• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmaaa

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba hanımlar. Şu virüs günleri bitince halamlara gideceğim gezmeye . Orda eniştemin işyerinde kuzenimin bana bahsettiği bir çocuk var tanış diyor.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki bir merhabalaşılabilir. Ama nasıl? Eniştem onun müdürü. Ve ben daha önce gittiğimde de işyerine gittim iki kez bu çocuk yoktu. Hususi onun için gitmemiştim ama. Şimdi dediğim gibi nasıl tanışsam ilk intiba olarak güzel bir şey olsa. Birde ikimizde aslan burcuyuz.

Merhaba hanımlar. Şu virüs günleri bitince halamlara gideceğim gezmeye . Orda eniştemin işyerinde kuzenimin bana bahsettiği bir çocuk var tanış diyor.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki bir merhabalaşılabilir. Ama nasıl? Eniştem onun müdürü. Ve ben daha önce gittiğimde de işyerine gittim iki kez bu çocuk yoktu. Hususi onun için gitmemiştim ama. Şimdi dediğim gibi nasıl tanışsam ilk intiba olarak güzel bir şey olsa. Birde ikimizde aslan burcuyuz.
Tanışmak için niye ısrar merak ettim. Burcuna kadar bilmek de gereksiz. Ailecek size sevgili bulmaya mı çalışıyorlar.

Daha düzgün,huyu suyu güzel adam bulamamışlar mi ya:)
Konuya gelirsek, bu sefer onun olduğu bir gün git. Enisten 'yemek yemeden bırakmam' desin, çocuğa da yemek ısmarlasin. Hep beraber yiyin. Az çok bir muhabbet ortamı olur zaten.
Sonrasında da sanki senin hiç birşeyden haberin yokmuş gibi çocuğu yoklasin 'ne iyi anlastiniz. Sizi yan yana görünce yakıştırdim valla' diye.
Zaten çocuk da hevesliyse olur bu is. Çocuk oralı olmazsa da yapacak birşey yok...

Burçlardan asla yola çıkmayın çok saçma.
Fazla heveslenmeyin vürüs ne olacak belli değil o zamana kadar ohoooo.Hakkınızda hayırlısı:KK51:

Sevgilisi olmadığını biliyorum ve sosyal medyadan fotoğraflarını gördüm. Zaten alalade bir merhaba olur ayağına gitme gibi değil ben eniştemin işyerine gidicem sonuçta. Kendi kendine gelin güvey olmak değil de bence nasıl spor salonuna gidin kurslara gidin yeni insanlarla tanışın deniyor onun gibi. Onun da evlenme isteği olduğunu tanıdıkları vasıtasıyla birkaç kişiyle görüştüğünü de biliyorum.

Kimse dört dörtlük değil ama birinin sinirli olması eksiklik değil fazlalık bence. Adami tanıtırken sinirliligi ile tanitmislar demek ki yabana atılacak gibi değil, adamın karakter özelliği olmuş. Ha tabi havalı olması daha önemliyse sen bilirsin ama sonra burada eşimin öfke kontrolü yok, eşim bana tokat attı ne yapmalıyım gibi konular açma ihtimalin var :KK51:

ben biriyle tanismaya gitmezdim o biri gelsin benimle tanışmaya😂 hicte kafami yormazdım bu konu icin açıkçası.Ayrica cok sinirli biriyle gecim zaten cok zor bu zorlugs kstlanabilecekmisin onu sor once kendine derim.

Kuzenin de gelecek mi? En uygunu onun sizi tanıştırması hatta birşeyler içelim vs.. diyerek muhabbeti uzatması olur bence. Bayramdan sonra gidin :)

bir de ne işi merak ettim, nasıl bir iş yeri yani böyle arada gidiyorsunuz?

Virüsün bitmesine var daha o zamana kadar daha iyi birini bulursunuz bence kimsenin is yerine gidip tanısmaniza gerek kalmaz .Ama yinede tavsiye siz kendiniz olun doğal olun herşey akar gider zaten

Aman ondan kaçarak hemen uzaklaş. Sinirli bir aslan burcuyla ömür geçmez. Her şeyde bağırır,çağırır, hareketler eder ve bunları hakettiğini söyler. Seni bir güzel manipule eder. Psikolojimi mahveder.

Bu işler ısmarlama olmaz gideyim geleyim nasıl tanışayım ne kadar gereksiz.. kaç yaşındasın ki sen ? Neyim çabası bu

Back
X