Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

hiç gerek yok. Bekaretim var diceksinizde nolucak. Zamanında bi ünlü vardı annesi kızının bekaret kağıdını televolelerde göstere göstere geziyordu. Gereksiz detaylar bunlar. Siz kagıt üzerinde de olsa evlenip ayrılmıssınız. Ne yaşayıp yaşamadığınızı anlatmak size ne katıcak.
3 ay normal evlilik hayatı surseydiniz gidip biz haftada 3 5 ilişkiye girdik, ayrıldık sizce uygun mu dicektiniz. Gereksiz yani kapatın gitsin.

Ben soylemesem de aileden biri soyler zaten
Ay taktı bakirelige....

allahın emri deyip istediklerinde zaten bizim kızda bakire bu iş olur mu diyecekler

adamda bakire deyip sırf bu yüzden kabul etsin bumu

Adamın kişiliği karakteri kim olduğundan çok senin bakire olman önemli zaten

Her sey bakirelik böyle olursa Her sey yolunda gidicek evlilikte mutluluktan ucucan kimse seni durduramiyacak

Adam sana ters davrandığında küfür ettiğinde paranı aldığında eve gelmediğinde aldattigunda geçip karşısına ama ben bakireydim mi diyeceksin

Benim için önemi yok burası tutucu bir yer diyorsunuz
Ama basbayağı sizin için de önemli , hatta bekaretinizle daha değerli olduğunuzu düşünüyorsunuz ,

Yoksa adama bakireyim gibi bir vurgu yapmayı neden isteyesiniz ki

Gelecek adamın bakirliğini sorgulamak hiç aklınızdan geçti mi?
Tabi ki hayır dimi

Ayrıca neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama evli olduğunuz adamla aynı yatağa girmişsiniz ,işi girmeyi deneyecek boyuta getirmişsiniz daha ne bakireliği yahu??
siz bakire falan da değilsiniz

bence sen kendinin başlı başına bir değer olduğunun farkında bile değilsin
Lütfen kendine değer vermeyi öğren , bekaretine değil

bu konu gerçek mi? bunu ciddi ciddi mi soruyorsunuz? hiç tanımadığınız bir adama özelinizi mi açacaksınız yani? ciddi ciddi? adamı daha görmediniz bile. belki kötü biri, belki sevmeyeceksiniz. ne gerek var bunu bilmesine?

diimde tüy bitti şu kadınlara biraz kendinize değer verin, kendinizi sevin, sizi siz olduğunuz için, iyi ve kötü ne varsa her şekilde sevecek insanları hayatınıza alın demekten.

ayrıca bakire olsanız ne olur olmasanız ne olur? daha önce evlendiniz mi, evlendiniz. adamın biri sizin hayatınızda kısa da olsa koca sıfatıyla yer aldı mı? yer aldı. eeee ne anladım ben bu işten. denemişsiniz olmamış ama o adamla yatağa girdiniz, soyundunuz vs anlatabiliyor muyum? bu nasıl bir bakirelik madem bakireliğe taktınız kafayı?

ben hala şoktayım. bazı kafaları anlamıyorum.
Evlenip ayrıldım ve cinsel ilişkim olmadı.
Adam 🤩 bu şekilde aha bakire diye bakabilir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Sizin vajinismus olduğunuzu düşünebilir.
Ayrıca ilk buluşmadan ben bakireyim derseniz biraz Hürrem hocanın kendini tanıtması gibi olmaz mı

bence sosyal medyadan da bu tarz paylaşımlar yapmak daha etkili olabilir.
bir story atarsın, ne güzel bir gün, bugün de bakire uyandım, diye.
elimde kahvem, bedenimde zarım, umrumda mı dünya? fotoğrafları...
keyfim de zarım da yerinde temalı storyler falan fena olmazdı.

bu konu gerçek mi? bunu ciddi ciddi mi soruyorsunuz? hiç tanımadığınız bir adama özelinizi mi açacaksınız yani? ciddi ciddi? adamı daha görmediniz bile. belki kötü biri, belki sevmeyeceksiniz. ne gerek var bunu bilmesine?

diimde tüy bitti şu kadınlara biraz kendinize değer verin, kendinizi sevin, sizi siz olduğunuz için, iyi ve kötü ne varsa her şekilde sevecek insanları hayatınıza alın demekten.

ayrıca bakire olsanız ne olur olmasanız ne olur? daha önce evlendiniz mi, evlendiniz. adamın biri sizin hayatınızda kısa da olsa koca sıfatıyla yer aldı mı? yer aldı. eeee ne anladım ben bu işten. denemişsiniz olmamış ama o adamla yatağa girdiniz, soyundunuz vs anlatabiliyor muyum? bu nasıl bir bakirelik madem bakireliğe taktınız kafayı?

