• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmadığıma Pişmanım.

karagokce

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
300
14
298
Diğer
İyi Akşamlar hepinize.
Bu senenin başında çalıştığım kurumun müdürü beni yanına çağırarak konuşmak istedi. Bana, bir arkadaşının oğluyla görüşmem için ailesinin onu aracı yaptığını, bahsedilen kişinin bir üniversitede doçent olduğunu söyledi. Yaşını tam bilemiyorum ama doçent olduğuna göre 35in üstünde olmalı dedi. Babamla babasının tanıştığını söyledi.

Ben de hem o zamanki kafa karışıklığım hem de yaşıyla ilgili çıkarımdan dolayı çekindiğim ve aracının da okul müdürüm olmasından duyacağım tedirginlikten dolayı hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmafan kibarca reddettim. Ve daha sonra üzerinde hiç düşünmedim.

Fakat bu ara hayatımın düzene girmesinden mi beynimin ve kalbimin artık daha net olmasından mı bilmiyorum, sürekli aklıma geliyo, bari bi görüp öyle karar verseydin, ben bi düşüneyim deseydin diyorum. Acele ve önyargılı karar verdiğim için kendime kızıyorum.

Bi taraftan da iki kişinin bir arada olması gerekiyosa bir şekilde birbirlerini bulurlar zaen diyorum. Ama bikaç gündür bu merak ve pişmanlığı da kafamdan atamıyorum.

Yapmam gereken bişey yok değil mi? Artık önüme bakmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Sen soylemissin zaten onune bak kafani mesgul etme..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Herşeyde vardır bir hayır, belki devamı sizin için hoş olmayacaktı, kısmetiniz başka yerde demekki :) doçent daha da yaşlı olabilir, dil sorunu yayın sorunu derken doçentlik baya erteleniyor. Hem de çok genç akademisyenleri öyle hemen doçent yapmayabiliyorlar. Büyük ihtimal görüşseniz de gerek yaş gerekse akademisyenliğin verdiği erken yaşlanma belirtileri sizde negatif etki oluştururdu kim bilir :)

O senin nasibin olsaydi arar bulurdu seni. Döner dolaşır bir sekilde onune gelirdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böylesi daha hayırlı demekki belki iyi olmayacaktı yukardakiler haklı onlara katılıyorum cnm kafanı yorma sen aşk bekle.;)

Bu kadar pişman olduğunuza göre geçmiş olsun. Önünüze bakın ve önyargılı olmayın bence.

Eger konusunu birdaha acarsa israr ederse

E peki madem goruselim vs diyebilirsin

Aklinda kalacagina denedim olmadi dersin

Hem ne malum nasibin oysa birde

Kader konusu karisiktir bence Allahin sana actigi yollari dene

Olmadi olmezsin ya hayirlisi olsun der gecersin

hayat kısa, kuşlar uçuyor...:31:
gidip aslında o an düşünmeden konuştuğunuz, düşüncelerinizin değiştiğini söyleyebilirsiniz..
hayat kısa, hayat arkadaşımız hiç ummadığımız, kesinlikle olmaz dediğimiz yerden çıkabiliyor..
neden olmasın, aklınızda kalacağına, ardınızda kalır hiç değilse...
denemekte fayda var bence...:34:

kısmetinse o gelir seni bulur diyenler olmus da, belki de bu kadar aklına düşmüş olmasında vardır bir hayır? belki sizin sonradan attığınız geri adımla gelecek kısmetiniz, bu işler hiç belli olmaz. oturayım kısmetim gelsin demekle hiç olmaz.

aracı kişiyle aranızda samimiyetiniz varsa ona uygun bir dille söyleyebilirsiniz. ben o gün reddettim ama kafam cok karısıktı adam akıllı düşünemedim bile ama sonradan aklma düştü, hiç görmeden etmeden reddettim dilerseniz görüşebiliriz diyebilirsiniz bunda yanlıs bi sey yok. ya da su da olur; o gün cok kafam karısıktı düşünemedim direkt reddettim ama gecen gün o kişiyle ilgili bi rüya gördüm etkisinde kaldım, bi değişiklik olmadıysa uygun bir zamanda kendisiyle görüşmek isterim diye minnak bir pembe yalanla durumu kıvırabilirsiniz:) adam belki hayatınızın aşkıdır :)

Hersey nasip kismet. Olmayacaksa bunun bi hikmeti vardir. Biz allahtan iyi bilemeyiz ya :)
Hayirlisi diyelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet aradan bunca zaman geçti aklıma bile gelmezken şimdi inceden bi görseydim keşke pişmanlığı var içimde. Bu bi mesaj mı yoksa düşünmeden edemiyorum.

Bu işte benim göremediğim bi hayır var biliyorum ve merakla anlamayı bekliyorum.

Back
X