tanısma hıkayelerımız

onunla ilk nasil tanistigimi tam hatirlamiyorum ama iki sene once ayni sinifa giderek arkadasligimiz bi sekilde baslamisti. ne ara telefon numaralari alindi, mesajlasmalar basladi hic bilmiyorum. ha iliskimiz de iki senelik degil. yeni daha :D

ünideydim ortak arkadaş vasıtasıyla msn de konuşmaya başladık..sonra tel noları verildi 1 ay sonra o arkadaşın d.günü partisinde ilk defa gördük birbirimizi( beğenmicem ya da tipsiz çıkcak diye çok korktum çünkü huyu okadar güzeldiki) şok olmuştum ve çok ta beğenmedim açıkçası..ama konuştukça içim ısındı..sonra buluştuk başka zaman ve okadar güzel geçtiki başbaşa buluşmamız taaki askere gidene kadar ona bu kadar aşık olduğumu bilmiyordum çünkü ilişkimizin 6.ayında askere gitti..sonraa 5 sene flört ve şimdi 2 yıldır evliyim kendisiyle:)

3 yıl oluyor bizde tanışalı , ama olay nasıl gelişti , ilk ne zaman gördüm hiç hatırlamıyorum. Ona gıcık oluyordum, sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyordu. :) Yok bu dersten sen bile 90 aldıysan bla bla bla... Ergen ergen hareketler. { Tabi şimdi lise, ilkokul anısı felan anlatıyor diyeceksiniz :D Bunlar üniversitede yaşanıyor :) } Ama nereden bilecektim ki beni sevdiğini ve bunun onun sevgisini gösterme şekli olduğunu , oysaki hep beni beklemiş . O beni beklerken bende kanka kanka diyorum, başka birşey demiyorum :(( zavallıcık üzüldüm şimdi :)

Annem kuzenimin toplantısına gitcekti bana da gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar werdim kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik annem toplantıya girdi bizde kuzenimle bahçede otruyoduk sonra okulun bahcesne arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm. Tabi biz orda tanIşmadık. Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisyle profiloya gitcekti annem tek göndermiyo benle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk da gelmiş yani benm aşkmm :)tam oturcaktım benim oturcam sandalyeyi çekti kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmıştım:d neyse sonra arkadaşına benim anlamıcam şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana diyodu sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi bende yok dedim tabi aşkmda sevinmiş olmadığını duyunca bunu sonradan anlatmştı orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olcağımz. Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim, emre nuray senin msnini istiyor dedi :d sonra oda werdi msnini ekledm konuştuk bnden hoşlandığını söledi ve çıkma teklifi etmişti. Bende blimiyorum düşünmem lazm dedim çaktrmayın bende biraz hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değilmi 21 gün bekletmiştm. Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyoduk.neyse buluştuğmuz günlerden bigün(yani 17 ocak 2009 cumartesi) ambiansa(nargile cafe) gitmiştik orda bana dedıkı cevabını ver artık sana süprizim var dedi bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabl ediyorum dedim :) ve çkmya başladık. 6 gün sonra 4o.ayımız :) İyi ki tanımışm iyi ki var çk seviyorummm ASK'erimi o benim herşeyimmmmm♥

