Tanışma

Adam saygısızlık yapmış direkt sana deseymiş ya üzme kendini benim kuzenim de sen gibiydi ama nasıl sözlendi birden anlamadık bile inşallah doğru insan çıkar karşına

olay sadece fiziksel beğeni değil. mesajlaşmalarınız sıkıcı ve rutin gelmiştir. muhabbet istediği gibi ilerlememiştir. elektrik sadece dış görünüşle alakalı değil.beğenmekle iş bitmiyor. siz 32 yaşındasınız o kişi de 30 yaş üstüdür muhtemelen. malesef bu işler 30 lu yaşlarda daha zor . evliliği kafaya koyan gerçekten isteyenler 30 dan önce bu yola giriyor. 30 dan sonraya zorlar kalıyor ve sonuç almak gerçekten zor oluyor. kendimden biliyorum. adam zaten kolay biri olsa çoktan bulur evlenirdi. sorunu kendinizde aramayın ama bundan sonra boyle tiplerle karşılaşmanız olası.

Adam saygısızlık yapmış direkt sana deseymiş ya üzme kendini benim kuzenim de sen gibiydi ama nasıl sözlendi birden anlamadık bile inşallah doğru insan çıkar karşına
Evet bende saygısızlık olarak gördüm.. ya çok teşekkür ederim inşallah hep engel giriyor

böyle şeyler nasiptir vakti zamanını bekliyordur.
flört etmeyi bilip bilmemekle alakası yok yani

ara ara mesaj atıyor diye işkillenip soruşturmuşsunuz. bundan daha itici bişey yapamazdınız zaten. henüz yüzyüze gelmediğiniz biri heralde ara ara mesaj atıcak.
gerçekten flörtten anlamadığınız kesin, kusura bakmayın.

Evet aynenİstemem yan cebime koy mantığında olanlar ve sonuç yok

O konuda anlamıyorum doğru, ara ara yazacağına hiç yazmasın diye düşündüm. Talep edenin kendi olduğunu bir sürü hikaye beni nerede görüp etkilendiğine kadar hikayeymiş meğer

O konuda anlamıyorum doğru, ara ara yazacağına hiç yazmasın diye düşündüm. Talep edenin kendi olduğunu bir sürü hikaye beni nerede görüp etkilendiğine kadar hikayeymiş meğer
anladığım siz herşeyi aşırı didikliyorsunuz. sanırım ortak arkadaşlarınız bi şekilde sizi bir araya getirmeye çalışmış. detaylar çok önemli değil o noktada bana göre.

ara ara yazmasından daha normal bişey de olamaz. sürekli yazsa, ıncık cıncık öğrenseniz herşeyi yüzyüze gelince konuşacal bişey kalmaz.

ayrıca insan muhabbete ısınır zaten. demek ki muhabbetiniz onu sarmamış. bu da çok olabilir bişey.

Aslında ondan kaynaklı çok muhabbet edemedik. Bir yaklaşıp bir kaçıyor gibiydi. Mesaj atıyordu, ben yazınca uzaklaşıyor. Bu sefer ben uzaklaşınca o yaklaşıyordu. O yüzden arkadaşlarıma net olmayan adama numara vererek beni rencide ettiklerine kırgınım.

nacizane, başlangıçta kimse net olamaz. daha yüz yüze gelmemişsiniz, nesi net olacak.
sürekli aynı şeyleri yaşıyorum demişsiniz. acaba fazla mı beklentiye giriyorsunuz en başta ? enerjiler insandan insana geçiyor. bu enerjiyi verip uzaklaştırıyor olabilirsiniz insanları daha tam tanışamadan.

başkasına cevap yazmışsınız ama yorum yapmak istedim. bunda rencide olacak ne var. onlar nerden bilsin.hiçkimse olup olmayacağının garantisini veremez. çok daha kötü şeylerle karşılaşabilirsiniz. bakış açınızı esnetmeniz lazım.

Yurtdışında olduğum için yazamıyorum demiş...Ne alaka? Saat farkı olsa bile yazılır, whats app denen bişi var artı görüntülü konuşabilirdi...
Yüzyüze gelmek önemli tabi ama adamı cok ta haksız bulmadım...telde konusmayla yüzyüze bazen cok farklı oluyor...telde ısınamadıgına yüzyüze ısınabilirsin...keske bekleseydin gelmesini

ama çocuk gelince görüşmek istiyorum demişonlar bunu bile bile telefon istiyor dediler bende verdim meğer çocuk yüzyüze görüşmek istiyormuş, o yüzden kırgınım.

Evet ısınabilirim diye düşünmüş ama ben istiyordum yalanları beni oyalamasına çok kırıldım.

ama çocuk gelince görüşmek istiyorum demişonlar bunu bile bile telefon istiyor dediler bende verdim meğer çocuk yüzyüze görüşmek istiyormuş, o yüzden kırgınım.
kırılacak birşey yok. ayrıca başkalarından çok bir şey de beklemeyin. kimse kimsenin işine öyle dört elle sarılıp ince düşünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…