Bende anlamadım gerçek mi dün bir şey olmadı aramızda anlaşmalı kağıt üstü evlilikte demişti

Şimdi diyor ki hersey oldu ama yerini bulamadı

Şaşırıyorum gerçekten

Eski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim:olamaz:

Siz bizle galiba dalga geciyorsunuz
Neyse o zaman bize dediginiz gibi

Şimdi talibine aynen böyle deyin

Eski eşim doğru yeri bulamadı bakireyim
Bulsaydı oooooo
Zaten dert değildi

şimdi zor bir konu

yani niceleri var ki cinsel tecrübesi var diye evlenmek istemiyor

bakire olup olmaması değil de bu kadına ben ya yetemezsem hissi, daha önce denemiş, eski kocası ile beni karşılaştırırsa vs vs

konu sahibinin karşısındaki kişiyi bilemiyoruz

aslında bekaret denilen zara indirgenmiş olsa da özü tecrübedir

arkadaşlar genel geçer cümleler kurmuş iletilecek olan

aracıya net olup başımdan bir evlilik geçti ama karı koca olamadığımız için 3 ayda mecburen ayrıldık denilebilir lakin bu durumda da sizden mi kaynaklı eski eşten mi anlaşılamayabilir

burada da nice konular var işte 6 aylık evliyim bakireyim bu iş yürümeyecek bari bakire iken boşanayım şeklinde

bekaret tam birleşme midir, sevişme midir, daha mı azıdır daha mı çoğudur tamamen özneldir

bunu siz de yaşamadan bilemezsiniz

karşıdaki kişi evlenmiş boşanmış dendiğinde hangisine önem verecek bilemeyiz zira o düğünü yaşamış benim gibi hevesi olmaz ilk gecedeki heyecanı olmaz diye konu açan kadınlar var

belki karşıdaki için de bekaret değil o evli olma hali önemlidir, belki bekaret önemlidir belki de hiçbiri önemli değildir

ben bu nedenle olduğu gibi söyleyin ki içinizde kalmasın derim

zira boşandım deyince adam olmaz derse "tüh söyleseydim, bu şekilde bir yaşanmışlık olduğunu" diye üzülürsünüz

Evlenip ayrıldım ve cinsel ilişkim olmadı.
Adam 🤩 bu şekilde aha bakire diye bakabilir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Sizin vajinismus olduğunuzu düşünebilir.
Ayrıca ilk buluşmadan ben bakireyim derseniz biraz Hürrem hocanın kendini tanıtması gibi olmaz mı

ay ahahahhahaa gülmekten gözümden yaşlar aktı yaşlar hahahaa. harika bir benzetme, muhteşem bir gödnerme, forumda okuduğum açık ara en komik mesajdı sdjakfşdsk

Yani arada ciddiyet varsa aracı değil ama konustugunuz kişiye söylemeniz taraftarıyım. Bunu saklamak yada daha sonra söylemek adil olmaz bana göre. Evlendim boşandım dersiniz. Ha detaylarını anlatmak, aradaki samimiyete göre açık olmak size kalmış birşey.

ay ahahahhahaa gülmekten gözümden yaşlar aktı yaşlar hahahaa. harika bir benzetme, muhteşem bir gödnerme, forumda okuduğum açık ara en komik mesajdı sdjakfşdsk
Bu kadar gülmenize sevindim.
Sadece gülerken aksın gözünüzden yaşlar ❤️

Pardon bakire olmak sizi bakire olmayanlara göre daha mı iyi yapıyor ? :KK70:
Daha mı kadın yapıyor?
Daha mı masum yapıyor?
Kadının kadına yaptıgını 10 erkek gelse yapamaz yeminle geldiğimiz nokta bile bu kadın zihniyeti yüzünden.
Kocası yerini bulamamış ondan bakire yoksa oooo

Kesinlikle söylemeyin. Adamla tanışın kafanıza yatarsa ciddi birşeyler düşünürseniz söyleyip söylememek size kalmış.

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Aracı kişi her kimse bence gayet saygılı birine benziyor.Çünkü bir evlilik yaşadığınızı bile kendisi söylemeyip bu kadar özel konuyu sizden öğrenmesi gerektiğini söylemiş.Buradan yola çıkarak zaten aracıya detay vermeyin, bir kullanıcının da dediği gibi eğer içinize sinen biri olursa o noktada evlenip boşandığınızı söylersiniz.

Back
X