Tanışma uygulamaları

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
381
138
53
Merhaba, bir ciddi ilişki istiyorum. Biliyorum oralar öyle yerler değil ama artık bu yalnızlıktan çok sıkıldım. Kullanan ve düzgün insanlar var dediğiniz bir uygulama var mı

Yurt disinda turkiyeden farklimi bilmiyorum ama kiz kardesim applerden tanistigi biriyle evlenemek uzere. Benim 2-3 tane arkadasimda orda tanisip evlendi. Cok bos beles insanlarda var ama profilinizde ne aradiginizi net olarak belirtip, ilk bulusmadada ciddi baktiginizdan bahsederseniz sansiniz artar bence. Bu arada turkiyeden bir arkadasimda o appler sayesinde evlendi. Malesef biraz kahve gorusmeleri yapip insan tanimak zorundasiniz oncesinde. Sonrasinda daha ciddi niyetli insanlari ayirabilin diye. Bumble appini kullanabilirsiniz. Onda bir odeme yaptiginizda profilinizi saklayip, sadece sizin begendiginiz insanlarin onune cikiyorsunuz, hemde tanidik insanlar sizi goremiyor.

Yurt disinda turkiyeden farklimi bilmiyorum ama kiz kardesim applerden tanistigi biriyle evlenemek uzere. Benim 2-3 tane arkadasimda orda tanisip evlendi. Cok bos beles insanlarda var ama profilinizde ne aradiginizi net olarak belirtip, ilk bulusmadada ciddi baktiginizdan bahsederseniz sansiniz artar bence. Bu arada turkiyeden bir arkadasimda o appler sayesinde evlendi. Malesef biraz kahve gorusmeleri yapip insan tanimak zorundasiniz oncesinde. Sonrasindada daha ciddi niyetli insanlari ayirabilin. Bumble appini kullanabilirsiniz. Onda bir odeme yaptiginizda profilinizi saklayip, sadece sizin begendiginiz insanlarin onune cikiyorsunuz, hemde tanidik insanlar sizi

Para ödemezsem bunlar olmuyor ama değil mi

Merhaba, bir ciddi ilişki istiyorum. Biliyorum oralar öyle yerler değil ama artık bu yalnızlıktan çok sıkıldım. Kullanan ve düzgün insanlar var dediğiniz bir uygulama var mı
Bugun bir yazı okudum internetten tanisarak evlenenlerin bircogu bosanmayla sonuclanan evlilikler oluyormuş.
Çevremde de duyduğum bu şekilde maalesef, erkeklerin bircogunun evlilik.amacli o siteleri kullandigini düşünmüyorum.

Eklentiler

• 1000051779.webp
    1000051779.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 39
Kullandığınız uygulamaya göre değişir. Çoğu fetişlerini, fantezilerini yaşamak için ücretli ilişki teklif eden abaza erkek dolu. Sosyal medyadan tanışıp evlenen çok kişi var ama bu arkadaşlık , sevgili uygulamaları pek tekin değil. Her an karşınıza bu tarz mesaj çıkabilir hazırlıklı olun :) ciddi ilişki istiyorsanız internet dışında bulmanız daha iyi olur.

Eklentiler

• IMG_20251029_232948.webp
    IMG_20251029_232948.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 38
E oturmayın o zaman.Hiç mi aktiviteniz yok.Spor kitap film gezmek tozmak tura çıkmak dansa yazılmak kursa gitmek sinemaya gitmek alışveriş yapmak arkadaşlarla buluşmak
Kitap okuyorum ama evde okuduğum kitaptan kimle tanışayım :) sinemaya tek başıma gider dönerim kimse ile tanışmadım orada da bugüne kadar. Gezerim turlara da giderim ama yine oralarda da kimse ile tanışmadım. Herkes eşiyle sevgilisiyle geliyor oralara zaten. Alışveriş yaparım arkadaşlarımla buluşurum. Ama bunlardan hiçbiri ile kimseyle tanışmadım.

Kullandığınız uygulamaya göre değişir. Çoğu fetişlerini, fantezilerini yaşamak için ücretli ilişki teklif eden abaza erkek dolu. Sosyal medyadan tanışıp evlenen çok kişi var ama bu arkadaşlık , sevgili uygulamaları pek tekin değil. Her an karşınıza bu tarz mesaj çıkabilir hazırlıklı olun :) ciddi ilişki istiyorsanız internet dışında bulmanız daha iyi olur.
Ondam korkuyorum zaten 😂 ama başka da çarem kalmadı vallahi

Back
X