- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
- Konu Sahibi elvanelvan88
Buradaki konuları gezerken anneler günüyle ilgili bir konuya okudum ve içime dert oldu an itibariyle. 10 mayısta tam anneler gününde sevgilimin ailesi bizim eve gelip ailemle tanışacak. Tanışma yemeği olacak yani. Bilerek anneler gününe denk getirmedik nasılsa diye ben hediye falan almayı hiç düşünmedim. Hatta sevgilimle de almayız hediye diye konuşmuştuk.
Açıkçası iki kere görüştüm annesiyle ve kadın aşırı sıcak kanlı bana karşı. Yavrum evladım diye seviyor, şimdi de bir kazak örmeye başlamış bana. Ama ben daha teyze bile demeyi başaramamışken anneler gününde ona hediye almayı hiç düşünmedim. Vermesi de zor geliyor.
Burada o konuyu okudum okuyalı kendimi kötü hissettim yaa Şimdi ben o gün hiç hediye almasam çok mu kabalık olur? Açıkçası alsam da vermek zor gelecek ama almasam da çok mu ayıp olur?
Ne diyorsunuz? Bir şeyler almam gerekir mi sizce?
Açıkçası iki kere görüştüm annesiyle ve kadın aşırı sıcak kanlı bana karşı. Yavrum evladım diye seviyor, şimdi de bir kazak örmeye başlamış bana. Ama ben daha teyze bile demeyi başaramamışken anneler gününde ona hediye almayı hiç düşünmedim. Vermesi de zor geliyor.
Burada o konuyu okudum okuyalı kendimi kötü hissettim yaa Şimdi ben o gün hiç hediye almasam çok mu kabalık olur? Açıkçası alsam da vermek zor gelecek ama almasam da çok mu ayıp olur?
Ne diyorsunuz? Bir şeyler almam gerekir mi sizce?