- Konu Sahibi Biti Zdrava
Adam seni trollüyor resmen
Konu sahibi konunuzun ozeti su yorum olmus. Dikkate alin derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam seni trollüyor resmen
Görüşmek istemediğimi yazdım akşama kadar yazdı, aradı yanlış düşünüyorsun, seviyorum seni dedi. Bende muhabbeti azaltarak ve mesafe koyarak bitirmeye karar verdim. Ya bir insan tanıştığı yeni kişiye neden sırtımı keseler misin ağrıyor der. Dalga geçiyor işte ama inkar ediyor.Konu sahibi konunuzun ozeti su yorum olmus. Dikkate alin derim.
Görüşmek istemediğimi yazdım akşama kadar yazdı, aradı yanlış düşünüyorsun, seviyorum seni dedi. Bende muhabbeti azaltarak ve mesafe koyarak bitirmeye karar verdim. Ya bir insan tanıştığı yeni kişiye neden sırtımı keseler misin ağrıyor der. Dalga geçiyor işte ama inkar ediyor.
E uzak dur görüşme..Biriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Dalga geçmese anlaşmazlık olmazdı diye düşünüyorum. Bir de habire sen yanlış anladın diyip duruyor.çok dalga geçiyor ve anlaşmazlıklar da varsa zaten uzamasının anlamı yok.
Aramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.
Daha yeni tanıştığınız birine sürekli ben bunu sevmem şunu istemem emoji atma öyle davranma gibi konular konuşulmaz.
ben bu konuda şöyle düşünüyorum, evet herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler var. o yeni tanışılan flört dönemi zaten bunun için. insan böyle böyle tanıyor karşısındakini. flört, tanıma evresidir değiştirme evresi değildir. flört ederken gözlemlersin, hoşuna gitmeyen hareketleri var mı, varsa neler, bunlar kişilik özellikleriyle mi ilgili yoksa değiştirilebilecek ufak tefek şeyler midir diye. çok rahatsız edici bişey varsa kibar bir dille söyleyebilir insan, ben şunu sevmem bundan hoşlanmam şeklinde değil de, şunu şöyle yapman beni biraz rahatsız etti şeklinde. bunu söyler ve karşısına geçip izlersin, rahatsız oldum dediğin şeyi yapmaya devam ediyor mu? ediyorsa tekrar söylemeye ve uzatmaya gerek yok, orada bitirilmeli. ama düzelttiyse bu da artı puan olarak yazılır hanesine, bunu da unutmamak lazım.Size bir konuda katılmıyorum, insanlara sevmediğimiz şeyleri baştan söylemeliyiz sonra bir tatsızlık çıkmasın. Herkesin belli bir sınırı vardır ve bu sınırı da karşı tarafın bilmesi gerekir.
Dalga geçmese anlaşmazlık olmazdı diye düşünüyorum. Bir de habire sen yanlış anladın diyip duruyor.
Manupile olmayim siz de bi garipsinizBiriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Bir de evlilikten bahsediyor hiç beni tanımaya yönelik soru sormuyor. Erkeklere göre güya bize evlilikten bahsedilince yelkenleri suya indiririz. Doğru düzgün tanımadığım adamla neden ben evlilik düşüneyim. Sevmek, sevilmek bir aile olmak istiyorum, etrafta kusursuz insan da yok bunu da biliyorum. Ama bu kişinin davranışları baştan ofsayt.Love bombing var, "sen yanlış anladın" manipülasyonu var, daha iki görüşmeyle "seni seviyorum" diyebilecek kadar da mantıksız...muhteşem kombinasyon gerçekten. Kendisine şu emojiyi gönder, sonra da her yerden engelle.
