Tanışma meselesi

Pandemi olmasa sosyalleşseniz gerek yok böyle birşeye derdim ama malum imkanlar bu dönem fazlasıyla kısıtlı. Utanacak birşey yok belli ki heveslisiniz de. Bunu deseler ne olacak?Ne istiyorsanız açık açık söyleyin.

Gereksiz bir utangaçlığınız var insanların dediklerini umursamayın. Bakın görün tanışmak istediğiniz ile tanışın istemediğinizle tanışmayın bence çok büyültmüşsünüz

Merhaba herkese. Bi konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Belkide gaza getirilmeye artık ne derseniz. Memurum çalışıyorum evli değilim herhangi bir görüştüğüm kişi yok şuanda. Çevremde akrabalarımdan arkadaşlarımdan şu kişi senle tanışmak istiyor, bu görüştüğün biri varmı diye soruyor gibi diyaloglar dönüyor arada. Ama ben nasıl desem çekiniyorum galiba birinin aracı olmasından. Direk konuşmak isteyen kişi sorsa daha kolay olur sanki benim için. Ara bulmaya çalışan kişiylede kimdir nasıl fotoğrafı var mı bakayım falan durumlarına giremiyorum çekiniyorum arada biri olunca ben kendim tanışıp görüşmek istiyorum görüşeceksem. Biriyle tanıştırılma ve mutlu son hikayelerinize ihtiyacım var yani bu durumu aşmam için 🙂

bu ara kime soruyorsam evlenmek istiyor nasipse olur bu kadar çok istemeyin

Benim eşim beni seviyordu ama ben istemiyordum sonrasında ortak iş arkadaşlarımız sürekli bir çay için deyip duruyorlardı, ya da ekle cesaretlensin sana açılmaya utanıyor diyorlardı bir kere dene en azından çay için olmazsa olmaz diyorlardı ama bende aynı sizin gibi ben mi teklif edeceğim ona, gel diye görüşmek isteyen kendisiyse kendi gelsin diyordum ama o utangaç ben inat sonra düşündüm taşındım; eski iş yerimden onun ve ortak arkadaşlarımızın tanımadığı birini söyleyerek ona yetiştireceğini düşündüğüm birine benden hoşlanıyormuş bana arkadaşlık teklif etti birkaç sefer de çıkışıma geldi 1 hafta önce dedim ve hoooopppp mesaj yerine ulaştı ben açılmazsam başkası kapacak düşüncesi ile de o akşam beni instagramdan ekledi ve ertesi gün mesaj attı böyle getirtmiştim ayağıma :KK59: deneyebilirsiniz dediklerim size de uyuyorsa :cool:
Güzel taktikmis☺

Benim eşim beni seviyordu ama ben istemiyordum sonrasında ortak iş arkadaşlarımız sürekli bir çay için deyip duruyorlardı, ya da ekle cesaretlensin sana açılmaya utanıyor diyorlardı bir kere dene en azından çay için olmazsa olmaz diyorlardı ama bende aynı sizin gibi ben mi teklif edeceğim ona, gel diye görüşmek isteyen kendisiyse kendi gelsin diyordum ama o utangaç ben inat sonra düşündüm taşındım; eski iş yerimden onun ve ortak arkadaşlarımızın tanımadığı birini söyleyerek ona yetiştireceğini düşündüğüm birine benden hoşlanıyormuş bana arkadaşlık teklif etti birkaç sefer de çıkışıma geldi 1 hafta önce dedim ve hoooopppp mesaj yerine ulaştı ben açılmazsam başkası kapacak düşüncesi ile de o akşam beni instagramdan ekledi ve ertesi gün mesaj attı böyle getirtmiştim ayağıma :KK59: deneyebilirsiniz dediklerim size de uyuyorsa :cool:
Ay bende de açılma özürlü biri var şu an aynısını yapsam mi diye düşünüyorum.Surekli pesimde mesajlaşma ilgi tam icraat yok😁

Back
X