- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.888
- 748
Bir zamanlar Barneye düşmeyen de ne bileyimbu çocuğu gençken beğenirdim sonra eşcinsel olduğunu öğrendim.zaten bana bakmazmış anacığımmm dedim rahatladımm![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir zamanlar Barneye düşmeyen de ne bileyimbu çocuğu gençken beğenirdim sonra eşcinsel olduğunu öğrendim.zaten bana bakmazmış anacığımmm dedim rahatladımm![]()
![]()
Ya inşallh :) bir seneyede raziyimDeğişir rainny. Hissediyorum haftaya biriyle tanışacaksın.
Şu an dur başka bir şey hissettim gelecek ay da olabilir
Ama biriyle tanışacaksin o kesin his.
O beyaz çikolatadan bı ısırık almak isteyen bir çok kadın vardır illakiBir zamanlar Barneye düşmeyen de ne bileyim![]()
herifte şeytan tüyü var.benim kız bile onun:talihsiz serüvenler dizisi -adlı dizisini 4 er kez izledi.Bir zamanlar Barneye düşmeyen de ne bileyim![]()
Aklıma düştü bak gidip yine saracağım. Challenge acceptedO beyaz çikolatadan bı ısırık almak isteyen bir çok kadın vardır illaki![]()
Sempatik çünkü adam. Ted'e gıcık olurdum Barney için izlerdim benherifte şeytan tüyü var.benim kız bile onun:talihsiz serüvenler dizisi -adlı dizisini 4 er kez izledi.![]()
kadınlar arıza adamları severin delili.akıllı uslu sadık adam da pek sıkıcı geliyor ergenlikte gençlik de.Aklıma düştü bak gidip yine saracağım yine. Challenge accepted
Birkaç youtube videosu ile yetineyim bari![]()
Dimi tam takılmalık tip ama ilerisi olamazkadınlar arıza adamları severin delili.akıllı uslu sadık adam da pek sıkıcı geliyor ergenlikte gençlik de.![]()
öyle kadınlar da var ama.üniversitede bir arkadaşım vardı aynı anda 3 çocukla çıkardı.çocukların ruhu duymazdı.bu da bir beceri kabiliyet işi herkes yapamaz.Dimi tam takılmalık tip ama ilerisi olamaz![]()
rainny korumam altındadır biline.bir sempatim var kendisineBen de diyorum nerde kaldı iki gözümün çiçeği![]()
Benim de sempatim var. Konularını severek takip ediyorum. Moral kaynağırainny korumam altındadır biline.bir sempatim var kendisine![]()
Tarot kartı mi açtınDeğişir rainny. Hissediyorum haftaya biriyle tanışacaksın.
Şu an dur başka bir şey hissettim gelecek ay da olabilir
Ama biriyle tanışacaksin o kesin his.
Dur dur anlatma bir tane bile bulamayan rainyy nin yarasını dağlamaöyle kadınlar da var ama.üniversitede bir arkadaşım vardı aynı anda 3 çocukla çıkardı.çocukların ruhu duymazdı.bu da bir beceri kabiliyet işi herkes yapamaz.![]()
Değişmez.Benimle kimse tanismak istemiyor kizlar bu durum moralimi bozuyo. Bir kisi istedi onuda ben istemedim. Bu durum degisir mi dersiniz
değişir değişir.rainny eğlenceli kız.karşılaşacak bir gün beyaz atlı ya da beyaz arabalı prensiyle.Değişmez.
değişir değişir.rainny eğlenceli kız.karşılaşacak bir gün beyaz atlı ya da beyaz arabalı prensiyle.![]()
Hayır değişmezBenimle kimse tanismak istemiyor kizlar bu durum moralimi bozuyo. Bir kisi istedi onuda ben istemedim. Bu durum degisir mi dersiniz