- 31 Ağustos 2022
- 381
- 138
- 53
- Konu Sahibi Sunshine11111
Merhaba, bir ciddi ilişki istiyorum. Biliyorum oralar öyle yerler değil ama artık bu yalnızlıktan çok sıkıldım. Kullanan ve düzgün insanlar var dediğiniz bir uygulama var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm.Ben bir ara sırayla birçoğuna üye oldum. Deneyin isterseniz ama girmenizle çıkmanız bir olur, mide bulandırıcı yerler. Bir tek Pembe Panjur’da evlenmek isteyen yaşlı amcalar çıkabiliyor ilginizi çekerse.
 keşke biri en azından düzgün olsaydı
 keşke biri en azından düzgün olsaydıSosyal ortamlarda bulununMerhaba, bir ciddi ilişki istiyorum. Biliyorum oralar öyle yerler değil ama artık bu yalnızlıktan çok sıkıldım. Kullanan ve düzgün insanlar var dediğiniz bir uygulama var mı
Bulunuyorum ama hiç etkili değilSosyal ortamlarda bulunun
Teşekkür ederimbumble ve okcupid kullanmistim bi ara. bumble da matchlesince ilk mesaji sadece kadinlar atabiliyor isterseniz bi deneyin
Yurt disinda turkiyeden farklimi bilmiyorum ama kiz kardesim applerden tanistigi biriyle evlenemek uzere. Benim 2-3 tane arkadasimda orda tanisip evlendi. Cok bos beles insanlarda var ama profilinizde ne aradiginizi net olarak belirtip, ilk bulusmadada ciddi baktiginizdan bahsederseniz sansiniz artar bence. Bu arada turkiyeden bir arkadasimda o appler sayesinde evlendi. Malesef biraz kahve gorusmeleri yapip insan tanimak zorundasiniz oncesinde. Sonrasindada daha ciddi niyetli insanlari ayirabilin. Bumble appini kullanabilirsiniz. Onda bir odeme yaptiginizda profilinizi saklayip, sadece sizin begendiginiz insanlarin onune cikiyorsunuz, hemde tanidik insanlar sizi
Benim bütün bekar arkadaşlarım kullanıyor hepsi ciddi ilişki buldu 2’si evlendi paralı değil diye biliyorum ama detaylara hakim değilimPara ödemezsem bunlar olmuyor ama değil mi
Bugun bir yazı okudum internetten tanisarak evlenenlerin bircogu bosanmayla sonuclanan evlilikler oluyormuş.Merhaba, bir ciddi ilişki istiyorum. Biliyorum oralar öyle yerler değil ama artık bu yalnızlıktan çok sıkıldım. Kullanan ve düzgün insanlar var dediğiniz bir uygulama var mı
Hangi uygulamadanBenim bütün bekar arkadaşlarım kullanıyor hepsi ciddi ilişki buldu 2’si evlendi paralı değil diye biliyorum ama detaylara hakim değilim
Appler bedava, ama ekstra ozellik almak isterseniz( gizlilik gibi), sanirim ucretli.Para ödemezsem bunlar olmuyor ama değil mi
O zaman akışa bırakın.Varsa kısmetiniz sizi bulur zaten.Neden bu kadar takıldınız bu konuyaBulunuyorum ama hiç etkili değil
Çok sıkıldım çünkü artık. Akşamları oturmaktan bunalıyorum.O zaman akışa bırakın.Varsa kısmetiniz sizi bulur zaten.Neden bu kadar takıldınız bu konuya
E oturmayın o zaman.Hiç mi aktiviteniz yok.Spor kitap film gezmek tozmak tura çıkmak dansa yazılmak kursa gitmek sinemaya gitmek alışveriş yapmak arkadaşlarla buluşmakÇok sıkıldım çünkü artık. Akşamları oturmaktan bunalıyorum.
 birde bana ailemle yaşıyorum demişti, kastettiği aile karisi ve cocuguymus. Yalanda sayılmaz hani...
 birde bana ailemle yaşıyorum demişti, kastettiği aile karisi ve cocuguymus. Yalanda sayılmaz hani...Kitap okuyorum ama evde okuduğum kitaptan kimle tanışayım :) sinemaya tek başıma gider dönerim kimse ile tanışmadım orada da bugüne kadar. Gezerim turlara da giderim ama yine oralarda da kimse ile tanışmadım. Herkes eşiyle sevgilisiyle geliyor oralara zaten. Alışveriş yaparım arkadaşlarımla buluşurum. Ama bunlardan hiçbiri ile kimseyle tanışmadım.E oturmayın o zaman.Hiç mi aktiviteniz yok.Spor kitap film gezmek tozmak tura çıkmak dansa yazılmak kursa gitmek sinemaya gitmek alışveriş yapmak arkadaşlarla buluşmak
Ondam korkuyorum zatenKullandığınız uygulamaya göre değişir. Çoğu fetişlerini, fantezilerini yaşamak için ücretli ilişki teklif eden abaza erkek dolu. Sosyal medyadan tanışıp evlenen çok kişi var ama bu arkadaşlık , sevgili uygulamaları pek tekin değil. Her an karşınıza bu tarz mesaj çıkabilir hazırlıklı olun :) ciddi ilişki istiyorsanız internet dışında bulmanız daha iyi olur.
 ama başka da çarem kalmadı vallahi
 ama başka da çarem kalmadı vallahi