- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosver herkes herseyi söyler mesafeni koyarsın. Benimde çocuğum yok diye konu komsu caya vs toplanınca davet etmezler . Ne zaman çağırırlar sünnet töreni doğdu olunca çağrılar cunki hediye para vs gidecek oldugu için.
o zaman o komsunun agzini koparicanYok ya biliyor istemediğimi korunduğumu kendi onun ağzından demez zannetmiyorum
Anladım milletin yatak odası özeline kadar napip edip giriyorlar şaka gibiler . Öteki kadın hadsizmis bosverin böyle cahillerle ugrasilmaz kesin cirkef biseydirÖyle bisey yok eşide kendide istemiyor korunuyorlar demiş
O sana kısır derken ayıbı düşünmemiş. “Bizim aile planlamamız sizin üstünüze vazife değil” de. Davet ederse Evinin içine sakın girme. Nasıl biri olduğunu bilmiyorsun. Her türlü suçu atabilir.Sürekli görmüyorum ki evine gitmekte ayıp mı olur bilmiyorum sinirlerim bozuluyor
Çirkef zaten tipinden belli normal insan olsa bunları konuşmaz zatenAnladım milletin yatak odası özeline kadar napip edip giriyorlar şaka gibiler . Öteki kadın hadsizmis bosverin böyle cahillerle ugrasilmaz kesin cirkef biseydir
Tamam yarın gidip diycem abla davet edeceğini sanmıyorum etse bile asla girmemO sana kısır derken ayıbı düşünmemiş. “Bizim aile planlamamız sizin üstünüze vazife değil” de. Davet ederse Evinin içine sakın girme. Nasıl biri olduğunu bilmiyorsun. Her türlü suçu atabilir.
Bazısı gerçekten haddini hududunu bilmiyor, muhatap olmuyorsun, selam dahi vermiyorsun, ya ailenden birini yakalayıp soruyor ya komşunu sıkıştırıp soruyor, eh böylelerine adabınla ağzının payını vermek müstahak çünkü kendini geri çekmenden anlamıyorlar, merak hücrelerine işlemiş illa soracak karnındaki şişi inecek.Çok doğru. Böyle meşgalesi olmayıp arananlar eltisi varsa eltiye sarıyor olmayan da böyle kendine elti arıyor. Belki eltisine de sarıyordur bu. Bazı insanlar kaostan besleniyor abla.
Dediğin gibi konu sahibesi de içinde tutmak istemiyor belli ki. Bana çok mantıklı geldi senin önerin. Bırak konuşmayı görse yolunu değiştirir dediğin gibi yapsa. Hem yemek takımı da bozulmamış olur![]()
Çocuk zorunlu mu kısmı tam olarak hislerime tercüman oldu. Ben düşünmüyorum mesela ama o kadar olması zorunlu bir şeymiş gibi yansıtılıyor ki çok fazla sorguluyorum acaba mı diye.Bazısı gerçekten haddini hududunu bilmiyor, muhatap olmuyorsun, selam dahi vermiyorsun, ya ailenden birini yakalayıp soruyor ya komşunu sıkıştırıp soruyor, eh böylelerine adabınla ağzının payını vermek müstahak çünkü kendini geri çekmenden anlamıyorlar, merak hücrelerine işlemiş illa soracak karnındaki şişi inecek.
Hayır anlamadığım kızcağızın çocuğu olmuyorsa dahi komşuya ne? Öğrenince ne oluyor? Belki bir sağlık sorunları var bu lafları duyunca üzülecekler, belki çocuk istemiyorlar, her evlenen çocuk yapacak diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz![]()
Yok öyle yapmasın kapıyı çalsin naminizi çok duydum size bı tabak kısır getirdim söz seversiniz afiyet olsun desin tövbe tövbeBence bir şey sorma bahanesiyle kapısını çal .hazır gelmişken de söylediğin laflar kulağıma geliyor de kısır demişsin de , seks hayatımızı canlı tutmak için çocuk düşünmüyoruz de .![]()
Bence sizi kıskanmışMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Ya çocuğu olsa bile bı insan cahil saçma zihniyetli olunca ben onun yaşındayken 3 çocuğum vardı bu geç bile kalmış derdi. İnsanları memnun etmek imkansız patavatsız her yerde kendine bı konu buluyor..Çocuk zorunlu mu kısmı tam olarak hislerime tercüman oldu. Ben düşünmüyorum mesela ama o kadar olması zorunlu bir şeymiş gibi yansıtılıyor ki çok fazla sorguluyorum acaba mı diye.
Artı dediğin gibi belki gerçekten olamıyor ve bunu takıntı haline getirdi. Neden sorgulayıp iyice oraya çekiyorsun kadının dikkatini kirilacagini bile bile. Çocuğunun olamayacağını varsayarak konuşuyor bir de. Ya patavatsızlık ya da saf kötülük. Her şey bir yana üstüne vazife hiç değil zaten.
Çocuk üzerinden kendini 26 yaşında bir genç kızla yarıştırıp bundan haz alıyor çünkü çocuk yapmaktan başka beklentisi ya da başarısı yok hayata dair...
Hiç umrunuzda olmasin belliki yapışkan bir tip siz kendinizi böyle tiplere anlayamazsınız selam vermeyi kesin bosverinMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Evet herkes anne baba olmak zorunda değil kiHayır anlamadığım kızcağızın çocuğu olmuyorsa dahi komşuya ne? Öğrenince ne oluyor? Belki bir sağlık sorunları var bu lafları duyunca üzülecekler, belki çocuk istemiyorlar, her evlenen çocuk yapacak diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz![]()
Benzerini bi kaç üstte yazdım bi kaç kişi beğenmemiş yorumumu.Çocuk üzerinden kendini 26 yaşında bir genç kızla yarıştırıp bundan haz alıyor çünkü çocuk yapmaktan başka beklentisi ya da başarısı yok hayata dair...
Demi çocuğum olsaydı kesin 2. Yi sorarlardı.Ya çocuğu olsa bile bı insan cahil saçma zihniyetli olunca ben onun yaşındayken 3 çocuğum vardı bu geç bile kalmış derdi. İnsanları memnun etmek imkansız patavatsız her yerde kendine bı konu buluyor..
Evet ya evlenmezsin evlen derler evlenince çocuk yap derler sanki onlara göre yasıycaz hayatımızı.Valla bu evlilerin nedir bu çektiği şu çocuk konusundan!
Ben daha iki aylık evliyken başladılar hala da devam ediyorlar.
Ben yüzleşirdim biri baba bunu dese açıkçası. Resmen iftira bu yaptığı.
Neyi mi kıskanacak ki birbirimizi 3 5 kez binada gördük o kadarBence sizi kıskanmış
Aynı seviyede değilsiniz boşver. Mune abla güzel yazmış. Eğer icinde tutamiyorsan onun dedigi gibi yapBenzerini bi kaç üstte yazdım bi kaç kişi beğenmemiş yorumumu.
Hayır cidden siniriyim normal bi insan ne haddime der susar yorum dahi yapmaz okumamış etmemiş evlenmiş herkes kendi gibi olsun istiyor