Daha orta okula giderken mahallemizin çocuğu olan komşu oğlu benden hoşlandığını dile getirdi.
O zamanlar da anlamam öyle şeylerden birde erkek gibiydim yani kız arkadaşım pek yoktu mahallenin erkekleriyle dolaşırdım kavgalara giderdim, hoşlanma nasıl bişey bilmiyorum tabi.
Neyse her gördüğünde beni sevdiğini söylerdi, ben olmaz sana karşı bişey hissetmiyorum derdim.
Lise 1e gidiyorum yine peşimde ablamlarda nolcak kabul et görüş işte falan dedi o kadar ısrara dayanamadım tamam dedim. Okul çıkışıma geldi eve beraber yürüyoruz hiç hoşlanmıyorum ama sevmiyorum kendisini zorla geldik eve. Ertesi gün yine okul çıkışına geldi, bu arada kendisinin dersi 3 te bitiyor ben öğlenciyim o zaman ben çıkana kadar bekliyor beni. Zil çaldı çıktım ama görmek dahi istemiyorum. O beni görmeden arka sokaktan ben kaçtım.Eve geldim tabi aynı sokakta oturunca birbirmizi görmememiz imkansız.Camdan bakıyorum nerdeydin bugün geldim yoktun dedi erken çıktık dedim tabi o zmanlar cep telefonu fazla lüks benim için o yüzden yoktu. Dışarı çıktım ablamlarla yanıma geldi yarın gelicem yiğne bekle dedi gerek yok gelme dedim önce bi kaldı neden ki falan dedi. İstemiyorum gelme olmıcak dedim. Orda bıraktım eve geldim birde bendeki vurdumduymalık da cabası eve çıkıp müziği son ses açtım.Arkamı bir döndüm o içeri girmiş odama (annemler evde yok allahtan ablam izin vermiş ) gözleri kan çanağı olmuş neden diyor.Neden yok istemiyorum dedim ama çok şaşırdım ilk defa birisinin beni bu kadar çok sevdiğini gördüm çaresizce dışarı çıktı. Çok üzüldüm yaşattıklarımdan dolayı sonra onu ne zaman görsem yüzüne bakamadım.Kendimi suçladım o ise her seferinde niye konuşmuyorsun dedi.Konuşamazdım üzmek istemiyordum. Sonra bir gün sokak düğününde aynı ortamdaydık, arkadaşlar falan bi muhabbet oldu bende ona gülümsedim daha sonra yanıma gelerek benimle konuşucak mısın artık bu soğukluk kalksın dedi tamam dedim. Ve herşey öyle başladı hiç yılmadan benimle ilgilendi ve o yaz geldi. Yaz akşamları boyunca hep beraberdik balkonda otururken birden gül atıverirdi( annemin olmadığı zamanları nasıl denk getirirdi bilmiyorum) Yavaş yavaş gönlümü çalmaya başladı hergün onu düşünür oldum onu görmek istiyordum ama bunu kendime bile kabul ettiremiyordum. Konuyu ablama açtım sadece bana ne olduğunu bilmek istiyordum bana aşık oldun işte dedi. O akşam çocuğa bundan bahsetmiş o kadar mutlu olmuş ki bu benim imkansız aşkımdı bu mutluluğu yaşattığı için çok şanslıyım bu akşam sokakta oturalım ( her yaz akşamı arkadaşlarla toplanıp otururduk) konuşmak istiyorum demiş. Ablam bana gelip anlattığında önce kızdım sana gidip anlatman için söylemedim dedim fena mı oldu işte çocukta bilsin dedi. O akşam sokağa çıktık bekle gelmez bekle gelmez hem ablama kızıyorum hem de sinirleniyorum.Salaksın işte gelmicek tabi sen onu çok üzdün intikamını aldı işte içimden neler diyorum. Saat 11 eve giriş saatimiz ve saat 10,45 tam ümidi kestim ki sokaktan koşarak o geliyor. Nefes nefese defalarca özür diliyor babamla bi yere gittik hadi kalkalım dedikçe oturdu dedi. Haberleşme aracımızda yok tabi yine. Yanıma oturdu ablan bişeyler söyledi dedi evet doğru dedim galiba ben senden hoşlanıyorum.İlk defa elimi tuttu ve aşkımız başladı. İlk aşkımız ve çocukluk aşkımız şimdi o kişiyle nişanlıyım. 8. Senemizde yani 2 ay sonra nikah masasına oturucaz inş.
Evet kızlar benim tanışma ve aşk hikayem bu şekilde biliyorum çok uzun oldu ama yazarken o günlere gittim duygulandım neler yaşadık atlattık rabbim hep yanımızda oldu bugünlere geldik çok şükür.

beni kampuste devamlı görup nbi arkadasıma sorup nbana ulasmıs arkadasımın kım oldugunu hala soylemiyo gizemini koruyo:) ama bu hosuma gidiyo pek fazla didiklemiyorum:34: oyle bana ulastı telefondan face den falan bi şekilde. konusmak istemezdim ama sonucta face de tanısmak gibi degildi görmüş ulasmaya calişmiş cabalamıs falan:d bi kac hafta sonra bulustuk bi ağac gölgesınde bekliyodu beni selvi boylu sevdicegim:d o gun bu gundur biz artık 1iz:54:I love him very much:nazar:

yalan dolanla tanıştık arkadaşımın kuzeniydi benimle konuşmak için msn falan almış ama arkadaşım senin kuzenim olduğunu bilirse konuşmaz demiş başka isimle başka şehirde gibi tanıştık sonra öğrendim tabi bir şekilde görüştük sevdik 4 sene çıktık 5.senedeyiz

