tanısmalı mıyım ??

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
kızlar 31 yasında bosanmıs bı bayanım birisi var benle görüsmek istiyo ama kafamda bi kac soru isareti var bu beyin bi kızı var annede kalıyo.Annede kalıyor.Ama dün demezmi kızımı alıcam tabiki evlat günahsız bi yavru asla yorum bile yapmam.Ama begendim tip olarak maddi durumuda oldukca iyi.Ama benim cocugum yok ben ne hissederim naparım die dünden beri düsünüyorum.On yargılı olmadan bi tanısıyımmı ya da hic tanısmadan olmaz mı demeliyim.Bazen yanlızlık psikolojisi de cokuyo sonra pişman olurmuyum bide diger soru isaretim arada alkol alıyormus buda beni korkuttu telde konusuyoruz gayet kiibar hos hersey yolunda ama acaba bu cocuk olayı beni yıpratımı cocukları cok seviyorum o ayrı ama bu da apayrı bi durum kafam durdu bi akıl verin.

GÜNCEL:Arkadaslar olmıycak adam okadar dik baslı ki karsısındaki insanın düsünceleri asla önemli degil ben erkegim ne istersem yaparım nereye istersem giderim mantıgında kısaca zzor bi adam.İsin kotusude ben boyleyim diyo yani işine gelirse demek istiyo konusmayı kestim 2. evlilik olcak biraz daha fedakarlık gerektiren bi evlilik olması lazım degilmi? Tavrı hic hosuma gitmedi

Son düzenleme:
Aynı durumda sizde olabilirdiniz sizinde 1 evladınız olabilirdi o zaman adam tereddüt etseydi ilişkiyle ilgili üzülürdük , bence 1 şans verin. Alkolik mi özel günlerde veya ayda yılda mı alkol alıyor ?

Kafan karışık ise hiç girme o topa .

Neyin üzerinde acaba mı ? Şöyle mi böyle mi , olur mu olmaz mı diye uzun uzun düşünüyorsan ... o konuda asla net olamayacaksın demektir.

Ve bir başkasının çocuğuna anne olabilmek netlik ister .

canım yasamadıgım bilmedigim tecrübe etmedigim bişey üstüne nasıl net olabilirimki...

Aynı durumda sizde olabilirdiniz sizinde 1 evladınız olabilirdi o zaman adam tereddüt etseydi ilişkiyle ilgili üzülürdük , bence 1 şans verin Alkolik mi özel günlerde veya ayda yılda mı alkol alıyor ?
düsnüyorum tabiki ama ne biliyim mutsuz olmaktan yada eski esle sorunları bana yansırmı aradakii iletisimi beni rahatsız edermi diye her yönden düsünüyorum sonucta hic tecrübe etmedigim bi durum

Ayrıca alkol konusunda herkesin görüşü farklı. Sizin için kötü bir durumsa evlenmeyin. Burada bunun için görüş almanız saçma çünkü herkesin düşüncesi farklı.

Ayrıca alkol konusunda herkesin görüşü farklı. Sizin için kötü bir durumsa evlenmeyin. Burada bunun için görüş almanız saçma çünkü herkesin düşüncesi farklı.
ben kafamdaki soru isaretlerini belirttim sonucta belki karısık olmamdan saglıklı düsünemiyor olabilirim sacma olan neyy ben herkesin yorumunu dikkete alıcam

kızı kaç yaşında ?

Aceleci olma sabirli ol. Hemen evlenemedim psikolojisine girme... Bu adama takilip kalma belki de iki hafta sonra karsina baskasi cikacak suan vaktini harciyorsun. Sen cocuklu degilsin ve o kisi senin dengin degil 40 yasini gecseydin belki onerebilrdik ama suan kendine uygun ve cocuksuz bir aday bulma ihtimalin gayet varken neden alkol kullanan bir adamin kizina bakasin! Dua et ve nasibini bekle... Her nasip vaktine esirdir unutma.

tesekkür ederim bu güzel yorumunuz icin...

canım yasamadıgım bilmedigim tecrübe etmedigim bişey üstüne nasıl net olabilirimki...

Zaten anlatmak istediğimde bu.

Şüphe duyup acaba yapabilir miyim dediğin şey bir çocuğun sorumluluğu .

Deneme yanılma metodu uygulanacak bir konu değil bence.

O kadar çok "acaba" var ki kafanda (doğal olarak) ben olsam hiç bulaşmam . Netlikten kastım bu .

Elalem ne der diye mi endişeniz yoksa bir çocuğun sorumluluğunu almak mı? Bence evlilik o kadar katı kurallar çerçevesinde sadece yalnız kalmamak için yapılmamalı. Tanıştıktan sonra çok iyi anlaştığınızı farkettiniz, çocuğu var diye mi vazgeçeceksiniz? Aynı şekilde sizin çocuğunuz olsa o bu gerekçeyle tanışmak istemese burda konu açıp adama sayar söverdiniz(belki de) o yüzden demem o ki ilk izleniminiz iyiyse tanışın, bir şey kaybetmezsiniz. Olup olmayacağını da endişelerinizi de anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…