Tanışmak istiyorum ama bu mümkün mü?

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
246
53
Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?

Adamdan sana yeşil ışık var mı?
Bir keresinde gittiğim yerdeki garsona dibim düşmüştü. Öyle etkilenmiştim ki, tavla oynarken ters tarafa hareket etmişim,aklım basimda değil resmen. Sonra tekrar gittim, üçüncü gidişimde çocuk yanıma gelip birazdan molaya çıkacağını söyledi (aslında bok gibi Türkçesi olduğundan ben onu "yemek ister misin?" dedi sandım ama neyse ki çok geç olmadan anladım) o çıktıktan sonra peşisira ben de çıktım, bir bara oturduk. Pazartesi için sözleştik. O pazartesiden bir sene sonraki bir pazartesiye kadar gorusmedigimiz gün olmadı:) dolu dolu aşk yasadik, bisikletle gezer , sonra ustumuzdekileri çıkarır Marmara denizinin saçma sapan yerlerinde yüzerdik beraber 🤩
Yani neden olmasın?
Bir iki Güleryüz göster,zaten onun da ilgisi varsa o da gelir sıksık,konu açmaya calisir..mesela ben bu çocuktan hoşlandım,iki kere daha gittim tanıştıktan sonra. O benden hoşlanmış, iş arkadaşlarına demiş 'eger kafeye uğrarsa beni arayın mutlaka geleyim' diye 😅😅
Tak en güzel gülümsemeni, 'iş ile ilgili' konuş bence bebeyle

Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye
Belki evlidir nişanlıdır sevgilisi var dır sırf birine benziyor diye adamı kullanmayin

Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?

Çalıştığınız mağaza ne üzerine ; tekstil mi teknoloji mi ? Tekstilse, ev veya bebek tekstili mağazası değildir umarım.

İş saatleri içerisinde böyle şeyler çok çirkin. Onun size ilgisi varsa açılır zaten. Nasıl çalışan bir erkeğin iş yerinde bir müşteri kadınla flörtleşmesi hoş değilse bu da değil.
Durup dururken nasıl ilgisi olabilir ki? Ben biraz belli edersem dikkatini cekebilirim. Bu bir kadin için rahatsızlık verici olabilir ama bir erkek beğenilmekten rahatsiz olmaz.

Durup dururken nasıl ilgisi olabilir ki? Ben biraz belli edersem dikkatini cekebilirim. Bu bir kadin için rahatsızlık verici olabilir ama bir erkek beğenilmekten rahatsiz olmaz.
Buna siz karar veremezsiniz ki iş yeri ve etik kurallar bellidir bunun kadını erkeği yok. Zaten sizden hoşlanıyor olsa ya da dikkatini çekmiş olsanız zaten çoktan açılmıştı.

Tabi ki mümkün. Dikkat et 30’lu yaşların başında olmana rağmen eski sevgilin gibi dördüncü buluşmada farklı şeyler istemesin.
Bu arada 30’lu yaşların başında olduğuna emin misin?

Back
X