Eki Görüntüle 3133559
Tanışayım dedim, bir şans vermek istedim. Belki olur dedim. Sonra hemen evlilik muhabbeti açtı. Sürekli bana kızım napıyorsun dedi ki ben kızım lafından tiksinirim. Ve kızım diyen erkekten bir şüphelenirim. Sonra ula, bir de voyn demeye başladı. Voyn bizim memlekette sıkça kullanılır ama asla duygusal ilişkin olan birine kullanmazsın. Şaka yollu belki evet ama ben şöyle düşündüm insan yeni tanıştığı birine neden voyn desin. Sonra sorduğum sorulardan kaçmak istediğinde görüldü atıyor sonra da napıyorsun, uyudun mu diyordu üstelik saat de 17:00 falan. Baştan demedim tabi bana şöyle davran, bunları yap diye. Hatta bir iki kere ses bile çıkarmadım üçüncüsünde bende oğlum falan demeye başladım. Flört dönemi bildiğim kadarıyla böyle işlemiyor. Sonra KPSS sınavına gireceğim bana oku, oku nereye kadar seni öğretmen yapmazlar dedi. Kendisi eğitim bakımından benden bir seviye düşük. Babam sorun edebilir hatta edebilir değil basbayağı eder. Her neyse kızım lafını söylememesi için uyardığımda bana sanki küfrettim kızım dedi. Hayatım, aşkım falan da demesin ama kızım ne ya. Hemen evlilik muhabbeti açan insanın aklı bel altıdır. Cinselliğe asla soğuk değilim ama bana cinsel imada bulunacak mesajlar attı. Masaj yapar mısın dedi, haksızsam haksızsın deyin lütfen. Ha biz sevgili olsak yılları devirsek yine bu mesajı anlarım. Bana mantıklı gelmiyor. Ben mi şaka kaldıramıyorum bilmiyorum, eski sevgilimin de şakacı bir tavrı vardı bu konuda hiç tartışmadık ama yeni tanıştığımızda bana sorular sorardı, beni tanımaya çalışırdı. Aklım eski sevgilimde değil sadece örnek olsun diye verdim bu arada.ben bu konuda şöyle düşünüyorum, evet herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler var. o yeni tanışılan flört dönemi zaten bunun için. insan böyle böyle tanıyor karşısındakini. flört, tanıma evresidir değiştirme evresi değildir. flört ederken gözlemlersin, hoşuna gitmeyen hareketleri var mı, varsa neler, bunlar kişilik özellikleriyle mi ilgili yoksa değiştirilebilecek ufak tefek şeyler midir diye. çok rahatsız edici bişey varsa kibar bir dille söyleyebilir insan, ben şunu sevmem bundan hoşlanmam şeklinde değil de, şunu şöyle yapman beni biraz rahatsız etti şeklinde. bunu söyler ve karşısına geçip izlersin, rahatsız oldum dediğin şeyi yapmaya devam ediyor mu? ediyorsa tekrar söylemeye ve uzatmaya gerek yok, orada bitirilmeli. ama düzelttiyse bu da artı puan olarak yazılır hanesine, bunu da unutmamak lazım.
ben flörtlerimde karşımdakini uyaran, şunu bunu yapma diyen bir kadın değilim. kabul edebiliyorsam olduğu gibi, devam ediyorum. edemiyorsam yolları ayırıyorum, zaman israfını sevmem. birkaç ay önce her yaptığıma takan bir flörtüm olmuştu ve çok çok ufak tefek şeylerdi bunlar yani kendi istediği şeye ben hayır dediğimde "sürekli işi yokuşa sürüyorsun" gibi saçma sapan cümleler duyuyordum. ben espritüel, eğlenceli bi insanımdır, gülmeyi ve güldürmeyi severim. asla cıvıklık seviyesinde değil ama benimle sohbet eden insan güler yani çünkü komik örnekler veririm, mizahi bi tarafım vardır. mesela bundan rahatsız olmuştu, şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlamadım dedi bana bir gün telefonda konuşurken. ben de gülerek "onu ayırt etmek sana düşüyor işte" dedim. "hiç güzel bi özellik değil ama farkında mısın" falan dedi. "senin de sürekli eleştirme çabasında olman ve en basit şakayı bile anlamaman güzel değil" diye cevap verince tartıştık. ve o da sahiden flört etmeyi asla bilmiyordu. bana enn güzel hissettirmesi gereken dönemde beni geriyordu. allahtan bu konularda deneyimliyim de neyin nasıl olması gerektiğini biliyorum o yüzden uzatmadan yol verdim kendisine. bir de bana demez mi sen sürekli pohpohlanmaya alışmışsın ben onlara benzemem diyeflört karşıdakini pohpohlama dönemidir evet, eleştirme, sürekli şunu yapma bunu yapma deme dönemi değildir. tanıma dönemidir, tanıdıkça sana uygun olup olmadığına karar verirsin.
