Tanışma

Evinize ilk gelecekleri için ve görücü sıfatıyla gelecekleri için açık büfe olmaz.Tabakta servis edileceği için çokta çeşit zor olur.
İki çeşit börek kolay yenilebilirliği açısından muska böreği ve gül böreği olabilir
dolmalık biberleri kızartıp içine yoğurtlu mayonezli kabak veya havuç salatası doldurabilirsin.Hem tabakta bulaşmaz hem şık durur.
kurabiye poğaça çeşidi zeytinyağlı sarma

orta sehpa yaparsın onun üstüne de tatlı çeşitleri koyarsın.Mesela bayram ertesi olduğu için baklava tabağı koyabilirsin.Borvni veya çikolata soslu kek,irmikli tatlı ve meyve
hımm evet tatlı tabağ ı olabilir . teşekkürler

ahaahah :KK48::rapci:

meşhuur tiramisun:KK45::KK36: sağol canım evet güzel bir sarma olur .baklava belki annem yapabilir yada onlar getirebilir :skandal:
Genelde erkek tarafı getiriyor evet sanırım annem baklava yapamasaydı hafif sütlü bir tatlı yapardım bak aşağıya da nişanda ki menüyü yazıyorum:KK53:Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim:halay:

Zeytinyağlı yaprak sarma
Pizza poğaça
Krep kanepe
Ispanaklı börek
Tuzlu minik kurabiye
Baklava
Pudingli irmik topları
Çikolatalı truff
Çikolata sosuna batırılmış marsmallow

Genelde erkek tarafı getiriyor evet sanırım annem baklava yapamasaydı hafif sütlü bir tatlı yapardım bak aşağıya da nişanda ki menüyü yazıyorum:KK53:Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim:halay:

Zeytinyağlı yaprak sarma
Pizza poğaça
Krep kanepe
Ispanaklı börek
Tuzlu minik kurabiye
Baklava
Pudingli irmik topları
Çikolatalı truff
Oğlum olursa sizin taraftan kız bakınıcam :D beni de böyle ağırlasınlar :KK53: oy oy oyy

Zeytinyağlı yaprak sarma
Pizza poğaça
Krep kanepe
Ispanaklı börek
Tuzlu minik kurabiye
Baklava
Pudingli irmik topları
Çikolatalı truff
hay maşallah :KK45: canım çok sağol :KK60: menünü aklıma yazıyorum :rapci:

İkram sofranız şöyle birşey olabilir bence.

masa.jpg

Tamamen sizin yapacağınız çeşitlere kalmış.
boyle olacaksa bende gelim kiz tarafi olurum
(dugunune bile gelirim ceyrek takarim :-))

Sağol canım hep böyle minik miniklerdi çeşiti bol tuttuk sadece :KK68:
Pizza tarzı minik atıştırmalıklar oluyor ya
Onları ben büyük yaptım ondan mı bilmem biraz malzemeli kısımlar hamurlu gibi oldu
Ufak mı denesem bi püf noktası var mı ?
Ben hamurun üstüne Allah ne verdiyse birlikte koyuyorum :KK70: siz önce biraz pişirip sonra mı ekliyosunuz ?

Pizza tarzı minik atıştırmalıklar oluyor ya
Onları ben büyük yaptım ondan mı bilmem biraz malzemeli kızımlar hamurlu gibi oldu
Ufak mı denesem bi püf noktası var mı ?
Ben hamurun üstüne Allah ne verdiyse birlikte koyuyorum :KK70: siz önce biraz pişirip sonra mı ekliyosunuz ?
Biz ufak ufak poğaça boyutunda yapmıştık mesela üzerine malzemelerini ekledik pişmeye yakın kaşarını serpip kızarttık o şekilde çok güzel oldu öncesinde poğaçayı pişirmedik yani :KK53:

Eklentiler

• DSC02191.webp
    DSC02191.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 60
Biz ufak ufak poğaça boyutunda yapmıştık mesela üzerine malzemelerini ekledik pişmeye yakın kaşarını serpip kızarttık o şekilde çok güzel oldu öncesinde poğaçayı pişirmedik yani :KK53:
Hazır gibi olmuş
Ben bu sefer hamuru biraz açıp bardakla kesmeyi düşünüyorum eşit olsun :KK70:
Ne güzel bakıştık şu üçüyle
Bugün ve yarın iftara davetliyim evde yokum
Perşembe inşallah saçaklı mı bundan mı yapsam kararsızım :KK70: kendime özel

NOT : Ben pizza sosu gibi salçalı sos sürüyodum dibine, ondan hamur kalıyomuş sanırım :KK53:

Hazır gibi olmuş
Ben bu sefer hamuru biraz açıp bardakla kesmeyi düşünüyorum eşit olsun :KK70:
Ne güzel bakıştık şu üçüyle
Bugün ve yarın iftara davetliyim evde yokum
Perşembe inşallah saçaklı mı bundan mı yapsam kararsızım :KK70: kendime özel

NOT : Ben pizza sosu gibi salçalı sos sürüyodum dibine, ondan hamur kalıyomuş sanırım :KK53:
Bunu ben yapmadım nette alıntı canım:KK70:yani boyutu şekli aynı böyleydi demek istedim çok yakındı modeli:rolleyes:Ben bunu daha çok seviyorum niyeyse biraz da iri iri tutuyorum pizza gibi yiyorum :hamarat::kk77:Evet ben sürmüyorum canım bir şey onunla alakalı olabilir belki:KK51:

Afiyet olsun şimdiden bizim ev çok sıcaktı tiramisu yayılmıştı resmen o yüzden muhallebili tatlılardan da gözüm korktu benim:KK70:
ahahaha:halay:
aslında geçen gün çikolatalı tart yaptım çok güzel oldu belki onu yaparım bak bu

cikolatali-tart-tarifi-2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X