Tanışma meselesi

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merhaba herkese. Bi konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Belkide gaza getirilmeye artık ne derseniz. Memurum çalışıyorum evli değilim herhangi bir görüştüğüm kişi yok şuanda. Çevremde akrabalarımdan arkadaşlarımdan şu kişi senle tanışmak istiyor, bu görüştüğün biri varmı diye soruyor gibi diyaloglar dönüyor arada. Ama ben nasıl desem çekiniyorum galiba birinin aracı olmasından. Direk konuşmak isteyen kişi sorsa daha kolay olur sanki benim için. Ara bulmaya çalışan kişiylede kimdir nasıl fotoğrafı var mı bakayım falan durumlarına giremiyorum çekiniyorum arada biri olunca ben kendim tanışıp görüşmek istiyorum görüşeceksem. Biriyle tanıştırılma ve mutlu son hikayelerinize ihtiyacım var yani bu durumu aşmam için 🙂

Benim eşim beni seviyordu ama ben istemiyordum sonrasında ortak iş arkadaşlarımız sürekli bir çay için deyip duruyorlardı, ya da ekle cesaretlensin sana açılmaya utanıyor diyorlardı bir kere dene en azından çay için olmazsa olmaz diyorlardı ama bende aynı sizin gibi ben mi teklif edeceğim ona, gel diye görüşmek isteyen kendisiyse kendi gelsin diyordum ama o utangaç ben inat sonra düşündüm taşındım; eski iş yerimden onun ve ortak arkadaşlarımızın tanımadığı birini söyleyerek ona yetiştireceğini düşündüğüm birine benden hoşlanıyormuş bana arkadaşlık teklif etti birkaç sefer de çıkışıma geldi 1 hafta önce dedim ve hoooopppp mesaj yerine ulaştı ben açılmazsam başkası kapacak düşüncesi ile de o akşam beni instagramdan ekledi ve ertesi gün mesaj attı böyle getirtmiştim ayağıma :KK59: deneyebilirsiniz dediklerim size de uyuyorsa :cool:

Benim eşim beni seviyordu ama ben istemiyordum sonrasında ortak iş arkadaşlarımız sürekli bir çay için deyip duruyorlardı, ya da ekle cesaretlensin sana açılmaya utanıyor diyorlardı bir kere dene en azından çay için olmazsa olmaz diyorlardı ama bende aynı sizin gibi ben mi teklif edeceğim ona, gel diye görüşmek isteyen kendisiyse kendi gelsin diyordum ama o utangaç ben inat sonra düşündüm taşındım; eski iş yerimden onun ve ortak arkadaşlarımızın tanımadığı birini söyleyerek ona yetiştireceğini düşündüğüm birine benden hoşlanıyormuş bana arkadaşlık teklif etti birkaç sefer de çıkışıma geldi 1 hafta önce dedim ve hoooopppp mesaj yerine ulaştı ben açılmazsam başkası kapacak düşüncesi ile de o akşam beni instagramdan ekledi ve ertesi gün mesaj attı böyle getirtmiştim ayağıma :KK59: deneyebilirsiniz dediklerim size de uyuyorsa :cool:
Ahaha çok hoş taktik 😉 bende de var galiba o durum o bişey yapmıyo ben mi yapıcam şeysi

Merhaba herkese. Bi konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Belkide gaza getirilmeye artık ne derseniz. Memurum çalışıyorum evli değilim herhangi bir görüştüğüm kişi yok şuanda. Çevremde akrabalarımdan arkadaşlarımdan şu kişi senle tanışmak istiyor, bu görüştüğün biri varmı diye soruyor gibi diyaloglar dönüyor arada. Ama ben nasıl desem çekiniyorum galiba birinin aracı olmasından. Direk konuşmak isteyen kişi sorsa daha kolay olur sanki benim için. Ara bulmaya çalışan kişiylede kimdir nasıl fotoğrafı var mı bakayım falan durumlarına giremiyorum çekiniyorum arada biri olunca ben kendim tanışıp görüşmek istiyorum görüşeceksem. Biriyle tanıştırılma ve mutlu son hikayelerinize ihtiyacım var yani bu durumu aşmam için 🙂

Simdi konu sahibesi biri ister misin dediginde sen de isterim diceksin. Sonraki adim olarak foto gosteriyorlar zaten :KK73: Begenirsen dersin ki bu benim numaram ya da bu sosyal medya profilim burdan bana ulasabilir isterse.

Simdi konu sahibesi biri ister misin dediginde sen de isterim diceksin. Sonraki adim olarak foto gosteriyorlar zaten :KK73: Begenirsen dersin ki bu benim numaram ya da bu sosyal medya profilim burdan bana ulasabilir isterse.
İşte sorun isterim demekte :/ isterim deyince ay ne hevesli görünecekmişim gibi geliyo. Başkası isterim dese ben ay ne hevesli diye düşünmem ama o da tuhaf

Ben de sevmiyorum bu tanistirilma olayini. Bahsini bile acamiyor arkadaslarim. Spontane gelisen seylerin taraftariyim.
Ama siz olumsuz bakmiyor da cekindiginiz icin istemiyorsunuz sanirim. Arkadasiniz caktirmadan instadan ekletsin sizi adaya, kendisi hic karismasin. Baktiniz hosunuza gitti, konusur gorusursunuz.

Bence taktik felan uygulamayın,o nedir öyle.Yetiskin insansınız ,görüşünce hemen evlenmek zorunda olmayacaksiniz öyle düşünün :),en kotu sohbet edersiniz ,hoslanmazsaniz kibarca söylersiniz.İnsan tanımaktan zarar gelmez bence.
Gaza getirecekse ,böyle sürekli herkesi reddeden bir arkadaşım var ,ben kendim tanisacagim diye diye artık umudunu kesti,tanıştırmak istediğim kişiyi beğendiği halde nasipse tanışırız ben mi ugrasacagim dediği için tanısmadı ,bir daha da uğraşmıyorum .Siz öyle olmayın:)

Arkadaş çevresinden biri araci olunca bana hemen evlenilecekmis gibi geliyor,ben istemezdim. Biri sizi beğenir,ekler reddedersiniz o şekilde 3.kisiler araya sokulur. Ne o öyle daha bir sey olmadan spontane olaylarin gelişmesi. Bunu diyen kisilere deyin ki benimle konuşmak istiyorsa araya birilerini sokmasın kendi gelsin

Ben de erkek arkadaşımla öyle tanıştım, ilk buluşmada hiç hoşlanmamıştım, kibarca reddedip sadece arkadaş olabileceğimizi söyledim. Sonra bi şekilde devamı geldi. Iyi ki de tanıştırmışlar diyorum, normalde ben de olur, isterim diyemezdim ama o an öylece söyledim heralde kader diye düşünüyorum 😊

25 yaşında birisi için fazla sıkıcı bir durum değil mi? Kendiniz bulamıyor musunuz?

Back
X