Tanışma aşamasında ev sorunu

Tanışma aşamasında ev konuşulmalımı

• Ankete Katılan
    15
Eleştirileriniz için konu açmadım sadece fikrimi açmak sizlerinde fikrini almak için açtım. Görüyorum ki hoşgörü diye birşey kalmamış güzel memleketimde. Neyse güzel kalplerinizden öpüyorum teşekkür ederim

Antalya’da yaşıyorum. Anlatmak istediğim ben durumumu izah ettiğimde yaşamayı kabul etti ama bi kaç gündür fikri değişti.

Esimle gorucu usulu evlendik
Ilk konusmamizda hemen hemen her seyi konustuk hatta
Ev meselesi de dahil ben sorun olmaz dedim nerde olursa olsun
Ailemi evlerine davet etmislerdi istemeden once illa koy olsun demisler babaannem bizim kizlarimiz koyde yapamaz olmaz deyip kesip atmis
Ailesi esime sormus sen ne diyorsun
Gecinemezsem donerim en azindan demis
Halbuki benim kadar tutumlu bir insan gecinemeyecek mi
Neyse ilce de oturduk bu arada esimin isi 5 dk uzaklikta
Koyde 45 dk da zor geliyor servis cok dolaniyor normalde 15 dk ve kv nin oraya yuruyerek cikmasi gerekiyor servisle gelince
Neyse evlendik ilk kurban bayrami kp sozum olmasa sizi gocurur gelirdim dedi bende baba oglun ise 5 dk de gidip geliyor ben gelsem o gelmez ki dedim
Simdi anneme yakin ev aldik bahcemiz bitisik kapi var ortada sokaga cikmadan annem gile gidip geliyor cocuklarimiz
Memnunmuyuz evet

Bu arada sizin isyeriniz ailenizin ordaysa ve arabaniz yoksa nasil gidip geleceksiniz bunu bir sorsaniz ?
Ben en cok buna takildim
Kendinin arabasi soforlugu var
Ha bebek icinde konusmak bence erken onemli olan yasam alani belki kv daha iyi bakar yada bakmak zorunda kalir bunu da dusunmek lazim
Gorusmeye devam eder isin gidisatina gore hareket ederdim yerinizde olsam

Antalya’da yaşıyorum. Anlatmak istediğim ben durumumu izah ettiğimde yaşamayı kabul etti ama bi kaç gündür fikri değişti.
Hmmm kv ile gorusmustur belki ailesi de ogullarinin yakin olmasini istiyordur belki

Ev almayi falan dusunurseniz belki sizin orda ucuzsa eger onu bahane ederek ailenizin yaninda olabilirsiniz yine

İyi de ikimiz içinde 15 dakika uzaklık hiç bir şey olmamalı. Bunun için huzursuzluk çıkması mantıksız. 15 dakika mesafeyle ne siz aileniz uzak olursunuz, ne de o iş yerine.

Herkes fikrini söylemiş işte, olumlu da olabilir olumsuz da. Ne var ki bunda? Ailemden 1200 km uzaktayım, bu benim tercihim tabii ama eşimin ailesinden de arabayla yarım saat uzaklıktayız. Ve zor da olsa kısa bir süre babası oğlumu her gün arabayla babaannesine bırakıp alacak. Ben mesafeden memnunum, çünkü yaşadığım yer çok daha önemli. Biz yaşadığımız şehirde nezih bir semtteyiz, kayınvalidem normal bir semtte. Ben de olsam ilçedense merkezde yaşamayı tercih ederim.

Uzaklık yakınlık kişiden kişiye değişir. Buyuksehirler için 15 dakika hicbirsey, küçük sehirdekiler için çok uzun. Tavsiyem işyerine yakın olsun. Siz calismayacaksaniz eşini işyerine yakın olmalı.

ablam önce birbirinizi sevmeyi deneseniz? hayır sevince esamesi okunmuyor böyle şeylerin de ondan diyorum.

Bu ne şimdi? Kimse seni eleştirmemiş yani..
Bence sen cok sabit fikirlisin, 15dk lık yolu en başta şart koymaya değer mi yani..Önce bi tanırsın iyice... ki bi erkek bunu bana en basta dese demekki evleneceği insandan ziyade yasayacagı yer onemli, ben konu mankeniyim der soğurdum direkt...

Peki bu kisi deseki;tek annem babam var burda yasayalim sen.gider misin?birde demişsinki ailemin yanında olmak onun icinde iyi olacak nerden biliyorsun

Evet benim de aynen böyle bir sorunum oldu. Ancak benim oturduğum ilçe şehir merkezine 1,5-2 saat uzaklıkta. 15 dakika ne ki, hem aracı da varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…