• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışsam mı tanişmasam mı?

tanışma asla çünkü benimde hoşlandığım biri aynı böyle açık ve uygunsuz kişileri takip ettiğini gördüm
o kişinin isteği farklı oluyor buna emin ol

Klasik buldumcuk doktor bozuntusu. Hepsini ayne kefeye koymam ama, doktorlarin cogunlugu boyle.

Sende az degilsin hani, sahte hesap fln :) bundan uzak dur, en itici, en sevmedigim erkek tipi. Bunlara bi "merhaba" dersin, hemen birsey var sanip, yavsarlar. Ararsada yanlis anlasilmis, öyle birsey yok de adami sutla. Bu tipler degismez.

Arkadaslar inanamzsiniz ya resmen telefon numarami istedi. resmen sapik cikti ben ilk defa boyle birini goruyorum. fake miyim yoksa gercek miyim bilmiyor bile.arkadas listesinde yokum. pat diye mesaj atiyor mesaj yagmuruna tutuyor ve tel numarasi istiyor ve bu adam 34 yasinda ustelik doktor. insan azicik gururlu olur da cevap atmaz ya. kesinlikle tanismicam. eger beni ararsa da ben evlenmeyi dusunmuyorum dicem arkadasla da aram bozulursa bozulsun umrumda degil

Adamla görüşme orası kesin, şuandan sonra sahte hesap açıp uğraşmak, o hesaptan adamla hala konuşmak tamamen vakit kaybı. Arkadaşına da ben düşündüm, fiziksel olarak çekici gelmedi, tanışmak istemiyorum de, olsun bitsin.

Sende az degilsin hani, sahte hesap fln :) bundan uzak dur, en itici, en sevmedigim erkek tipi. Bunlara bi "merhaba" dersin, hemen birsey var sanip, yavsarlar. Ararsada yanlis anlasilmis, öyle birsey yok de adami sutla. Bu tipler degismez.
Insanlari isletmek kandirmak sevmedigim bisey. ama bunun bi kriterinin olmamasi bana guven vermedi ilk basta.yani o ne oyle ev kizi da olur calisan da calismayan da falan demesi. o yuzden fake hesap actim.

Ay doktorlar fena olur derlerdi de inanmazdım ama son zamanlarda çok örnek gördüm duydum. genelleyemeyiz elbette ama sanki çapkın oluyolar bu tohtorlar canığm. arkana bakmadan kaç bunu lise mezunu bi erkek yapsa kro ezik sapık aç vs derdik, işte bu da örnek oldu okumakla adam olunmuyor...:KK55: pis dr.

Tabi orasi oyle / maksat pisliklik olsun diye :KK70: Kendi gbi birini bulsun ins
Ya simdi suslenmek+makyaj yapmak evden cikip taa alisveris merkezine gitmek bir suru iş. deger mi? mantikli geldi bi an dediginiz. ama useniyorum degmeyecek bi insan icin vakit harcamaya. valla boyleleri namus kavrami olamayan biriyle olur ancak.

Ay doktorlar fena olur derlerdi de inanmazdım ama son zamanlarda çok örnek gördüm duydum. genelleyemeyiz elbette ama sanki çapkın oluyolar bu tohtorlar canığm. arkana bakmadan kaç bunu lise mezunu bi erkek yapsa kro ezik sapık aç vs derdik, işte bu da örnek oldu okumakla adam olunmuyor...:KK55: pis dr.
Cok fazla capkin doktor var ben de duyuyorum ama daha onceden de 2 doktorla gorustum 2 si de gayet kuul lardi seviyelilerdi sapik hic degildi 2 si de.

Back
X