Isyan ediyorum artık ya kk da konu okumak çile oldu benim için. Ne olur şu uzuuuun yorum yapan üyeler boşluk bırakarak paragraf yapsa? çok mu zor inanılmaz zorlanıyorum ve artık okumamaya kararlıyım.
Yöneticiler birşeyler yapın artık zamanı geldi!

gayet klasik :D 7.5 yıl önce lisede aynı sınıflarmızın yan yana olması dolayısıyla tanıştık :D tabi ilk tanışmamız çıkma teklifiyle oldu :D kabul edilmedi ilk başta nedense arkadaşım olarak görmeyi kafama takmışım 2 yıl çok yakın arkadaş olarak kaldık tabi ben öyle sandım çünkü ara sıra hala yokluyordu bi ihtimal sevgili olurmuyuz diye :D ben sürekli yok olurmu öyle şey sen en yakın arkadaşımsın bilmem ne. ne diye kandırmışım kendimi bilmiyorum. 2. senenin sonunda başardı tabi :D o zamandan beri de hem en yakın arkadaş hem de sevgiliyiz :D böylesi daha iyiymiş :P

bundan 5 yıl önce kadar ilk görev yerim şırnaktaydım öğretmenevinde kalıyordum ve bir haftasonuydu...
çok samimi olduğum bir kız arkadaş grubumla yemekhanede bir masada oturuyorduk kalktım kendime birşeyler aldım masaya oturmak için arkamı döndüm ve onu gördüm gözgöze geldik...
gayet hoş tatlı yakışıklı biriydi onu ilk defa görüyordum o da bana bakakaldı sonra ben yerime geçtim oturdum ve o da tam karşımdaki masada arkadaşlarıyla oturdu...
biz kızlarla gırgır şamata masada eğleniyoruz onun gözü bende...
birkaç kez daha gözgöze geldikten sonra masadakilere soruyorum kızlar kim şu yavru yeni mi düşmüş diye:) bir kahkaha patlaması yaşanıyor masada...
sonra bana onun burda 2 senedir olduğu ve yakın bir köyde görev yaptığını söylüyorlar... hoş çocukmuş diyorum:)
meğerse o da masadaki arkadaşlarına beni soruyormuş şu sarı saçlı kim diye:) onlar da beni anlatmışlar falan...
bütün bir haftsonu peşimde dolandı durdu nereye gitsem karşıma geçti gözlerini bir an olsun ayırmadı tabi bu sırada kızlara iyice alay konusu oldum kızım naptın sen bu çocuğa seni gördüğünden beri peşimizden ayrılmıyor falan diyorlar...
ben de pek yüz vermemeye çalışıyorum rahatsız olmuşum gibi davranıyorum ama hoşuma da gidiyor yani...
sonra bu napmış ne etmiş benim telefonumu bulmuş...
aradı kendini tanıttı konuşmak istiyorum öğretmen evindeyim şu an aşağı inebilirmisin dedi ben de tamam dedim indim dışarda biraz yürümeye ne dersin dedi olur dedim akşamdı her yer karlarla kaplıydı yavaş yavaş yürümeye başladık bu bana anlatıyor işte kendinden bahsediyor bir sokak lambasının altında durduk soğuktan ikimizin de ağzından buharlar çıkıyor burnumuz kıpkırmızı o halde bile o kadar tatlı görünüyor ki gözüme... bana aşık olduğunu itiraf ediyor ben utancımdan gülümseyip yere bakıyorum o aşkla gözlerini benden ayırmıyor tamam diyorum içimden ben bu adamla evlenicem...
1 yıl çıkıyoruz 2 yıl nişanlı kalıyoruz ve şu anda da 3 yıllık evliyiz bir de oğluşumuz var
Allah tüm sevenleri ayırmasın ayrı olanları da kavuştursun

Back
X