Tanışma

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Erkek arkadaşımın yakın bir akrabasıyla tanışıcam ama ben çok stres yapıyorum erkek arkadaşım bulunduğum yere gelirken oda gelicekmiş çocuk yeni nişanlandı, nişanlısınıda alıp gelicekmiş neden bilmiyorum ama ben bayağı heyecan yaptım yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ee genç insanlar o zaman. Hiç kasmayın. Ne gerek var, olduğunuz gibi davranın. Onlar benim için heyecan yapıyor mu diye düşünün.

ee genç insanlar o zaman. Hiç kasmayın. Ne gerek var, olduğunuz gibi davranın. Onlar benim için heyecan yapıyor mu diye düşünün.
Evet doğru söylüyorsunuz aslında hem onlar istemişler benimle tanışmak erkek arkadaşıma bizde gelelim tanışalım demişler

Heyecanlı olmaktan korkma.
Saçmalamaktan, rezil olmaktan, yanlış yapmaktan korkma. Hepsi seni sen yapacak olan şeyler. Heyecanlı, utangaç insanlar bana hep saf, temiz kalpli gelirler.

3 yıl oldu sevgiliyiz, erkek arkadaşımın dayısının oğlu oluyor tanışıcağım kişi.

Karşınızdaki insanlara ısınırsanız onlar samimi gelirse size sizde gayet sıcak ve samimi olursunuz zaten ama eğer ısınamazsanız da saygısızlık etmeden dikkatte çekmeden hafiften mesafeli olursunuz yine de günü güzel bitirirsiniz çok kasmayın olduğunuzdan başka biri olmaya çalışırsanız işte o zaman çuvallarsınız. Bol şans

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…