- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 38
allah bağışlasın :)bilmiyorumki 4 veya 5 ama cok tatlı masallah :))
kesinlikle önemli bi durum işte biraz zamana bırakıp tanıssammı yoksa kestirip atsammı pişman olurmuyum kafamda kiler bunlarallah bağışlasın :)
öncelikle yaşınızın çocuk için geç olduğunu düşünmeyin. şu an hemen hemen herkes 30 yaşından sonra çocuk sahibi oluyor.
karşı tarafın çocuğunun sorumluluğunu alabilecek misiniz ?
gerekirse kızıyla biraz zaman geçirin. size uyum sağlayacak mı anlaşacak mısınız görmüş olursunuz hem.
iyice ölçüp biçip karar vermek lazım. çünkü hayatınızı etkileyecek bir durum.
gercekten cok saolun iyi geldi yorumunuz :)Çok kafanı kurcalıyorsa biraz kendine zaman ver yüz yüze görüşmek için.
Zaman birazcık netleştirir fikirlerini.
Hayırlısı olsun hakkında.
o kadar iyi anlatmıssınızkı soru isaretlerimi :)çocuk konusunda haklısınız biraz. ben özellikle hani ilerde kendi çocuğum olursa bu yavruya üveyliği hissettirir miyim diye üzülürdüm. insan başkasının evladına kendi evladı gibi davranamayabilir ve bu da o küçücük yüreklerde istemeden de olsa iz bırakabilir.
ama şu alkol konusu... benim için önemli olmazdı. herkesin bakış açısı farklı bu konuya. arada takılırız demiş yani sosyal içici sanırım. öyle her akşam her akşam içen biri değil gibi.
beğendiyseniz adamı bir görüşün bence ha deyince evlenmeyeceksiniz ki önyargısız bulusun tanışın belki bişilerine gıcık olup koparacaksınız ilişkiyi belki de çok beğeneceksiniz.
bu durum beni asar canım onların sorunu aralarında ne yasandı bilmiyorumKızımı alacağım tabikiyle olmuyor o işler ama. Bakalım annesi verecek mi yavrusunu?
Olmaz.kızlar 31 yasında bosanmıs bı bayanım birisi var benle görüsmek istiyo ama kafamda bi kac soru isareti var bu beyin bi kızı var annede kalıyo.Annede kalıyor.Ama dün demezmi kızımı alıcam tabiki evlat günahsız bi yavru asla yorum bile yapmam.Ama begendim tip olarak maddi durumuda oldukca iyi.Ama benim cocugum yok ben ne hissederim naparım die dünden beri düsünüyorum.On yargılı olmadan bi tanısıyımmı ya da hic tanısmadan olmaz mı demeliyim.Bazen yanlızlık psikolojisi de cokuyo sonra pişman olurmuyum bide diger soru isaretim arada alkol alıyormus buda beni korkuttu telde konusuyoruz gayet kiibar hos hersey yolunda ama acaba bu cocuk olayı beni yıpratımı cocukları cok seviyorum o ayrı ama bu da apayrı bi durum kafam durdu bi akıl verin.
evet bu da varYerinizde olsam dusunmezdim bile alkol zaten.basli basina sebep benim icin ayrica ,cocugun annesi hayatta,ölmus olsa sizi annesi yerine koyabilir belki diyebilirdim, yarin buyudugunde sizin emeklerinizi hice sayip annem.de annem diyebilir kalditamayabilirsiniz ailede uveylik olan biri olarak soyluyorum zor bence ,sans vermeyin gorusmeyin bekleyin
birkaç kez arkadaşça görüşüp konuşmaktan bir şey kaybetmezsin bence...[/QUOTE
geliba evet :)
galiba evet :)birkaç kez arkadaşça görüşüp konuşmaktan bir şey kaybetmezsin bence...
evet bende bu yuzden cok karmasıgım yaa haklısınız...Cocuklu erkek ile evlenmek ile cocuklu bayan ile evlenmek cok farkli.
O cocuga siz bakacaksiniz.yeri gelir uvey anne diyebilirler ya da annesi size karsi kiskirtabilir
Dertsiz basiniza dert mi ariyosunuz?
Cok kibar olabilir zaten forumdakilere sorun herkes kibar erkeklerle evlenmistir
Sorun zaten sonradan kabalasmalari
konuyu güncelledim tatlım yani olmadıAlkolü kontrollü birşekilde alıyorsa ne size ne de başkalarına zararı olur. Bence tanışın , tanımadan anlayamzsınız
2. evlilik olcak biraz daha fedakarlık gerektiren bi evlilik olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?