmayınDış görünüş olarak iyi ama 2. Görüşmede sarılacak gibi bir durumu var
Görüşmeden önce yazıştık bir süre, görüştüğümüzde de erken samimiyetleri sevmiyorum diye belirttim. Ama yapısı bu sanırımsizin tavrınızı yazışmalarda anlar diye düşünüyorum,sizin tavırlarınıza göre ağırdan alabilir, ilk görüşmede kestirip atmayın
Herkes birbirine yolluyor ama aradaki ince çizgi samimiyet. Bir kaç kez görüşüp belli samimiyetimiz olsa sorun etmezdimAdam bAşka bir davranış sergilese yine sana batacak çünki beğenmemişsin. Sal gitsin zorla ilişki olmaz adama yazık. Flört aşamasında yok öpücüklü emoji yok canim bunlara takılmak abartı. Herkesin birbirine yolladığı şeylere takılmışsın.Suratsız olup ağır davransaydı bu sefer de beğenmedi beni diyecektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?