Tanışma

Ispanaklı yada peynirli börek olabilir ağlayan kek yada pastasını yapabilirsiniz patates salatası amerikan salatası,zeytinyağlı yaprak sarma ,kurabiye olabilir kısır tercih etmem ben olsam ama bu sadece benim fikrim tabiki :KK60:şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel geçer :KK15:

df-2.jpg

Ah nereden girdim bu konuya? Hepsi gözümün önünde uçuşuyor :KK53: İftar olmaz şimdi bana :kk77:
Ben bi de hamur işi canavarıyım
Sen bi de beni düşün :D
SouvveniR SouvveniR bi de foto atmış
Akşamda ablama davetliyim, yapmıştır herhalde en azından bi ağlayan pasta filan
Diğerleir yemek filandır, sulu yemekler çok bana hitap etmiyo

Biri muzlu rulo pasta yazmış. Aş erdirdiniz yahu,nereden bulacam ben onu şimdi .:KK61:

Sen bi de beni düşün :KK70:
Ben diyorum sen bana gel, ben döktürücem sana börekler çörekler. :KK70:
Hayırlısı ile inşallah... :KK23:

Biri muzlu rulo pasta yazmış. Aş erdirdiniz yahu,nereden bulacam ben onu şimdi .:KK61:
Ben gebe değilim ben bile aş eriyorum :D böyle konulara bakmamak laızm
Bu arada af edersin onu yazan bendim :KK23:denedim güzelde oluyo, sende bulantı yoksa akşama dener misin ? Yağlı kağıda sercen ki kolay çıksın

Ispanaklı yada peynirli börek olabilir ağlayan kek yada pastasını yapabilirsiniz patates salatası amerikan salatası,zeytinyağlı yaprak sarma ,kurabiye olabilir kısır tercih etmem ben olsam ama bu sadece benim fikrim tabiki :KK60:şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel geçer :KK15:
amin inşallah :KK68:
çok teşekkürler

Sen bi de beni düşün :KK70:
Yapmıştır inşallah :kk77: Şu saçaklı 10 numara valla. Üniversitedeyken gittiğimiz bir pastane vardı,muhteşem yapardı :KK49: Poğaçası hazır alınıp pratik bir şekilde yapılabilir bence

Ben gebe değilim ben bile aş eriyorum :KK70: böyle konulara bakmamak laızm
Bu arada af edersin onu yazan bendim :KK23:denedim güzelde oluyo, sende bulantı yoksa akşama dener misin ? Yağlı kağıda sercen ki kolay çıksın
Kız sen mi yazmıştın off of :KK43: Mutfağa fazla giremiyorum,kendi yaptığım şeyleri yiyemiyorum ki.Başka yerde yapılırsa,pişerken görmezsem yiyebiliyorum.
Zaten işten çıkmama çok var. Pastaneden bakacağım birazdan, muzlu ne varsa alırım :)

Sen bana sorma tabi :lülülü:Benim tanışma ve isteme günümde aşağıdakileri yapmıştım herkes memnundu:KK53:

Patatesli börek
Renkli patates topları
Arap kurabiye
Kedidilli tiramisu

Belki ekstradan yaprak sarması eklenebilir tam Ramazan sonrası çünkü yakışır baklava da aynı şekilde :sampiyon:

Yapmıştır inşallah :kk77: Şu saçaklı 10 numara valla. Üniversitedeyken gittiğimiz bir pastane vardı,muhteşem yapardı :KK49: Poğaçası hazır alınıp pratik bir şekilde yapılabilir bence
Orjinali kadar güzel olmaz ama iş çıkışı denesek fena olmaz
Kız sen mi yazmıştın off of :KK43: Mutfağa fazla giremiyorum,kendi yaptığım şeyleri yiyemiyorum ki.Zaten işten çıkmama çok var. Pastaneden bakacağım birazdan, muzlu ne varsa alırım :)
Tüh ya üzüldüm
İnşallah bulursun

Sen bana sorma tabi :lülülü:Benim tanışma ve isteme günümde aşağıdakileri yapmıştım herkes memnundu:KK53:

Patatesli börek
Renkli patates topları
Arap kurabiye
Kedidilli tiramisu

Belki ekstradan yaprak sarması eklenebilir tam Ramazan sonrası çünkü yakışır baklava da aynı şekilde :sampiyon:
ahaahah :KK48::rapci:

meşhuur tiramisun:KK45::KK36: sağol canım evet güzel bir sarma olur .baklava belki annem yapabilir yada onlar getirebilir :skandal:

selam kızlar :KK24:

Bayram bitişi ertesi gün sevgilim ailesiyle bize tanışmaya gelecekler. Tanışma da ikramlık olarak neler hazırlayabiliriz ? Muhtemelen akşam üstü gelirler. Ne ikram edilir ?
Fikir verirseniz sevinirim :KK68:
Evinize ilk gelecekleri için ve görücü sıfatıyla gelecekleri için açık büfe olmaz.Tabakta servis edileceği için çokta çeşit zor olur.
İki çeşit börek kolay yenilebilirliği açısından muska böreği ve gül böreği olabilir
dolmalık biberleri kızartıp içine yoğurtlu mayonezli kabak veya havuç salatası doldurabilirsin.Hem tabakta bulaşmaz hem şık durur.
kurabiye poğaça çeşidi zeytinyağlı sarma

orta sehpa yaparsın onun üstüne de tatlı çeşitleri koyarsın.Mesela bayram ertesi olduğu için baklava tabağı koyabilirsin.Borvni veya çikolata soslu kek,irmikli tatlı ve meyve

Back
X