gelecekleri akşam ayrılmak mı ? bence ailesiyle ilgili bir sorun var. ailesine söyleyemedi bile tanışma meselesini.İki gün sonra değil, tamda bu akşam geleceklerken ayrıldık..
Aptallık bende. Onunda farkındayım. Hayırlısı buymuş. Ama ne bileyim böyle düşünürken gelip yüzük alması teklif etmesi. Hata herkes içindir ben hata yapmam diye söz veremem ki insanım yapıyorum, yaparım.
Hayırlsı buymuş diyerek kendimi avutuyorum tabi. Ötesi yok. Kesin dönüşü olmayan bir yola girildi onu biliyorum. Sadece üzülmek, pişman olmam istemiyorum hepsi bu..
Umarım geçer bu süreçler. Çünkü zaten 1,5 yıldır hep kahroldum.
Niye rezillik?Benim de başıma gelmişti rezillik olmuş ama zamanla geçiyor
Üzülme canım yaşayacağın varmış...Allah yüreği yüzüne , sözü özüne ve güzelliği de kişiliğine yansıyan insanlar çıkarsın karşına...amin1,5 yıl, 10 gün önce edilen teklif. Ve tanışmaya gelceklere güne iki gün oluşan gerginlik ve terk edilme.
Kızlar, ailemede rezil oldum.ama hayırlısı buymuş..
Napcağımı bilmiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Hayır ailevi değil, dün ailesiyledim yani dün akşam. Aileden olduğunu düşünmüyorumgelecekleri akşam ayrılmak mı ? bence ailesiyle ilgili bir sorun var. ailesine söyleyemedi bile tanışma meselesini.
biz de tanışma olmadan 1 gün önce tartıştık baya baya, gelmeyin dedim hatta ama ayrılmayı bırak alttan aldı sözlüm hep.
ailesine ne dedi acaba, kavga ettik bitti mi dedi gider ayak .onlar da tamam mı dedi yani olur mu öyle şey vs. demediler mi, ilginç
Gülmem, ne bileyim giyinişim, tavırlarımmış, sonra işte konuşuyorduk onlarda, bende liseden bir anı anlattım bir hoca bir arkadasa sacını boyadı diye birilerinie bezmişsin demişti oda ama altta kalmadı fena bir kızdı diye, o hocada tanıdıktın ondan konuşuyodu. İşte ben nasıl böyle terbiyesizce konuşurmuşum bunu dedi. Karşı tarafa sormadan nişan planları yapıuormşum oda şu; tanışmaya gelincek sonra isteme sonra nişan diye konuştu büyükler dedim. Düğün mü yapıyormuş milletin ne işi varmış, millet dediği birinci derece akrablarım. Yani daha çok sebepler işte. Bu zamanda aklımda kalan bu. Ailem kapalıdır yani açık giyincek halim yok o merasimde ki giyinmeyen biriyim, o gün kim bilir ne giyincekmişim falan filan.Yaptığını iddia ettigi hatalarin neler ki?
tanisma icin tum akrabalara haber mi verdiniz bu bile urkutucu yaniGülmem, ne bileyim giyinişim, tavırlarımmış, sonra işte konuşuyorduk onlarda, bende liseden bir anı anlattım bir hoca bir arkadasa sacını boyadı diye birilerinie bezmişsin demişti oda ama altta kalmadı fena bir kızdı diye, o hocada tanıdıktın ondan konuşuyodu. İşte ben nasıl böyle terbiyesizce konuşurmuşum bunu dedi. Karşı tarafa sormadan nişan planları yapıuormşum oda şu; tanışmaya gelincek sonra isteme sonra nişan diye konuştu büyükler dedim. Düğün mü yapıyormuş milletin ne işi varmış, millet dediği birinci derece akrablarım. Yani daha çok sebepler işte. Bu zamanda aklımda kalan bu. Ailem kapalıdır yani açık giyincek halim yok o merasimde ki giyinmeyen biriyim, o gün kim bilir ne giyincekmişim falan filan.
Yaklasik 1.5 sene once evlilik teklif etmis, ondan oncesi de vardir illa ki, yeni mi farketmis kiyafetini?Gülmem, ne bileyim giyinişim, tavırlarımmış, sonra işte konuşuyorduk onlarda, bende liseden bir anı anlattım bir hoca bir arkadasa sacını boyadı diye birilerinie bezmişsin demişti oda ama altta kalmadı fena bir kızdı diye, o hocada tanıdıktın ondan konuşuyodu. İşte ben nasıl böyle terbiyesizce konuşurmuşum bunu dedi. Karşı tarafa sormadan nişan planları yapıuormşum oda şu; tanışmaya gelincek sonra isteme sonra nişan diye konuştu büyükler dedim. Düğün mü yapıyormuş milletin ne işi varmış, millet dediği birinci derece akrablarım. Yani daha çok sebepler işte. Bu zamanda aklımda kalan bu. Ailem kapalıdır yani açık giyincek halim yok o merasimde ki giyinmeyen biriyim, o gün kim bilir ne giyincekmişim falan filan.
Yok zaten bizde herşeyden btane var :)tanisma icin tum akrabalara haber mi verdiniz bu bile urkutybucu yani
Yaklasik 1.5 sene once evlilik teklif etmis, ondan oncesi de vardir illa ki, yeni mi farketmis kiyafetini?
Ayrıca ailene, çevrene, kisiligine ve kararlarına saygisi yok besbelli.. Iyice bi dusun olaylari, daha iyi anlayacaksin demek istedigim seyi.m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?