- 25 Eylül 2016
- 22
- 2
- 36
- 37
- Konu Sahibi gul-sultan
-
Ne yapacaktı yani? Tanımadan evlenme mi teklif edecekti?
Tanışma olunca sende ısınamayabilirdin?Görsel olarak beğenmeden geldiğini anladım.Belki ısınırım diye gelmiş.Direkt olumluyum diyeceğine Ben ona zaten yüz yüze görüşelim demiştim, ara ara o mesaj attı olumlu gibi davrandı beklentiye soktu bu da beni çok incitti. Oysa bir kere görüşüp ısınırsa devam edecekmiş
Daha önce hiç görmediğiniz birinin size ısındım demesi abes gelmiyor ama yüz yüze görüştükten sonra karar vereceğim demesi abes geliyor öyle mi? Ortada oyun falan olduğunu düşünmüyorum fazla abartıp gereksiz tribe bağlamışsınız kanaatindeyim.
Biz birbirimizi öncesinde görmüştük bir kere o da beğenip geldiğini söylediği için umutlanmıştımTanışma olunca sende ısınamayabilirdin?
Yüz yüze görüştünüz mü daha önce?Beni bir kere görmüştü, görüp beğenerek geldiğinden bahsetti ilk aradığında sanki o teklif yapıyor gibi davrandılar
Görsel olarak beğenmeden geldiğini anladım.Belki ısınırım diye gelmiş.Direkt olumluyum diyeceğine Ben ona zaten yüz yüze görüşelim demiştim, ara ara o mesaj attı olumlu gibi davrandı beklentiye soktu bu da beni çok incitti. Oysa bir kere görüşüp ısınırsa devam edecekmiş
Tanışma olunca sende ısınamayabilirdin?
Biz birbirimizi bir kere görmüştük o da orda etkilendiğini söylemişti ama dışarda hiç buluşmadık yüz yüze. Benim hiç erkek arkadaşım olmadığı için ne şekilde hareket edeceğimi de bilmiyorum zaten.Tanışmadan neden kapattınız olayı? Aslında ısınamadığını söylemesi olumsuz olmuş. Bence bunun dış görünüşle de alakası yok. Muhtemelen sizi beğenmiş ama sohbet anlamında aynı noktada olduğunuzu düşünmemiş. O yüzden ısınamadığını söylemiş.
Buluşmadan fazla mı beklentiye girdiniz acaba? Bana biraz öyle yapmışsınız gibi geldi. Daha tanışmadan, etmeden fazla trip, alınganlık, mesaj arama sorma, sevgili gibi davranma moduna girmiş olabilirsiniz. O yüzden hevesi kaçmış olabilir.
Daha flörtleşme bile yaşamadan net olmasını beklemişsiniz. :)
Toplu bir ortamda görmüştü orada beğenip geldiğinden bahsetti o yüzden oyun oynadığını düşündüm.Yüz yüze görüştünüz mü daha önce?
Ama ab;acim daha birbirinizi tanimiyorsunuz bile, ee gorusup bakip isinirsan seversen oyle devam etmek mantikli degil mi zatenn? Adam tanimadigi birine evlenme mi teklif etsin? Gorunce belki sen sevemeyecektin, yani sen bu adamla olmak istedigini nerden biliyorsun ki?
[/QUOT
Fazla umutlandım evetbeğenmediği kıza niye geliyor onu da anlamıyorum, beğendiğini söylemişti yalanmış.
Biz birbirimizi öncesinde görmüştük bir kere o da beğenip geldiğini söylediği için umutlanmıştım
iyi de görmek var görüşmek var.
fiziksel olarak beğendiğin birine de sohbet ettiğinde ısınamayabilirsin.
insan sadece dış görünüşten, mesleğinden vs ibaret değil ki. oturması kalkması bir mekanda garsona sesleniş şekli bile çok şey değiştirebilir.
O zaman gerçekten hata bende, kariyerimde ilerleyebilmek için hep bu mevzulara kapalı oldum. Dediğim gibi hiç sevgilim de olmadı. Bu kişiyi de gerçekten çok beğenmiştim..
O zaman gerçekten hata bende, kariyerimde ilerleyebilmek için hep bu mevzulara kapalı oldum. Dediğim gibi hiç sevgilim de olmadı. Bu kişiyi de gerçekten çok beğenmiştim..
Zaten bu konuda hep beceriksizimevet fevri davranmışsınız. hem sadece o değil sizde aynı değerlendirmeyi yapıp belki siz olumsuz bakacaktınız.
kendiniz için de beğenmeyi kriter olarak almayın.
Gururuma yediremem aramayı.Ablacim bence cok fevri davranmissin, bence gorus bulus bak
Adami tekrar ara derim
Gururuma yediremem aramayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?