Tanışma

gul-sultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
22
2
36
37
Merhaba Hanımlar yeni üye değilim ama ilk defa konu açacağım. 32 yaşındayım ama herkes çok küçük gösterdiğimi söyler, bekarım şu zamana kadar sevgilim olmadı. Tatlı, sıcak kanlı masum bir kız olduğumu söylerler. Kalbur üstü bir mesleğim var. Gelelim soruna benim görüşmeler yüz yüze tanışma dahi olmadan ya da bir iki görüşme sonrasında noktalanıyor. Şu zamana kadar karşı taraf kaynaklı iki kişi yok dedi ve bu kişiler ne yazık ki benim olabilir baktıklarımdı,gerisini ben reddettim.
En son kişiyle durumumuz şöyle oldu. O yurtdışındaydı gelmesine iki üç ay kala arkadaşlarım onunla tanıştırmak istediler ve onun çok istediğini söyleyerek numaramı ona verdiler, çocuk beni gördüğünü ilgi duyduğundan bahsetti hatta aklında nasıl kaldığımdan da bahsetti ve çok tanışma çabasına girdiğinden. Neyse o bana sordu gelişine çok zaman olduğu için gelince yüzyüze görüşmeye karar verdik. aşık değildim ama hoşlanmıştım, heveslendim. Sonunda karşılıklı oldu diye nasıl hayaller kuruyordum.Bu şahıs bana ara ara mesaj atınca işkillendim isteyen adam net olur diye düşündüm arkadaşlarıma sordum, istiyor gibi davrandılar. çocuğun da kulağına gitmiş olacak ki bana mesaj atıp olumlu olduğunu yurtdışında olduğu için yazamadığını beni telefonla aramak istediğini söyledi. Sonuç olarak gelmesine yakın bir arkadaşımdan ısınamadığını aslında yüz yüze görüşüp karara varacağını duyunca tanışmadan olayı kapattım. Çünkü canım gerçekten yandı oyun oynadığını düşündüm ve o ısınamadığı halde belki severim diye arkadaşlarımla birlikte topluca oyalamışlar.
Şimdi bayanlar ben evlenemediğim için herkes beni suçluyor. Flört etmeyi bilmediğimden dem vuruluyor. Arkadaşlar en son bahsettiğim olayda bana yapılan bir haksızlık söz konusu boş yere ümit ettim. Yalnızca bu derdimi paylaşmak istedim. Nerede hata yapıyorum gerçekten bilemiyorum

Ne yapacaktı yani? Tanımadan evlenme mi teklif edecekti?

Görsel olarak beğenmeden geldiğini anladım.Belki ısınırım diye gelmiş.Direkt olumluyum diyeceğine Ben ona zaten yüz yüze görüşelim demiştim, ara ara o mesaj attı olumlu gibi davrandı beklentiye soktu bu da beni çok incitti. Oysa bir kere görüşüp ısınırsa devam edecekmiş

Tanışmadan neden kapattınız olayı? Aslında ısınamadığını söylemesi olumsuz olmuş. Bence bunun dış görünüşle de alakası yok. Muhtemelen sizi beğenmiş ama sohbet anlamında aynı noktada olduğunuzu düşünmemiş. O yüzden ısınamadığını söylemiş.

Buluşmadan fazla mı beklentiye girdiniz acaba? Bana biraz öyle yapmışsınız gibi geldi. Daha tanışmadan, etmeden fazla trip, alınganlık, mesaj arama sorma, sevgili gibi davranma moduna girmiş olabilirsiniz. O yüzden hevesi kaçmış olabilir.

Daha flörtleşme bile yaşamadan net olmasını beklemişsiniz. :)

Tanışma olunca sende ısınamayabilirdin?

Beni bir kere görmüştü, görüp beğenerek geldiğinden bahsetti ilk aradığında sanki o teklif yapıyor gibi davrandılar

Ama ab;acim daha birbirinizi tanimiyorsunuz bile, ee gorusup bakip isinirsan seversen oyle devam etmek mantikli degil mi zatenn? Adam tanimadigi birine evlenme mi teklif etsin? Gorunce belki sen sevemeyecektin, yani sen bu adamla olmak istedigini nerden biliyorsun ki?

Tanışma olunca sende ısınamayabilirdin?
Biz birbirimizi bir kere görmüştük o da orda etkilendiğini söylemişti ama dışarda hiç buluşmadık yüz yüze. Benim hiç erkek arkadaşım olmadığı için ne şekilde hareket edeceğimi de bilmiyorum zaten.

Biz birbirimizi öncesinde görmüştük bir kere o da beğenip geldiğini söylediği için umutlanmıştım

iyi de görmek var görüşmek var.
fiziksel olarak beğendiğin birine de sohbet ettiğinde ısınamayabilirsin.
insan sadece dış görünüşten, mesleğinden vs ibaret değil ki. oturması kalkması bir mekanda garsona sesleniş şekli bile çok şey değiştirebilir.

O zaman gerçekten hata bende, kariyerimde ilerleyebilmek için hep bu mevzulara kapalı oldum. Dediğim gibi hiç sevgilim de olmadı. Bu kişiyi de gerçekten çok beğenmiştim..

O zaman gerçekten hata bende, kariyerimde ilerleyebilmek için hep bu mevzulara kapalı oldum. Dediğim gibi hiç sevgilim de olmadı. Bu kişiyi de gerçekten çok beğenmiştim..

evet fevri davranmışsınız. hem sadece o değil sizde aynı değerlendirmeyi yapıp belki siz olumsuz bakacaktınız.
kendiniz için de beğenmeyi kriter olarak almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…