- Konu Sahibi limonatakek21
-
Yani hemen isterim demeyin sizde, yani bilmem ki kim o tanıtştıracaın kişi belki olabilir gibi şeyler söyleyin, yarım ağızla olur der gibi.İşte sorun isterim demekte :/ isterim deyince ay ne hevesli görünecekmişim gibi geliyo. Başkası isterim dese ben ay ne hevesli diye düşünmem ama o da tuhaf
Fenasın bacımBenim eşim beni seviyordu ama ben istemiyordum sonrasında ortak iş arkadaşlarımız sürekli bir çay için deyip duruyorlardı, ya da ekle cesaretlensin sana açılmaya utanıyor diyorlardı bir kere dene en azından çay için olmazsa olmaz diyorlardı ama bende aynı sizin gibi ben mi teklif edeceğim ona, gel diye görüşmek isteyen kendisiyse kendi gelsin diyordum ama o utangaç ben inat sonra düşündüm taşındım; eski iş yerimden onun ve ortak arkadaşlarımızın tanımadığı birini söyleyerek ona yetiştireceğini düşündüğüm birine benden hoşlanıyormuş bana arkadaşlık teklif etti birkaç sefer de çıkışıma geldi 1 hafta önce dedim ve hoooopppp mesaj yerine ulaştı ben açılmazsam başkası kapacak düşüncesi ile de o akşam beni instagramdan ekledi ve ertesi gün mesaj attı böyle getirtmiştim ayağımadeneyebilirsiniz dediklerim size de uyuyorsa
Keşke olsada anlatsam.Ama yokMerhaba herkese. Bi konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Belkide gaza getirilmeye artık ne derseniz. Memurum çalışıyorum evli değilim herhangi bir görüştüğüm kişi yok şuanda. Çevremde akrabalarımdan arkadaşlarımdan şu kişi senle tanışmak istiyor, bu görüştüğün biri varmı diye soruyor gibi diyaloglar dönüyor arada. Ama ben nasıl desem çekiniyorum galiba birinin aracı olmasından. Direk konuşmak isteyen kişi sorsa daha kolay olur sanki benim için. Ara bulmaya çalışan kişiylede kimdir nasıl fotoğrafı var mı bakayım falan durumlarına giremiyorum çekiniyorum arada biri olunca ben kendim tanışıp görüşmek istiyorum görüşeceksem. Biriyle tanıştırılma ve mutlu son hikayelerinize ihtiyacım var yani bu durumu aşmam için
Fenasın Bacı
Fenasın bacım
Bende böyle düşünüyorum yapıcağın şey altı üstü mesaj atmak velisi gibi illa birini sokmasına hiiiiiç gerek yok bencede bana söyleyecekler ben tm görüşelim dicem sonra bana mesaj arıcak. Ne gerek var bu kadar olaya altı üstü mesajArkadaş çevresinden biri araci olunca bana hemen evlenilecekmis gibi geliyor,ben istemezdim. Biri sizi beğenir,ekler reddedersiniz o şekilde 3.kisiler araya sokulur. Ne o öyle daha bir sey olmadan spontane olaylarin gelişmesi. Bunu diyen kisilere deyin ki benimle konuşmak istiyorsa araya birilerini sokmasın kendi gelsin
Benimde yokKeşke olsada anlatsam.Ama yok
Sorun sizce gerçekten bulup bulamıyor olmak mı? Bu kadar başkaları aracılığıyla tanışanlar kendileri "bulamadıkları" için mi tanışıp evlendiler?25 yaşında birisi için fazla sıkıcı bir durum değil mi? Kendiniz bulamıyor musunuz?
Sonumun böyle olmamasını umut ediyorum o zamanBence taktik felan uygulamayın,o nedir öyle.Yetiskin insansınız ,görüşünce hemen evlenmek zorunda olmayacaksiniz öyle düşünün :),en kotu sohbet edersiniz ,hoslanmazsaniz kibarca söylersiniz.İnsan tanımaktan zarar gelmez bence.
