Kızla 5 yıla yakın bi ilişkim var kendi aramızda yüzük takmıştık nişanlı sayıyorduk birbirimizi. Ancak iş resmiyete dökülecek bu pazar. Aileler tanışacak. Ve benim hiç bir tecrübem bilgim yok maalesef . Napmam lazım. Ailelerimiz muhafazakar. Eve geldiklerinde müstakbel kp ve kv nin elini öpecek myim. Sürekli yanlarında mı oturacağım. Yoksa biraz görünüp kaybolacak mıyım. Kahve verilecek mi ne ikram edilecek. Konuşayım mı yoksa susayım mı. Kv ye güler yüzlü mü davranayım yoksa biraz mesafeli olup konuşma kısmını ailelere mi bırakayım. Yardımcı olur vefikirlerinizi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
nasıl yani :26:
Of yaaa heyecandan kızlar yazacaktım kızla yazmışımyeni üye değilim eski konularım var.
kızlar demek istedi heralde
bu arada ilk mesajımı kibleyeyim de
El öpmesem, tokalaşıp merhaba hoşgeldiniz desem nasıl olur. Bir de yanlarında oturmak gerçekten uygun olmaz mı. Hani kendimi sergiler gibi mi olurum.
El öpmesem, tokalaşıp merhaba hoşgeldiniz desem nasıl olur. Bir de yanlarında oturmak gerçekten uygun olmaz mı. Hani kendimi sergiler gibi mi olurum.
Of yaaa heyecandan kızlar yazacaktım kızla yazmışımyeni üye değilim eski konularım var.
Kızlar, 5 yıla yakın bi ilişkim var kendi aramızda yüzük takmıştık nişanlı sayıyorduk birbirimizi. Ancak iş resmiyete dökülecek bu pazar. Aileler tanışacak. Ve benim hiç bir tecrübem bilgim yok maalesef . Napmam lazım. Ailelerimiz muhafazakar. Eve geldiklerinde müstakbel kp ve kv nin elini öpecek myim. Sürekli yanlarında mı oturacağım. Yoksa biraz görünüp kaybolacak mıyım. Kahve verilecek mi ne ikram edilecek. Konuşayım mı yoksa susayım mı. Kv ye güler yüzlü mü davranayım yoksa biraz mesafeli olup konuşma kısmını ailelere mi bırakayım. Yardımcı olur vefikirlerinizi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?