Tanışma yemeği anneler gününe denk gelirse?

elvanelvan88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
4.050
12.748
36
Buradaki konuları gezerken anneler günüyle ilgili bir konuya okudum ve içime dert oldu an itibariyle. 10 mayısta tam anneler gününde sevgilimin ailesi bizim eve gelip ailemle tanışacak. Tanışma yemeği olacak yani. Bilerek anneler gününe denk getirmedik nasılsa diye ben hediye falan almayı hiç düşünmedim. Hatta sevgilimle de almayız hediye diye konuşmuştuk.
Açıkçası iki kere görüştüm annesiyle ve kadın aşırı sıcak kanlı bana karşı. Yavrum evladım diye seviyor, şimdi de bir kazak örmeye başlamış bana. Ama ben daha teyze bile demeyi başaramamışken anneler gününde ona hediye almayı hiç düşünmedim. Vermesi de zor geliyor.
Burada o konuyu okudum okuyalı kendimi kötü hissettim yaa :KK43: Şimdi ben o gün hiç hediye almasam çok mu kabalık olur? Açıkçası alsam da vermek zor gelecek ama almasam da çok mu ayıp olur?
Ne diyorsunuz? Bir şeyler almam gerekir mi sizce?

merhaba,
tanısm yemegı yenecekse ciddi bir ilişki yaşıyorsunuz demektır kayınvalıde adayıylada tansmıssınız sızı sevmiş değer vermiş ki kazak örüyormuş anneler gununde verecegınız en guzel hediye çiçek olucktır bıldıgınız gıbı firmalar var spariş verin anneler gununun sabahnda teslım edilsin hem kendiniz vermek zrunda kalmazsınız hemde gonul almıs olursunuz .. bence bu sevgilinizinde hoşuna gıder ..

bende tam bu donemdeyken kaynanami cok seviyor ve mutluydum hediyelerede bogdum sonuc ne mi husraaaaan
gozunu korkutmayayim herkesde bir olmaz ama
bence a-l-m-a

Sosyal iletişim konularında pek iyi değilim ama asıl sizin anneniz için o tanışma hoş bir hediye olacak mı, ben daha çok o konuda endişelenirdim herhalde.

Hiç bu açıdan düşünmedim ama bu hafta annem evde olmadığından haftaya gelsinler diyen kendisi oldu. O güne çok önem vermediğimizden sanırım o da pek önemsemedi. Tek çocuk olunca ufak bir hediye çiçek baş başa otururduk evimizde sanırım ondan o güne çok önem vermiyoruz. Orada bir sorun olmaz sanırım

Ben kabalik olacagini düsünmüyorum. Aksine hediye alsan hangi ara vereceksin? Öyle bi günde hediye vermek bana biraz abes gelirdi ve cok huzursuz olurdum. Bakarsin, belki sözlü bi "anneler gününüz kutlu olsun" filan olabilir. Fazlasina gerek yok.
Ayrica oglu da hediye almayacagim demis, demek ki öyle cok da önemsenmiyor aile icinde. Bir dahaki anneler gününde telafi edersin. :)

merhaba,
tanısm yemegı yenecekse ciddi bir ilişki yaşıyorsunuz demektır kayınvalıde adayıylada tansmıssınız sızı sevmiş değer vermiş ki kazak örüyormuş anneler gununde verecegınız en guzel hediye çiçek olucktır bıldıgınız gıbı firmalar var spariş verin anneler gununun sabahnda teslım edilsin hem kendiniz vermek zrunda kalmazsınız hemde gonul almıs olursunuz .. bence bu sevgilinizinde hoşuna gıder ..

Evet vermesi çok gözümde büyür benim ya en mantıklı bu yol bu o zaman teşekkürler

bende tam bu donemdeyken kaynanami cok seviyor ve mutluydum hediyelerede bogdum sonuc ne mi husraaaaan
gozunu korkutmayayim herkesde bir olmaz ama
bence a-l-m-a

Ben kabalik olacagini düsünmüyorum. Aksine hediye alsan hangi ara vereceksin? Öyle bi günde hediye vermek bana biraz abes gelirdi ve cok huzursuz olurdum. Bakarsin, belki sözlü bi "anneler gününüz kutlu olsun" filan olabilir. Fazlasina gerek yok.
Ayrica oglu da hediye almayacagim demis, demek ki öyle cok da önemsenmiyor aile icinde. Bir dahaki anneler gününde telafi edersin. :)

O zaman benim gibi düşünenler çoğunlukta olduğuna göre almamak daha mantıklı :) Çok kafam karıştı yok veremem gibi geliyor ya ben öyle çok sıcakkanlı biri de değilim ki veremem yani kem küm kırmızı bir surat.

