Tanışsam mı tanişmasam mı?

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
Bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var yine. 2 gun once bi arkadasim esinin arkadasindan bahsetti.evlenmeyi dusunen bi arkadasi ve kardiyoloji uzmani 34 yasinda.ayri sehirlerdeyiz. dun bu adama benim onayim ile telefon numaram verildi. (Hala aramadi). kendisinin es kriterlerini arkadasin esine sordum. calisip calismamasi farketmez, ev hanimi da olabilir. calisabilir de demis.yani bi kriteri yok, guzel olsun kadin olsun gibisinden dusunuyor. ben bu sahsi face den buldum.takip ettiklerine baktim şuh goruntulu takipciso fazla olan farkli bayanlardi, anlarsiniz.ben de sahte bir adres olusturdum 2 tane foto koydum renkli gozlu sarisin ve cok hos bi kiz ve meslek olarak ta eczaci teknikeri yazdim.sonra bu sahsi ekledim olusturdugum fake hesaptan.hemen mesajlar yazdi (bu arada ayni sehirdeymis gibi gosterdim kendimi) resmen mesaj yagmuruna tuttu,bir ilgi bir alaka.eger musaitseniz cay icelim demis.şoka girdim resmen. yani kimsin neyin nesisin demeden cay icelim bi kafede demis.ben de olur haftaya dedim.daha hic tanimadan guvenim tamamen yerle bir oldu.hic tanisasim yok hic ama hic istek kalmadi.önyargili mi davraniyorum yoksa aceleci mi? siz ne dusunurdunuz?

Şuanda bunu sorduğuna inanmak istemiyorum .böyle biriyle neden daha tanışsam mı diye düşünüyorsun? Kardiyoloji uzmanı olduğu için mi acaba ????
Ben olsam boşverdim böyle birini
Benim kesinlikle meslek takintim yok kendim zaten universite ortamindayim ve karsima cikanlar da genelde kariyerli insanlar. burda fikir almak istedim arkadaslardan.

Ben nedense baya tiksindim bu adamdan yaa
Ne kadarda basitt
Bi foto pesine mesajlar yagdiriyor

Bir doktorun bu kadar aç olması bana ilginç geldi. Doktorlar genelde statü/para/doktor koca sevici tipler tarafından ilgi yağmuruna tutuluyor benim gördüğüm. Hiç değilse hastane çalışanı kadınlar niyetlenir yani. Bana garip geldi 2 fotoya bu kadar ağzının salyalarının akması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…