Tanışmak istemeyen aile

ben olsam bende ıstemem sevgılı olmasına bırsey dıyen yok tanısmak ıcın once okul bıtsın
yaslar kucuk aıleler tanıstımı resmıyet kazanır gerek yok
 
Merhaba hanımlar, bu konuyu ahretliğimin sizin fikirlerine olan ihtiyacı sebebiyle açıyorum. Biraz uzun olabilir şimdiden özür dilerim.
Arkadaşım lisede arkadaş olduğu kişiyle üniversite 2. Sınıftayken sevgili oldu. Adam arkadaşımdan 3 yaş büyük ve kendi işini yapıyor. ( Eğitim hayatı liseden sonra olmadı)
Çocuk efendi biri, benimde tanıdığım sevdiğim birisi. Çevresinde de sevilen, saygı duyulan birisi. Evlenilecek birisi diyeyim kısaca.
Arkadaşım bu adamı seviyor keza adam da öyle. Yakın bir zamana arkadaşıma evlilik telifi eti ve o da kabul etti. Ancak şöyle bir sorun var arkadaşımın benim de yakinen tanıdığım ailesi arkadaşımın sevgilisiyle görüşme talebini reddediyor sürekli olarak. Yani arkadaşılm uzun süredir beraber olduğu ve evlilik teklifi aldığı adamı ailesi ile tanistirmak istiyor ancak ailesi istemiyor. Arkadaşım evlilik teklifini kabul etti ancak ile hemen evlenme gibi bir düşüncesi yok. Kendisi 23 yaşında (sevgilisi 26) ve seneye bitirecek universiteyi. Dolayısıyla evlilik için acelesi yok. Ancak hem sevgilisi hem de kendisi istiyor ki en azından aileler tanışsın en azindan bir söz kesilsin. Sevgilisi yavaştan baskı yapmaya başladı üstelik bunun için.
Arkadaşım, ailesi tanışmak için bir çaba sarfetmemesi nedeniyle arada kaldı haklı olarak.
Sizce arkadaşım ne yapmalı?
Not: ne çok "ancak" demişim özür dilerim sizden :))
Bende ahretligim yazinca sizi orta yasli biri sanmistim 😄
 
ben olsam bende ıstemem sevgılı olmasına bırsey dıyen yok tanısmak ıcın once okul bıtsın
yaslar kucuk aıleler tanıstımı resmıyet kazanır gerek yok
Arkadasamin okul durumları karışık biraz. Yani normalde bu sene mezun olması gerekirken mezun olamadı ve şöyle ki kendisi sınava yeniden hazırlanıp istediği bölümü okumak istiyor. Yani ekstra bir dört sene daha gibi düşünün siz bunu. Dolayısıyla okul uzayacaksa ki uzayacak gibi görünüyor şu an tanışma Faslı da uzayacak.
 
Zamanı gelmemiştir zamanı..
Biraz daha sabır okul bitsin sonra baksınlar...
 
Acele ediyo fazla, şimdi tanıştırsa nolcak ? Bi okul bitsin o da para kazanmaya başlasın tanıştırır.
 
Back
X