epey iğrenç bi tip yaTanışayım dedim, bir şans vermek istedim. Belki olur dedim. Sonra hemen evlilik muhabbeti açtı. Sürekli bana kızım napıyorsun dedi ki ben kızım lafından tiksinirim. Ve kızım diyen erkekten bir şüphelenirim. Sonra ula, bir de voyn demeye başladı. Voyn bizim memlekette sıkça kullanılır ama asla duygusal ilişkin olan birine kullanmazsın. Şaka yollu belki evet ama ben şöyle düşündüm insan yeni tanıştığı birine neden voyn desin. Sonra sorduğum sorulardan kaçmak istediğinde görüldü atıyor sonra da napıyorsun, uyudun mu diyordu üstelik saat de 17:00 falan. Baştan demedim tabi bana şöyle davran, bunları yap diye. Hatta bir iki kere ses bile çıkarmadım üçüncüsünde bende oğlum falan demeye başladım. Flört dönemi bildiğim kadarıyla böyle işlemiyor. Sonra KPSS sınavına gireceğim bana oku, oku nereye kadar seni öğretmen yapmazlar dedi. Kendisi eğitim bakımından benden bir seviye düşük. Babam sorun edebilir hatta edebilir değil basbayağı eder. Her neyse kızım lafını söylememesi için uyardığımda bana sanki küfrettim kızım dedi. Hayatım, aşkım falan da demesin ama kızım ne ya. Hemen evlilik muhabbeti açan insanın aklı bel altıdır. Cinselliğe asla soğuk değilim ama bana cinsel imada bulunacak mesajlar attı. Masaj yapar mısın dedi, haksızsam haksızsın deyin lütfen. Ha biz sevgili olsak yılları devirsek yine bu mesajı anlarım. Bana mantıklı gelmiyor. Ben mi şaka kaldıramıyorum bilmiyorum, eski sevgilimin de şakacı bir tavrı vardı bu konuda hiç tartışmadık ama yeni tanıştığımızda bana sorular sorardı, beni tanımaya çalışırdı. Aklım eski sevgilimde değil sadece örnek olsun diye verdim bu arada.
Bir de sana niye kimse DM'den yürümüyor, yalan söylüyorsun bence diyince benim şalterler attı. Yazılacak çok şey var ama uzun mesajları kimse okumuyor diye kısa tutmaya çalıştım. Benim mesaj isteklerim takip ettiklerim ve daha önce mesajlaştıklarım haricinde herkese kapalıdır. Ghosting yapmayayım diye belirttim bu sefer ısrarcılığı arşa çıkardı. Bana seni alan kimse yok mu dedi. Bende eşya mıyım ki beni alan olsun dedim.epey iğrenç bi tip ya![]()
Seni alan kimse yok mu? Bak seni alıyorum, alacakmış gibi yapıyorum. Kıymetimi bil demek. Uzak dur. Ghosting desin isterse. Lütfen ne zamanını harca,ne de enerjini. Ciddiyetsiz bi insan. Nikah sırasında şaka yapılmaması bundandır işte. Evlilik ciddi bir meseledir. Sadece seni ikna edip cinsellik için yanaşıyor belli ki. Cinsellik yaşamayı sen bile istesen bu en mahremini hakeden, sana saygı duyan, değecek kişiyle olsun. Direkt uzak dur. Ne düşünürse düşünsün, o kendi problemlemi seviyesiz insan. Bak adam demiyorum insan diyorum. Adam olmak herkesin harcı değildir, şahsiyet meselesidir. Sen yoluna bak..Bir de sana niye kimse DM'den yürümüyor, yalan söylüyorsun bence diyince benim şalterler attı. Yazılacak çok şey var ama uzun mesajları kimse okumuyor diye kısa tutmaya çalıştım. Benim mesaj isteklerim takip ettiklerim ve daha önce mesajlaştıklarım haricinde herkese kapalıdır. Ghosting yapmayayım diye belirttim bu sefer ısrarcılığı arşa çıkardı. Bana seni alan kimse yok mu dedi. Bende eşya mıyım ki beni alan olsun dedim.
Iyyy çok ergence. Benim de lise 1de ilk sevgilim şey demişti: “ askm sni prenseslr gbi yaşatcm <3” öööğAramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.