Evet bende aynı şeyi düşünüyorum onun işi merkezde ayrı illerde olmuş olsaydık evet haklı derdim. İlerde cocugum olmuş olsa genelde annanne imdada yetişiyo bu gibi durumlarda herşeyde elini taşın altına koyan anneanne oluyo biliyosunuz bu yüzden merkezde oturmayı olumsuz karşılıyorum fikrimin net ve değişmeyeceğini söyledim.10 15 dk uzaklik ise oturulup anlasilir diye düşünüyorum. Onun işi merkezde sanirim. Aracı olan insan da bunu sorun etmesin bence. 10 15 dakika ne ki?
Araçla 15 dakika hanfendi yürüme mesafesi değil.Ay ne fark edecek. Ha siz 15 dakika uzakta oturmuşsunuz, ha o. Ben oturduğum yerden markete 15 dakikada gidiyorum.
Valla boşuna iki taraf da tatsızlık çıkarıyor.
Araçla 15 dakika hanfendi yürüme mesafesi değil.
Her konuda uyuşuyoruz şimdilik bunu oda hissediyo bende. Ama bi abim ablam kardeşim yok sadece anne ve babam var kardeşim olmuş olsaydı bu konuyu bu kadar derin düşünmezdim, tabiki eşim ömrümün sonuna kadar yanımda olacak ailemden fazla ama bi yerde ailemin yakın olması hem onun açısından hem benim açımdan daha rahat olacak diye düşünüyorum. Ben demiyorumki ailemin dibinde oturalım diye onu bende istemem asla ama bende calısan bir insanım ilerde cocugum olsa annesi yaşça annemden daha büyük anneme bırakmam daha kolay olacak eşimin annesinide yormamak adına. Ben kadınlardan cok erkeklerin birşeyler için elini taşın altına daha fazla koyması taraftarıyım bu gibi durumlarda neden derseniz evlendikten sonrası zaten bir kadın olarak yükümüz cok fazla birde cocugun sorumlulugu olacak babadan fazla anne üzerinde bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim hayırlısı diyorum şimdilik. Teşekkür ederim bu aradaŞuan bu soruyu kendi üzerimizden eşime sordum duruma göre değişirdi bilmiyorum dedi oma olumsuz degil olumlu cevap verdi.. zaten şuan da işine 15dk arabayla gidiyor. bence ikiniz icin de arabayla 15dklık yol son dert olmayi gec hiç dert olmamali.. sizin asıl sorunuz biz birbirimizi sevebilecek miyiz saygılı olacak mıyız nasil mutlu oluruz soruları.. ailem 35km lik yolu otobusle 2 saatte yanima geldiler her zaman.. hatta suan sehir dışındayım bir gel dememe bakar ailemin gelmesi.. aile her zaman sizinle olmayacak ama o adam her gün işe gidecek
Ben de teşekkür ederim kuzum sen de haklı olarak mantıklı şeyler söylüyorsun Rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsinHer konuda uyuşuyoruz şimdilik bunu oda hissediyo bende. Ama bi abim ablam kardeşim yok sadece anne ve babam var kardeşim olmuş olsaydı bu konuyu bu kadar derin düşünmezdim, tabiki eşim ömrümün sonuna kadar yanımda olacak ailemden fazla ama bi yerde ailemin yakın olması hem onun açısından hem benim açımdan daha rahat olacak diye düşünüyorum. Ben demiyorumki ailemin dibinde oturalım diye onu bende istemem asla ama bende calısan bir insanım ilerde cocugum olsa annesi yaşça annemden daha büyük anneme bırakmam daha kolay olacak eşimin annesinide yormamak adına. Ben kadınlardan cok erkeklerin birşeyler için elini taşın altına daha fazla koyması taraftarıyım bu gibi durumlarda neden derseniz evlendikten sonrası zaten bir kadın olarak yükümüz cok fazla birde cocugun sorumlulugu olacak babadan fazla anne üzerinde bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim hayırlısı diyorum şimdilik. Teşekkür ederim bu arada
Amin inşallahBen de teşekkür ederim kuzum sen de haklı olarak mantıklı şeyler söylüyorsun Rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin
Nerden baksan 13 14 km yakın mı?araçla 15 dakika sizce uzak mı ?
?Nerden baksan 13 14 km yakın mı?
Araçla 15 dk olan yer yakın değildir diyorum.
Evet evet değildir. Fikir alışverişi yapmaya birebirsiniz..Araçla 15 dk olan yer yakın değildir diyorum.
araçla 15 dakika sizce uzak mı ?
Taksiyle 15 dakikalık yola gitmek istesem kısa mesafe diye yol boyunca homurdanirNerden baksan 13 14 km yakın mı?
30 TL yi beğenmeyen taksici olmasın zaten 7 8 dk kv 15 TL veriyorum taksiye hiç homurdanan görmedim..Taksiyle 15 dakikalık yola gitmek istesem kısa mesafe diye yol boyunca homurdanir
15dk uzaklıkta bir yerde yaşamak elini taşın altına koymak mı oluyor?Tek taraflı düşünmesekmi acaba? Ben fikrimi söyledim kendisine altında aracı var benim aracım yok, yaşadıgım yerde herşey elimin altında kırsal biryer değil , hep elini neden kadınlar taşın altında koymak zorundaymıs gibi düşünüyosunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?