Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

Bekaret konusunu söylemeniz biseyi değiştirmeyecek bence.Çünkü insanlar ayrıntısını düşünmez sadece boşanıp bosanmadığınıza baKar.Bunu soylemeniz yeterli olacaktır.Karşı taraf ile kafalarınız uyuşursa eğer sadece ona özelinizi anlatabilirsiniz.

Hanımefendi biriyle tanışmak istiyor musunuz şu an buna hazır mısınız?
Evetse aracıyla olumlu dönüş yapıp konuşmaya başlayın hele bi.
Gidişata bi bakın siz onun hakkında bir şey bilmiyorsunuz, o da sizin.
Nasıl bi insandır anlaşır mıyız hayatıma alır mıyım buna değer mi bi bakın
Sonra ilişkiniz ilerler birbirinize sorarsınız merak ettiklerinizi zaten.
Durup dururken böyle bi ayrıntı verilmez yani, kaç sayfa yazılmış size okuduysanız anlamışsınızdır zaten.
Sakin olun, zamana bırakın, şimdiden bunları düşünmeyin.
Arkadaşa yaptığım yorumu toplasam en az 20 yorum yapmışımdır

Adamın karakteri kişiliği önemli kendiminizdir hissediyormusun bu önemli diyorum

Dediği şu eski kocam yerini bulamadı neyse ailem der, belki haber yollarız tek derdi bu
Oysa evlenmiş ayrılmış biri için bunun sorun olmaması gerekiyor ama kafa başka yerde

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim

bu nasıl bi kendine özgüvensizlik arkadaşım? lütfen yapmayın kendinize böyle şeyler..
evlenmişsin bir evlilik yaşamışsın.. o evlilik içerisinde ne yaşadıysan yaşadın kime ne???
bakire olup olmaman neyi değiştirir? hayat senin beden senin..
sana talip olan kişi evlenip boşandığını bilmesi yeter.
allah aşkına başkasını sevip hayatınıza sokmadan önce kendinizi sevin, kendinize değer verin.. en önemlisi bu..

O size söylüyor mu sizden önce kac kişiyle birlikte olduğunu? Siz niye söyleyeceksiniz.
Ama evlenip ayrıldığınızı söyleyin. Istemezse istemez bulunmaz hint kumaşı değil ya
Bekaret konusuda ilişkiniz ciddilesir, herseyi konuşur duruma gelirsiniz o zaman söylersin ama durup dururken ben kimseyle birlikte olmadım denmez hoş olmaz

Aradaki kisi olmasaydi evlenecegim kisiye evlilik karari aldiktan sonra soylemeyi dusunuyordum en azindan ciddiyet olur diye
doğru düşünüyorsunuz. Aracı kişiye de kesinlikle söylemeyin. O sadece tanışmanızda aracı. tanıştıktan sonra da o kişiyi aradan çıkartın.

Neden daha once birliktelik yasamadiginizi soylemeniz gerektigini dusundunuz ki? Bu sizin ozeliniz. Herkese duyurmak zorunda degilsiniz. Ne adama ne de araciya. Araba degiliz ki biz, "sahibinden az kullanilmis" gibi seyler soyleyelim. Tovbe tovbe.

Arkadaşa yaptığım yorumu toplasam en az 20 yorum yapmışımdır

Adamın karakteri kişiliği önemli kendiminizdir hissediyormusun bu önemli diyorum

Dediği şu eski kocam yerini bulamadı neyse ailem der, belki haber yollarız tek derdi bu
Oysa evlenmiş ayrılmış biri için bunun sorun olmaması gerekiyor ama kafa başka yerde
Evet fark ettim 10 sayfa bu ve buna benzer yorumlarla dolu ama işte anlayabilmesi mesele🤷‍♀️🙃🙃 umarım kendi değerini böyle şeylerle ölçmeyi bırakarak kendine bir iyilik yapar

Evlenip bosandiginizi ama cinsel birliktelik yasamadiginizi soylemek sizi yuceltmez, bu konuyu konusmak bile dogru degil bence. Sahsen ilk bulusmada birisi bana boyle birsry soylese o kisiyle evlenmeyi dusunmezdim ben. Kendinizi kucultmeyin. Bosandim ama defolu degilim der gibi. Bosanmak defolu olmak degil ki. Siz boyle bakarsaniz dunyaya, evren de jarsiniza bu tip insanlar cikarir. Bosanmak suc degil ki.

