Tanışma

kediburnu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
84
25
98
İstanbul
Kızlar, 5 yıla yakın bi ilişkim var kendi aramızda yüzük takmıştık nişanlı sayıyorduk birbirimizi. Ancak iş resmiyete dökülecek bu pazar. Aileler tanışacak. Ve benim hiç bir tecrübem bilgim yok maalesef . Napmam lazım. Ailelerimiz muhafazakar. Eve geldiklerinde müstakbel kp ve kv nin elini öpecek myim. Sürekli yanlarında mı oturacağım. Yoksa biraz görünüp kaybolacak mıyım. Kahve verilecek mi ne ikram edilecek. Konuşayım mı yoksa susayım mı. Kv ye güler yüzlü mü davranayım yoksa biraz mesafeli olup konuşma kısmını ailelere mi bırakayım. Yardımcı olur vefikirlerinizi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Kızla 5 yıla yakın bi ilişkim var kendi aramızda yüzük takmıştık nişanlı sayıyorduk birbirimizi. Ancak iş resmiyete dökülecek bu pazar. Aileler tanışacak. Ve benim hiç bir tecrübem bilgim yok maalesef . Napmam lazım. Ailelerimiz muhafazakar. Eve geldiklerinde müstakbel kp ve kv nin elini öpecek myim. Sürekli yanlarında mı oturacağım. Yoksa biraz görünüp kaybolacak mıyım. Kahve verilecek mi ne ikram edilecek. Konuşayım mı yoksa susayım mı. Kv ye güler yüzlü mü davranayım yoksa biraz mesafeli olup konuşma kısmını ailelere mi bırakayım. Yardımcı olur vefikirlerinizi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

nasıl yani :26:

pardon başka bi konuya yazıyordum da buraya yazmışım :1: :1:

buraya yazayım ama. evet elini öpeceksin zaten eve gelen misafirin eli öpülür. misafire hürmet amaçlı.
sürekli yanlarında bulunman hoş karşılanmayabilir. hatta karşılanmaz kesin olarak söyleyebilirim.
kahve ya da çay aranızdaki samimiyete bağlı. önceden aileler tanışıyorsa veya oturma süresini uzatırlarsa kahveden sonra çay kısmını ailen bilir ancak. ki zaten ailelerin yeni tanışacağını yazmışsın. güler yüzlü ol ama fazla değil. aileleriniz muhafakarsa sen de buna uygun davranırsın zaten

El öpmesem, tokalaşıp merhaba hoşgeldiniz desem nasıl olur. Bir de yanlarında oturmak gerçekten uygun olmaz mı. Hani kendimi sergiler gibi mi olurum.

El öpmesem, tokalaşıp merhaba hoşgeldiniz desem nasıl olur. Bir de yanlarında oturmak gerçekten uygun olmaz mı. Hani kendimi sergiler gibi mi olurum.

çok resmi olmaz mı yaw 5 senelik ilişki için?
erkek arkadaşınla birbirinizi yeterince tanımışsınız zaten. senin hangi davranışına nasıl tepki vereceğini bilmen gerekiyor.
bu arada ilk mesajının ilk kelimesini düzelt bence :1: millet yanlış anlayacak :1:

bence ellerini öp çok aşırı güler yüzlü olma, ortamın durumuna göre davran yanlarında oturma durumunu bence çok oturma büyüklerin konuşacakları şeyler oluyor genelde :) elbisen çok ışıltı olmasın sade çıtı pıtı bi elbise giyin ben siyah klasik bi elbise giymiştim tercih senin :34:

kızlar merhaba bızde 6 yıldır beraberız herkes bılıyo artık babamda bılsı yardım edın nasıl sylcem

Kızlar, 5 yıla yakın bi ilişkim var kendi aramızda yüzük takmıştık nişanlı sayıyorduk birbirimizi. Ancak iş resmiyete dökülecek bu pazar. Aileler tanışacak. Ve benim hiç bir tecrübem bilgim yok maalesef . Napmam lazım. Ailelerimiz muhafazakar. Eve geldiklerinde müstakbel kp ve kv nin elini öpecek myim. Sürekli yanlarında mı oturacağım. Yoksa biraz görünüp kaybolacak mıyım. Kahve verilecek mi ne ikram edilecek. Konuşayım mı yoksa susayım mı. Kv ye güler yüzlü mü davranayım yoksa biraz mesafeli olup konuşma kısmını ailelere mi bırakayım. Yardımcı olur vefikirlerinizi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Bence nasıl olursa olsun onlara sevgi dolu davran, çok konuşmak zorunda değilsin ama gülümse. İlk günde her zamanda onlara sevgi ile yaklaş sevgi ile bak yüzlerine. Mesafeyi öyle de koyarsın. Sevgi göster ki sevgi göresin. İşte benim sırrım bu.

Damadin ailesinin mezhebi mi farkli safilerse eger amcam zaten elini opturmez uzak durur tokalasmaz da sen merak etme ama degilsw opmemen saygisizlik olur bence

1 sene olmuş konu açılalı el insaf konu sahibi tanıştırıp evlenip çoluk çocuga karışmıştır :KK53:

Back
X