• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmaaa

Öfke kontrolu olmayan erkeklerden bahsedeyim de kizlarimiza ders olsun..

Sabah uyanirsin guzel bir yaz günü. Esin der ki sucuklu yumurta yapayim. Sen dersin ki yok ben yagli yemem haslanmis yumurta yiyim al sana kavga sebebi gunun zehir olur.

Adamjn elinde telefon ve bosver telefonu biraz sohbet edelim dersin. Sanane benim tlf dan la baslayan bir kriz.

Evde temizlik yaparsin. Tv nin ekraninda lekeler var ile baslayan bir kavga zinciri.

Arabanin kapisini hizli carptin ile baslayan bagirislar.

Markete gitmistir tlfla aramis birsey soracakmis o tlf o an acilmadi diye iki gun bagirislar

Kombi bozulur nedense hatali kadin olur iki gun bagirislar.

Daha o kadar cok sey var ki yazacak. Cunku adamin ofke kontrolu yok. Biraz uzerine gidilse siddet bile baslar. Aman kizlar uzak durun boyle tiplerden. Ben bunlari yasadim. Adam her turlu olay cikarip iki gun sinra hicbirsey yok gibiydi. Sukurler olsun bosandim.

Merhaba hanımlar. Şu virüs günleri bitince halamlara gideceğim gezmeye . Orda eniştemin işyerinde kuzenimin bana bahsettiği bir çocuk var tanış diyor.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki bir merhabalaşılabilir. Ama nasıl? Eniştem onun müdürü. Ve ben daha önce gittiğimde de işyerine gittim iki kez bu çocuk yoktu. Hususi onun için gitmemiştim ama. Şimdi dediğim gibi nasıl tanışsam ilk intiba olarak güzel bir şey olsa. Birde ikimizde aslan burcuyuz.
Sinirliyse tanışma bile, herkesin bileceği kadar sinirliyse hiç geleceğiniz yok

Ben 31 yaşına geldim çalışıyorum gayet güzel de bir işim var ama olmayınca olmuyor. Bu zamana kadar öyle oldu.Artık evlenmeyi istiyorum. Sosyal ol kurslara git falan derseniz ona vaktim yok. İşyerinde de kalabalığız ama uygun olur dediğim kimse yok. Şimdi yine topa tutmayın. Kısmet tabi ama bir de zaman işliyor. Her karşıma çıkana evet diyeceğimden değil.

Merhaba hanımlar. Şu virüs günleri bitince halamlara gideceğim gezmeye . Orda eniştemin işyerinde kuzenimin bana bahsettiği bir çocuk var tanış diyor.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki bir merhabalaşılabilir. Ama nasıl? Eniştem onun müdürü. Ve ben daha önce gittiğimde de işyerine gittim iki kez bu çocuk yoktu. Hususi onun için gitmemiştim ama. Şimdi dediğim gibi nasıl tanışsam ilk intiba olarak güzel bir şey olsa. Birde ikimizde aslan burcuyuz.
söylediğiniz iki özelliği var ikiside olumsuz özellik bana göre.

Henüz tanışmadığınız biri için çok fazla ayrıntı düşünüyorsunuz. Klişe gelebilir ama bu işler gerçekten kısmet. Ben eşimle seçimde tanıştım mesela. Mesleklerimiz farklı ikimiz de görev gereği oradaydık, ben gönüllü görevdeydim gerçi. Tanışacağımız varmış, tanıştık ve sonrası da ilerledi gitti kendiliğinden. Siz oldurmaya çalışmayın bence.

Ya konu sahibi çok şeker bizi ikna etmek için " sinirli ama kim dört dörtlük ki " " bir merhabalaşılabilir" " ikimizde aslan burcuyuz " falan yazmış . Beklediği yorumları yazmış önden ne güzel :dondurma: Bence halanla gidip isteyin Allah ın emri peygamberin kavli ile kapıp gelin. Virüs uzun sürecek gibi çünkü.

Kuzenin tanıs diyor da bakalım cocuk tanısacak mı?
Belkı sevgılısı var, belki tıpı degılsın belki ılıskıye hazır degıl.
Sankı tanıstınız soz kesilecek, sinirliyken de sinirliymıs ama diyorsun.
İlginc düşünceler duygular özguvenler, dogmamıs cocuga bıcılmıs donlar.

Öfke kontrolu olmayan erkeklerden bahsedeyim de kizlarimiza ders olsun..

Sabah uyanirsin guzel bir yaz günü. Esin der ki sucuklu yumurta yapayim. Sen dersin ki yok ben yagli yemem haslanmis yumurta yiyim al sana kavga sebebi gunun zehir olur.

Adamjn elinde telefon ve bosver telefonu biraz sohbet edelim dersin. Sanane benim tlf dan la baslayan bir kriz.

Evde temizlik yaparsin. Tv nin ekraninda lekeler var ile baslayan bir kavga zinciri.

Arabanin kapisini hizli carptin ile baslayan bagirislar.

Markete gitmistir tlfla aramis birsey soracakmis o tlf o an acilmadi diye iki gun bagirislar

Kombi bozulur nedense hatali kadin olur iki gun bagirislar.

Daha o kadar cok sey var ki yazacak. Cunku adamin ofke kontrolu yok. Biraz uzerine gidilse siddet bile baslar. Aman kizlar uzak durun boyle tiplerden. Ben bunlari yasadim. Adam her turlu olay cikarip iki gun sinra hicbirsey yok gibiydi. Sukurler olsun bosandim.
Anlattıkların bence çok korkunç böyle bir erkekle nasıl hayat geçer ki sonuna kadar haklısın genç kızlar uzak durun hayatınızı mahvetmeyin

Anlattıkların bence çok korkunç böyle bir erkekle nasıl hayat geçer ki sonuna kadar haklısın genç kızlar uzak durun hayatınızı mahvetmeyin
Boyle bir erkekle hayat gecirmeyi birak bir gun zor geciyordu. Avukat kendisi disarda bir beyefendi sormayin. Her an tetikte ol aman olay cikmasin diye.

Kuzenim bir şey söylese ayağına gitmek olur ki kuzenimin öyle bir diyaloğu yok.

Ya hangimiz birinden hoşlanıpta bahaneler üretip dibinde dolaşmıyoruz. Yani işyerine enişteni bahane edip gidebilirsin, muhabbet açıp tanışabilirsin de şu virüs sebebiyle bu süreç uzar diye düşünüyorum :işsiz:

Daha tanışnadan bu heves niye onu anlamadım. Korona bitsinde gideyim tanışayım diye ayrıca kuzeniniz size sevgili yapmak gibi bir iş niye edinmiş? O güzel intiba buradan taktikle olmaz ki tanıştırır sizden elektrik alırsa olur olmazsa olmaz ama siz birşey olacağına emin gibisiniz ancak çocuğun bundan haberi bile yok yani direkt sevgili moduna geçmesenizde bi normal arkadaş olarak tanışsanız belki çocuk merhaba deyip geçecek çok kaptırmayın kendinizi ipl çekiyorsunuz o anı da hayal kırıklığı yaşamanız muhtemel insan hiç görmediği birine nasıl bağlanabilir ki bu kadar heyecan duyabilir çevrende kimse yok mu

Mesajlardan öyle mi anlaşıldı bilmiyorum ama takıntı haline gelmiş bir tutulma yok. Kuzenim epey olmuştu söyleyeli ben 3 gün önce fotolarına baktım.

Back
X