Gaza getirecekse ,böyle sürekli herkesi reddeden bir arkadaşım var ,ben kendim tanisacagim diye diye artık umudunu kesti,tanıştırmak istediğim kişiyi beğendiği halde nasipse tanışırız ben mi ugrasacagim dediği için tanısmadı ,bir daha da uğraşmıyorum .Siz öyle olmayın:)
Bende bunu merak ediyorum farklı şehirdesiniz ilk kez görüşmek için tek başına geldi sonraki kaç görüşmeye sadece kendisi geldi ailelerle tanışma ne zamandan sonra olduHayir baska sehirde calisiyordu izne geldiginde gorustuk. Uzak mesafede iliski, nisanlilik gecirip evlendik
Izin alabildikce geliyordu canim. Zaten babasi beni gordu ilk, bekar oglum var falan demisti. Ben de baska sehirde goreve basladim o sira. Izinlerde bayramlarda falan gorustuk. Aileler ayni sehirde oldugu icin tanisma soz falan sorun olmadi. Ikimiz de memlekete geliyordukSonumun böyle olmamasını umut ediyorum o zaman
Bende bunu merak ediyorum farklı şehirdesiniz ilk kez görüşmek için tek başına geldi sonraki kaç görüşmeye sadece kendisi geldi ailelerle tanışma ne zamandan sonra oldu
İyide. Ben orda demedim ki benle sadece aracıyla görüşmek istiyorlar kendisi direkt iletişime geçen hiç olmuyo demiyorum ki. Şuan başkası aracılığıyla evlenen sevgili olanları vs küçümsemiş hiç mi bulamadında başkasına kaldın diyerekdiyorki hiç mi kimseyi bulamadın da elin günün önermesine görücü usülüne kaldın.
Hmm anladım ben tamamen farklı şehirlerdensiniz sanmıştım. Büyük kolaylık olmuş o zaman bu durumIzin alabildikce geliyordu canim. Zaten babasi beni gordu ilk, bekar oglum var falan demisti. Ben de baska sehirde goreve basladim o sira. Izinlerde bayramlarda falan gorustuk. Aileler ayni sehirde oldugu icin tanisma soz falan sorun olmadi. Ikimiz de memlekete geliyorduk
Evet, bulamadıkları için başkaları aracı oluyor işte. Bu gayet doğal bir süreç. Kendine uygun birini bulmak da bir marifet değil, kader kısmet işi. Denk gelmemiş olabilir. Ama sizin yaşınız gereği buna ihtiyacınız olmasına şaşırdım.Sorun sizce gerçekten bulup bulamıyor olmak mı? Bu kadar başkaları aracılığıyla tanışanlar kendileri "bulamadıkları" için mi tanışıp evlendiler?
Öyle saçmasınız ki. Algılama sorununuz var ihtiyaç duyduğumu söylemedim. Başkası aracılığla tanışanlar on hikayesini sordum. Hem demişsiniz bu şekil tanışanlara kader kısmet denk gelmemiş hemde vah vah ihtiyacı varmış başkasına? Bu ne saçma çelişki önce fikre sahip olun sonra konuşun. 75 yaşında dememişim ayrıca :)Evet, bulamadıkları için başkaları aracı oluyor işte. Bu gayet doğal bir süreç. Kendine uygun birini bulmak da bir marifet değil, kader kısmet işi. Denk gelmemiş olabilir. Ama sizin yaşınız gereği buna ihtiyacınız olmasına şaşırdım.
Bence yazdığım şeyi birkaç kere daha okuyun, “idrak” etmeye çalışarak. Bilmiyorum becerebilir misiniz ama deneyin.Öyle saçmasınız ki. Algılama sorununuz var ihtiyaç duyduğumu söylemedim. Başkası aracılığla tanışanlar on hikayesini sordum. Hem demişsiniz bu şekil tanışanlara kader kısmet denk gelmemiş hemde vah vah ihtiyacı varmış başkasına? Bu ne saçma çelişki önce fikre sahip olun sonra konuşun. 75 yaşında dememişim ayrıca :)
Keske daha önce okusaydım bu paragrafıBenim eşim beni seviyordu ama ben istemiyordum sonrasında ortak iş arkadaşlarımız sürekli bir çay için deyip duruyorlardı, ya da ekle cesaretlensin sana açılmaya utanıyor diyorlardı bir kere dene en azından çay için olmazsa olmaz diyorlardı ama bende aynı sizin gibi ben mi teklif edeceğim ona, gel diye görüşmek isteyen kendisiyse kendi gelsin diyordum ama o utangaç ben inat sonra düşündüm taşındım; eski iş yerimden onun ve ortak arkadaşlarımızın tanımadığı birini söyleyerek ona yetiştireceğini düşündüğüm birine benden hoşlanıyormuş bana arkadaşlık teklif etti birkaç sefer de çıkışıma geldi 1 hafta önce dedim ve hoooopppp mesaj yerine ulaştı ben açılmazsam başkası kapacak düşüncesi ile de o akşam beni instagramdan ekledi ve ertesi gün mesaj attı böyle getirtmiştim ayağımadeneyebilirsiniz dediklerim size de uyuyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?