Bende geçen yıl anneler gününde tanışmıştım annesiyle ama onlara gittiğim için tanışmak için elim boş gitmek istemedim anneannesi orda olduğu için ona da aldım hatta... e geçen sene alınca bu yıl da almam gerek diye düşünüyorum.ne zor işmiş bunlar:/

Bende geçen yıl anneler gününde tanışmıştım annesiyle ama onlara gittiğim için tanışmak için elim boş gitmek istemedim anneannesi orda olduğu için ona da aldım hatta... e geçen sene alınca bu yıl da almam gerek diye düşünüyorum.ne zor işmiş bunlar:/

İlk vermek zordur diye tahmin ediyorum :) Sen asıl zorunu atlatmışsın bence bu sene de alabilirsin.
Ben hiç ince fikirli değilmişim ama senin konunu okuyana kadar aklımın ucundan bile geçmedi anneler gününde geliyorlar en iyisi bir hediye falan gibi düşünceler... Hoş hala benim harcım değil yapamam gibi geliyor da... Tek sorun geçen anneler günün de sevgilim anneme bir menekşeyle uğramış kahvesini içmiş gitmişti. Ben gel demeden kendi gelmişti. Şimdi ama ikimizde bir şey almayalım diyen de kendisi...
Kafam karıştı yaa :KK43:

Hediye vermek zor değil aslında,seçip aldıktan sonra bence zor olan kisim bu :))

İşte bana o bile zor geliyor. Yabaniyim biraz sanırım :KK70: Arkadaşlarıma, sevgilime, anneme alabiliyorum da böyle durumlarda almayı aklıma bile getiremiyorum ben nerede kaldı onu bir de vermesi :KK70:
Sanırım sen bir saksı çiçeği yada şık bir bluz gibi anneler günü klişelerinden birini alabilirsin bence

İşte bana o bile zor geliyor. Yabaniyim biraz sanırım :KK70: Arkadaşlarıma, sevgilime, anneme alabiliyorum da böyle durumlarda almayı aklıma bile getiremiyorum ben nerede kaldı onu bir de vermesi :KK70:
Sanırım sen bir saksı çiçeği yada şık bir bluz gibi anneler günü klişelerinden birini alabilirsin bence
Çanta almayı düşünüyorum da bakalım madame cocoyu gezince birşey bulurum elbet:)))

Yemeğe gelmeden evlerine çikolatalar varya buket tarzında (nedeniyor bilmiyorum) ondan Gönderin evine
Hem yüzyüze vermemiş hem de atlamamış olursunuz

Aynı öneriyi biri daha söylemişti sanırım en mantıklısı bu herhalde. Hem kaba olmam hem de verme durumundan kurtulurum sanırım. Teşekkür ederim :)

Tek sorun geçen anneler günün de sevgilim anneme bir menekşeyle uğramış kahvesini içmiş gitmişti. Ben gel demeden kendi gelmişti. Şimdi ama ikimizde bir şey almayalım diyen de kendisi...

bence sevgilinizle bu durumu acıkca konusun.
o almayıp siz alırsanız (hele ki gelecek kisiler onlar... ) bu sefer sevgilinizi düsüncesiz biri gibi gostermis olursunuz.
belki o da ailesinin yanında annenize hediye vermeye cekindigi icin size boyle birsey dedi?

yerinizde olsam once sevgilimle konusurdum,
sonra da annemle konusurdum, sonucta siz kayınvalide olarak degil anne olan bir kadının gununu kutluyor gibi de sunabilirsiniz, hatta annenizle beraber taktim etmek de mumkun.
yani her turlu sizin aranızdaki ilişkiye bakıyor olay.

fakat kendi durumuma bakacak olursam... kimse bana kazak ormediginden ve ormeyeceginin yanısıra zaten soguk ve isim konulana kadar da mesafe koymakta ısrarcı biri oldugumdan arayarak bile kutlamazdım.

X