- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.304
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha şans tanıyın isterseniz bir kaç kez daha görüşün ama baktınız ki itici geliyor fazla da uzatmayın.
Birkaç kere görüşin bakalım ilk seferde öpmek istememniz normal sonuçtaArkadaşlar merhaba, bugün annemin arkadaşının yeğeni ile annem çok istiyor diye bir buluşma ayarlandı ve görüştüm. Artık böyle şeyleri dert etmiyorum olur tanışalım modundayım. ( yaş faktöründen sanırım ) Keyifli bi sohbet oldu aynı ünide Farklı dönemlerde okumuşuz iş hayatı gündelik hayat derken akıcı bi sohbet oldu. Ama sorun şu ki gülmeyin lütfen :))) konuşurken onu öpmek sarılmak ister miyim diye düşündüm koca bi hayır yankılandı beynimde. Bir yandan diyorum ki işi gücü hayata bakışı sohbeti falan iyidi ama diğer yandan hayır ya öpmek bile istemem diyorum. mantığım ağır basmıyo yine gönül kalp ön planda. Zaten sorunumda bu bence şimdiye kadar az biraz mantıklı kararlar verseydim saçmasapan ilişkiler yaşamıycaktım. Olumsuzum dersem pişman olur muyum napıyım ne ediyim gerçekten karmakarışığım.
Kendisi kadar heyecanlanmadıgımı biraz daha görüşüp olumlu ya da olumsuz karar verebileceğimi söyledim olumlu karşıladı. Şimdi sabah akşam mesaj atıyor ya geç cevap veriyorum ya kısa kısa cevap veriyorum yarın akşam tekrar görüşücez.Ben ilk buluşmamızda o çekimi çok yoğun bir şekilde hissetmiştimSize hak veriyorum fakat direkt kestirip atmayın bence, biraz daha zaman verin onu umutlandırmadan
Üzerimde öyle bir baskı var ki karşı taraf çok beğenmiş ve hemen evlilik istiyormuş bunları tlfda dile getirdi. Daha ikinci buluşma dahi olmadı bu arada. Baskıyı ise annemden yana hissediyorum bu da olmazsa daha olmazmış kadınlar erken yaşlanıyomuş öyle farklı bir psikolojiye sokmaya çalışıyo ki beni işi gücü yerinde okumuş etmiş ailesi düzgünmüş daha ne istermişim niyetinde belliymiş erkekte tip aranmazmış. Baskı yaptıkça geri tepiyo ben de biliyosun dedim öyle sustu bunları nasihat verir gibi yapıyo ama gerçekten bana kendimi kötü hissettirmeyi başarıyo en yakınımdaki insan annem