neyi açıklamaya çalışacağınızı anlamadım.
Netice de evlenmişsiniz .
evli olarak birisiyle yatak paylaştınız, birbirinizin özel anlarına tanık oldunuz.

gereksiz detay, bence sorması bile uygun değil bana göre..
Bekaret çok önemliyse onun için bilemedim ..

o zaman siz de ona sorun ? Bekar olması durumu değiştiriyor mu ?
karakterinize ve hayatı yaşama biçiminize odaklanmanız daha doğru .. :KK50:

Tanışma aşamasında veya sonrasında konuşulacak bir şey değil bence. Sonuçta evlenip boşanmışsınız o kişiyle yaşadıklarınız özel ve sizi ilgilendirir.

Ben soylediklerinizi anladim. Sizlerin soyledigine bu kadar uzulduysem beni zar olarak gorebilecek birisiyle olursam daha da cok uzulurum bunu da anladim. Sizlere hak da veriyorum. Sadece bazi yorumlara cok cok uzuldum ama sorun bende, soerdugum tuhaf oldugu icin boyle tepkiler aldim 😔 soylediginiz gibi ozguvenimi kazanmak icin ugrasacagim. Olumlu olumsuz yorumlarin hepsi icin sagolun

Diyelim ki evlendiniz ama kanama olmadi. O zaman ne dusunecek karsinizdaki adam. Bakireyim demistin ama degilsin derse guvensizlik olusur.
Evlenip bosandiginizi soyleyin detay vermeyin. Eger anlaşıp evlenirseniz o zaman da kanamaniz olursa dersiniz ben onceki evlilikte birliktelik yaşamadim diye.
Daha yeni tanisacaginiz birine bu kadar ozelinizi soylemenize gerek yok

Bekaretin kendini eşsiz, cok degerli kildigini sanan bir hemcinsimi daha gormek cook uzucu...erkekleri yetistirenler de bizleriz. Biz bu ne yasanirsa yasansin zar yerindeyse namuslusun.diger turlu namussuz kafasindan cikmadigimiz surece daha coook isimiz var.

Daha hiç tanımadığınız adama neden söyleme gereği duyuyorsunuz ki anlamadım.hayır evlenip boşanmış olsanız nolacak değeriniz mi azalır da bakire olduğunuzu vurguluyorsunuz?belki siz adamı beğenmiyeceksiniz onun sizi beğenip beğenmemesi çok mu önemli.önce bir tanış da iş ciddiye binerse söylersin yani.

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Yani hele bi tanışın da elbette evlenip ayrıldığınızı belirtmeniz gerekir Tanışıp anlaşırsanız ikinci mevzuya gelecek olursak probleminiz vajinismus ise bu durumu da söylemeniz gerekir ilk evlilikte durumunuzun farkında olamayabilirsiniz ama ikinci evlilikte siz bu durumdan haberdarsınız

Öncelikle bana bile talip olduğuna gore diyip kendinizi noye bu kadar aşağida goruyorsunuz?

evlenip ayrilmişsıniz ayip değil gunah degil. birseyler yasamadıgınızı soylemek ostiyorsaniz bunu araciya soylemeyin. bir tanisin cok soylemeniz gerekirse adamin yuzune kağit uzerinde bir evlilikti felan dersiniz.

Belki de adamı siz beğenmeyeceksiniz. o zaman aciklama yapmaniza bile gerek kalmaz. Rica ediyorum bana bile talip oldu dusuncesinden kurtulun.

Ben olsam aracıya söylemem.
Biri ile ciddi bir şekilde evlilik yoluna girersem o kişiye söylerim. Onu da neden söylerim, boşanma nedenimiz olarak söylerim.
Boşanma nedeniniz o mu bilmem ama bana ondandır gibi geldi.

Yani evlenip ayrılmış biri olarak bekareti dert etmeniz çok saçma.
Evlilik dışı ilişki yaşayanların bazıları dert ediyor hadi onu anlarım da sizinki doğru değil.
Kimseyle böyle haber yollamayın.
Kendinizi kendiniz ifade edersiniz o da herkese karşı değil, hayatınıza aldığınız insana.

Back
X