Tanışma stresi

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Merhaba bayanlar erkek arkadaşımla ilk adımı atmak uzereyiz ve ben çok stres yapıyorum. 2kardesiz abim var evli. Erkek arkadaşım ilk olarak abimle tanisicak yani abimlerin evine gelicek daha sonra ailesi vs hep birlikte bı toplu aile tanışması olacak. Yanlız abime bu konuyu açınca bana gelsin tabi tanışalım dedi ama tek başına gelirse belki stres olur heyecanlanir ne konusucagini bilemez eğer abisi varsa burda oda gelsin daha sıcak bı ortam olur , konu konuyu acar dedi .En azından tanışmaya hep birlikte geldiklerinde ben abisini tanırım daha kolay kaynasiriz dedi. Abisi var evli yeni evlendi. Yani bu şekilde olurmu bu işler acaba saçma mi yoksa gerçekten abimin dediği mantıklı mi cevaplarını bekliyorum teşekkürler şimdiden..

Bu işin belli bir kuralı yok bence . Abin güzel bir teklif yapmış , erkek arkadaşının stresi azalmış olur :)
Güzel heyecanlar , keyfini çıkar ❤️
Mutluluklar ! :nazar:

Bence saçma ilk önce ailecek tanışırsınız sonra abin onunla başbaşa yine konuşur

Bu işin belli bir kuralı yok bence . Abin güzel bir teklif yapmış , erkek arkadaşının stresi azalmış olur :)
Güzel heyecanlar , keyfini çıkar ❤️
Mutluluklar ! :nazar:
Çok teşekkür ederim:)

Olur tabi neden olmasın tercih meselesi.İki taraf da kendini nasıl iyi hissedecekse o şekilde olsun.Hatta genelde önce abilerle tanışılıyor çünkü aile daha bir resmi kaçıyor :)

Bence saçma ilk önce ailecek tanışırsınız sonra abin onunla başbaşa yine konuşur
Aslında bende ailecek gelmelerini daha çok istedim üst üste stres yaşamamak için ama ilk tek gelsin bı tanıyalım nedir ne değildir bakalım sonra ailesi gelsin dediler :(

Aaa ben hatırladım sizi abiniz iyi niyette bulınmıs Ama siz cok fazla geriliyorsunuz, (gerci bende biraz ggerildim insan engel olamıyor :) rahatlamaya calısın. Bu öle olur böle olur meselesi değil önemli olan sizin ne istediğiniz.

Aaa ben hatırladım sizi abiniz iyi niyette bulınmıs Ama siz cok fazla geriliyorsunuz, (gerci bende biraz ggerildim insan engel olamıyor :) rahatlamaya calısın. Bu öle olur böle olur meselesi değil önemli olan sizin ne istediğiniz.
Evet nasıl açılmam konusunda çok stres yapıyordum :) onu atlattım umarım geriside çorap söküğü gibi gelir:)

Abiniz erkek arkadasinizi tek çağırıp köşeye sıkıştırabilirdi de:KK49: Ama ilimli, görgülü bir adammis demek ki. Abisiyle gelsin ne güzel işte:eğlence:

Erkek arkadaşınızın size ettiği sözü ne çabuk unuttunuz da tanışma faslına geçtiniz? Mutlu olursunuz inşallah

Back
X