• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma uygulamalarında flört,sevgili

my hope

Gözlerin gözlerime değdiği zaman hatrı kalır alt💋
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
8.437
22.386
278
30
Herkese merhaba, gündüzleri ders çalışıyorum akşam acayip canım sıkılıyor. Birkaç tane uygulama indirdim , profile tercihlerimi yazdım. O uygulamaları kullanan arkadaşlar bilir (kısa süreli,uzun süreli, tek gecelik, evlilik ,tek eşli, çok eşli vs) gibi seçenekler var. Karşılıklı beğeni olunca eşleşme oluyor. Aramızda bu şekilde tanışıp eğlenceli hikayesi olan var mı? Biliyorum çoğu üyelerin amacı sadece cinsellik oluyor ama normal sevgili olmak için görüşenler de var. Şimdi Lyanna Mormont Lyanna Mormont burda olsa ne güzel konuşurduk.

Evde canım sıkılıyoooo diye bağırasım geliyor bazen bu adam gibi.

Gerçek instagram hesabı verecek olan çok az. O azalan zeminde dengin olanı bulman lazım. İkizim gibi bir hayat yaşamış demediğin insanla eşleştirmeyi sürdürme.

Son düzenleme:
Gerçek instagram hesabı verecek olan çok az. O azalan zeminde dengin olanı bulman lazım. İkizim gibi bir hayat yaşamış demediğin insanla eşleştirmeyi sürdürme.
Evet bu tarz platformda konuşan erkekler, kadınlar genel olarak fake hesabından konuşuyor. Birkaç kişi ile eşleşme oldu konuşuyoruz bakalım. Bir Oğlak kadını olarak Boğa erkeklerine bayılıyorum 🤭

Etikete gel yalnız ahahahahhz🤣🤣
IMG_20251211_150918.webp

Ne alaka ya o uygulamaları kullanan erkekle olmaz bir sürü kıza yazıyorlar aynı mesajları kim düşerse

Bu konuda bana niye bildirim gelmiyor ya

Evlilik koca moca istemiyorum. Sevip sevileyim arada bir görüştüğüm birisi olsun yeter diye düşünüyorum.
O uygulamalardan sevip sevilebileceğin birini bulabileceğini düşünmen çok tatlı :) Çalışmaya başlasan sorunların büyük ölçüde çözülecek bence senin, neden ısrarla çalışmamayı seçiyorsun?

O uygulamalardan sevip sevilebileceğin birini bulabileceğini düşünmen çok tatlı :) Çalışmaya başlasan sorunların büyük ölçüde çözülecek bence senin, neden ısrarla çalışmamayı seçiyorsun?
Bilmiyorum belki çok hayal dünyasında yaşıyorum. Hem cinsellik olur hem stabil bir ilişki. Tabi o kişinin başkasıyla görüşüp görüşmediğinden emin olamam. Gündüzleri kpssye çalışıyorum. Sosyal hayata karışmak, bir işte çalışmak bana zor geliyor şuan. Hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum çünkü.

Çalışıp kendine bir hayat edinse sanal arayışlarına saçma davranışlarına da son verir. Evde durdukça saçma şeylere sarıyor. Devir kötü öyle sanal uygulamalardan günlük ilişki yaşayacağın birini bulsan da nasıl güveneceksin. Kayıt falan alırsa ne yapacaksın ailen arkanda duracak bir aile değil. Sanaldan takılmalı ilişki yapanların ailesi genelde modern oluyor. Karşısındaki kişi ailesine bile söylese aileleri kızlarının arkasında duruyor

Trollüyodum zaten söylemistim sana baktım sohbet ilerliyo aylar oldu gecti manitacılıga gectik herkes birbiriyle tanıştı derken kıyıdan döndüm
Erkeklere karşı troll kraliçesi. Senden öğreneceğim çok şey var . 🤣🤣

Çalışıp kendine bir hayat edinse sanal arayışlarına saçma davranışlarına da son verir. Evde durdukça saçma şeylere sarıyor. Devir kötü öyle sanal uygulamalardan günlük ilişki yaşayacağın birini bulsan da nasıl güveneceksin. Kayıt falan alırsa ne yapacaksın ailen arkanda duracak bir aile değil. Sanaldan takılmalı ilişki yapanların ailesi genelde modern oluyor. Karşısındaki kişi ailesine bile söylese aileleri kızlarının arkasında duruyor
Kayda alıp almadığını görürüm dikkat ediyorum böyle şeylere. Ailemin de haberi olmaz zaten. Ama başka birileriyle de aynı anda konuşuyorlar evli mi değil mi bunu anlamak için de her zaman yaptığım e devlet medeni hal belgesi isteme yöntemi devreye giriyor. Yüz yüze görüşünce ağzından laf almaya çalışırım artık.

Back
X