Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sapık ay adam. O arkadaşına da söyle herifin evlenmeye niyeti falan yok facebooklarda fink atıyor de, başkasının başını yakmasınlar.
Insanlari isletmek kandirmak sevmedigim bisey. ama bunun bi kriterinin olmamasi bana guven vermedi ilk basta.yani o ne oyle ev kizi da olur calisan da calismayan da falan demesi. o yuzden fake hesap actim.Sende az degilsin hani, sahte hesap fln :) bundan uzak dur, en itici, en sevmedigim erkek tipi. Bunlara bi "merhaba" dersin, hemen birsey var sanip, yavsarlar. Ararsada yanlis anlasilmis, öyle birsey yok de adami sutla. Bu tipler degismez.
Yok yok gorusemem yuz yuze gelip vakit kaybedemem emek harcayamam. daha tanimadigi birinin tel numarasini pat diye isteyen biriyle karsi karsiya gelmek kendime hakaret olurGorusmeye git begenmemis ayagina yat da ozguveni bi yerlerde surunsun.
Tabi orasi oyle / maksat pisliklik olsun diyeYok yok gorusemem yuz yuze gelip vakit kaybedemem emek harcayamam. daha tanimadigi birinin tel numarasini pat diye isteyen biriyle karsi karsiya gelmek kendime hakaret olur
Ya simdi suslenmek+makyaj yapmak evden cikip taa alisveris merkezine gitmek bir suru iş. deger mi? mantikli geldi bi an dediginiz. ama useniyorum degmeyecek bi insan icin vakit harcamaya. valla boyleleri namus kavrami olamayan biriyle olur ancak.Tabi orasi oyle / maksat pisliklik olsun diyeKendi gbi birini bulsun ins
Cok fazla capkin doktor var ben de duyuyorum ama daha onceden de 2 doktorla gorustum 2 si de gayet kuul lardi seviyelilerdi sapik hic degildi 2 si de.Ay doktorlar fena olur derlerdi de inanmazdım ama son zamanlarda çok örnek gördüm duydum. genelleyemeyiz elbette ama sanki çapkın oluyolar bu tohtorlar canığm. arkana bakmadan kaç bunu lise mezunu bi erkek yapsa kro ezik sapık aç vs derdik, işte bu da örnek oldu okumakla adam olunmuyor...pis dr.