Tanışma meselesi

İşte sorun isterim demekte :/ isterim deyince ay ne hevesli görünecekmişim gibi geliyo. Başkası isterim dese ben ay ne hevesli diye düşünmem ama o da tuhaf
Yani hemen isterim demeyin sizde, yani bilmem ki kim o tanıtştıracaın kişi belki olabilir gibi şeyler söyleyin, yarım ağızla olur der gibi.

Yakın kişilerse bunlar bir fotoğraf görmek isteyin. Tipini beğenirseniz sonra yavaş yavaş bilgi alırsınız görüşmeyi kabul ederseniz. Bunda çekinecek bir şey yok illa ki birileri aracı olur. Bazen arkadaşlarlar bazen İnternet bir farkı yok

Fenasın Bacı Fenasın bacım

Keşke olsada anlatsam.Ama yok

Bende böyle düşünüyorum yapıcağın şey altı üstü mesaj atmak velisi gibi illa birini sokmasına hiiiiiç gerek yok bencede bana söyleyecekler ben tm görüşelim dicem sonra bana mesaj arıcak. Ne gerek var bu kadar olaya altı üstü mesaj

25 yaşında birisi için fazla sıkıcı bir durum değil mi? Kendiniz bulamıyor musunuz?
Sorun sizce gerçekten bulup bulamıyor olmak mı? Bu kadar başkaları aracılığıyla tanışanlar kendileri "bulamadıkları" için mi tanışıp evlendiler?

diyorki hiç mi kimseyi bulamadın da elin günün önermesine görücü usülüne kaldın.

Kesinlikle çekinme fotoğrafını iste çocuk ile ilgili ailesi ile ilgili sorular sor.
Hiç olmayacak tipler insanlar getiriyorlar.

He iyileri de çıkıyor çıkmıyor değil.

Sonumun böyle olmamasını umut ediyorum o zaman
Hayir baska sehirde calisiyordu izne geldiginde gorustuk. Uzak mesafede iliski, nisanlilik gecirip evlendik
Bende bunu merak ediyorum farklı şehirdesiniz ilk kez görüşmek için tek başına geldi sonraki kaç görüşmeye sadece kendisi geldi ailelerle tanışma ne zamandan sonra oldu

Izin alabildikce geliyordu canim. Zaten babasi beni gordu ilk, bekar oglum var falan demisti. Ben de baska sehirde goreve basladim o sira. Izinlerde bayramlarda falan gorustuk. Aileler ayni sehirde oldugu icin tanisma soz falan sorun olmadi. Ikimiz de memlekete geliyorduk

diyorki hiç mi kimseyi bulamadın da elin günün önermesine görücü usülüne kaldın.
İyide. Ben orda demedim ki benle sadece aracıyla görüşmek istiyorlar kendisi direkt iletişime geçen hiç olmuyo demiyorum ki. Şuan başkası aracılığıyla evlenen sevgili olanları vs küçümsemiş hiç mi bulamadında başkasına kaldın diyerek

Hmm anladım ben tamamen farklı şehirlerdensiniz sanmıştım. Büyük kolaylık olmuş o zaman bu durum

Sorun sizce gerçekten bulup bulamıyor olmak mı? Bu kadar başkaları aracılığıyla tanışanlar kendileri "bulamadıkları" için mi tanışıp evlendiler?
Evet, bulamadıkları için başkaları aracı oluyor işte. Bu gayet doğal bir süreç. Kendine uygun birini bulmak da bir marifet değil, kader kısmet işi. Denk gelmemiş olabilir. Ama sizin yaşınız gereği buna ihtiyacınız olmasına şaşırdım.

Öyle saçmasınız ki. Algılama sorununuz var ihtiyaç duyduğumu söylemedim. Başkası aracılığla tanışanlar on hikayesini sordum. Hem demişsiniz bu şekil tanışanlara kader kısmet denk gelmemiş hemde vah vah ihtiyacı varmış başkasına? Bu ne saçma çelişki önce fikre sahip olun sonra konuşun. 75 yaşında dememişim ayrıca :)

Bence yazdığım şeyi birkaç kere daha okuyun, “idrak” etmeye çalışarak. Bilmiyorum becerebilir misiniz ama deneyin.

Size hayırlı kısmetler.

Keske daha önce okusaydım bu paragrafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…