Tanışsam mı tanişmasam mı?

Wuuuu sivri zekasın hiç aklıma gelmez böyle şeyler sonuçta ciddi dusunecegin bi adamı güzel test etmissin

laf yerine gelmis ben olsam yuh derdim hic tanisma tabiki ele gitsin. ait oldugu yere.

laf yerine gelmis ben olsam yuh derdim hic tanisma tabiki ele gitsin. ait oldugu yere.
Oyle yaptim telefon numaram size verilmis ama ben universitede kalmayi dusunuyorum, bunun uzerine yogunlasmam gerek evlenmeyi dusunmuyorum yolunuz acik olsun dedim ve baslamadan bitirdim. guvensizligin nasil yipratici bi duygu oldugunu biliyorum.

Peki adamı beğendin mi?
185 boylarinda esmer ve yakisikli denilebilir tabi fotolarindan gordum. yuzyuze gorusmedim. Yakisikli olsa neye yarar ki. guvenim olmayinca benim icin dunyanin en cirkin insani. 2 3 saat once mesaj atti kendini tanitti. ben de "numaram size verilmis ama suan yuksek lisans yapiyorum, universite kadrosuna gectim ve yeni kabul edildim, bunun uzerine yogunlasmam gerekiyor, evlenmeyi dusunmuyorum dedim ve baslamadan bitirdim. Araci olan arkadasima da anlattim durumu mesaj atmadan once

Hiç görüşmezdim adam yanlıs şu yazdıklarınızdan sonra adam gözümde eksi 10 ile başladı artış çıkması çok zor

34 yaşında hala evlenememesi tesadüf değilmiş demek ki :))
kendi tercihi dışında böyle evlenmek isteyip evlenemeyen erkeklerde bir sorun oluyor mutlaka.

Bence boşverin dert aramayın derim ama benimde arkadaşlarım var bekarken ne bulursak kardır diyen, ilişkisi olduğunda adam akıllı duran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…