- 13 Ağustos 2022
- 7.388
- 33.274
- 478
Bende aynı düşünüyorum o yüzden iyi anlıyoruz birbirimizi demek kiYok ben hiç düşünmüyorum. Hiç yaniÇok zor bir sorumluluk. Şu an asla yok aklımda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı düşünüyorum o yüzden iyi anlıyoruz birbirimizi demek kiYok ben hiç düşünmüyorum. Hiç yaniÇok zor bir sorumluluk. Şu an asla yok aklımda
Yeey yalnız değilimBende aynı düşünüyorum o yüzden iyi anlıyoruz birbirimizi demek ki![]()
Evet benim kadınla konuşmama gerek bırakmaması gerekirdi orda ağzının payını vermeliydi. İlk anlattığında hiç bu açıdan bakmamıştım direkt komşuma sinirlenmiştim ama düşündükçe arkadaşlığımı sorguladım bundan sonra gerektiği gibi davranacağımFarketmiş olmanıza çok sevindim. Bence kendinizi o insandan koruyun. Yakınınız gibi davranan ama sizin korunduğunuzu vs söyleyen insandan hayır gelmez. Sizi ne ilgilendirir diye tersleyip ortamı terketmeliydi size saygı duyuyorsa. O hem konuşturmuş hem bilgi vermiş hem de gelip size anlatmış.
Yaş kaç senin cici ? Aman geç olmadan düşünmeye başla sonra olmaz bakYeey yalnız değilim![]()
Ay ama böyle dedin şimdi yarın çalışmalara başlayacağım. Elalem ne derYaş kaç senin cici ? Aman geç olmadan düşünmeye başla sonra olmaz bak![]()
Küçüğüz kız daha ne çocuğuAy ama böyle dedin şimdi yarın çalışmalara başlayacağım. Elalem ne der![]()
25 yaşındayım ben
Çok erken. Şu an hele çoooooooook erken. Ne hayalin varsa yap. Çocuk oldugu andan itibaren en az 3 senen zombi modu. Ablamdan biliyorumKüçüğüz kız daha ne çocuğu2. Üniversiteyi okumayı düşünüyorum bide ben bakalım nasıl olacak
![]()
Ablamın 5 yaşında oğlu var aklın varsa 30 dan önce yapma diyor bende ablamdan gördüğümden zaten iyice uzaklaştımÇok erken. Şu an hele çoooooooook erken. Ne hayalin varsa yap. Çocuk oldugu andan itibaren en az 3 senen zombi modu. Ablamdan biliyorum![]()
Ay bu konuda da aynıyız benimki de 4 yaşında ve sayesinde çocuk istemiyorumAblamın 5 yaşında oğlu var aklın varsa 30 dan önce yapma diyor bende ablamdan gördüğümden zaten iyice uzaklaştım![]()
Ben olmuyor demek istemedim belki yazımı öyle anladın demek istediğim çocuğun olsun olmasın öyle demesı hoş değildi ama inş hakkında ne zaman nasip etsin RABBİMBenim çocuğumın olmaması bi durum yok evlendiğimden beri korunuyorum denemedim ki hiç
Ayyy anlatan arkadaş da az değil bence asıl onu sorgulayın mesafe koyun.Diger kadına laf atmak gereksiz aman sakın..Merhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Bizimki çok şımarık ama bi kadar tatlı ona rağmen çok çok zor yaniAy bu konuda da aynıyız benimki de 4 yaşında ve sayesinde çocuk istemiyorumbir de o kadar tatlı o kadar duygusal bir çocuktur ki ona rağmen bakımı çook zor
Evet haklısınızAyyy anlatan arkadaş da az değil bence asıl onu sorgulayın mesafe koyun.Diger kadına laf atmak gereksiz aman sakın..
Bence tam tersi ya çocuk işini 30 dan önce bitirmek lazım ilk oğlumu 27 yaşında ikinciyi 35 te doğurdum arada çok fark var ya hiç halim takatim enerjim yok bunda kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ki bu bebeğim çok uslu büyük oğlum aşırı zor bir bebekti o yüzden şartlar müsaitse 30 dan önce yapılması taraftarıyımAblamın 5 yaşında oğlu var aklın varsa 30 dan önce yapma diyor bende ablamdan gördüğümden zaten iyice uzaklaştım![]()
Ya boşver ablacım sonra 18 yaşında çocuk doğurup bir sürü eğitimsiz sorunlu çocuklar oluyorMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Tercih meselesiBence tam tersi ya çocuk işini 30 dan önce bitirmek lazım ilk oğlumu 27 yaşında ikinciyi 35 te doğurdum arada çok fark var ya hiç halim takatim enerjim yok bunda kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ki bu bebeğim çok uslu büyük oğlum aşırı zor bir bebekti o yüzden şartlar müsaitse 30 dan önce yapılması taraftarıyım
Tabi ki öyle. Ben çevreme göre geç evlendim samimi olmadiklarim bile evlen evlen diyordu evlendim çocuğum oldu daha ufacık şimdi diyorlar tek olmaz.. insanlar konusur öyle bosverin çocuk bu kimi ister olmaz kimi kendini hazır hissetmez kimseyi ilgilendirmez ve güzel olduğu kadar çokta zahmetli yıpratıcı bişeyDemi çocuğum olsaydı kesin 2. Yi sorarlardı.
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Bi gün anne olmayı istiyorum ama daha ben küçüğüm bi bebeğin sorumluluğunu suan alabileceğimi düşünmüyorum tabi Allah verirse başım üstüne.
Yahu siz uyuyamıyorsanız diye biz niye uyuyamayalım asıl çocuk sahipleri demeleri gerek bak uyuyamıyoruz biz yapmadan iyi düşün diye uyarması gerek![]()