Gun ısıgında cekemedım:))) kapalı mekan los ısıkta...Eki Görüntüle 289260
Eki Görüntüle 272583 Eki Görüntüle 272584 Eki Görüntüle 272585
bunlarda dıger cekımler ... gunes ısıgında cekınce eklerım... ama oldukca aydınlıkta cekmeye calıstım.
merhaba hanımlar hiç kimse forum okumuyor mu? Sorduğum soruların hiç birine ne yorum ne de yanıt alamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu? 100 mesaj kısıtlamam var kimseye özelden mesaj yazamıyorum yardım lütfen! Tanita tikaram gri kullanan var mı? Resim paylaşabilirmisin lütfen. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, ben tanita yeşil sipariş etmiştim. Kendi gözlerim koyu kahverengi. Ama üretim yılı farkından dolayı (birinin skt:2013, diğeri 2015) iksinin rengi farklı oldu. Biri daha doğal ve gözde daha koyu duruyor(2013 olan) diğeri çok yapay ve rengini daha çok açtı. Giderek kötüleşiyor sanırım renkleri. Şimdi geri gönderdim. Olursa sarısını göndericekler umarım oda yeni üretim değildir:44:
malesef benim yellowlarda da aynı problem oldu. geri gönderdim. gelen lens de aşırı rahatsız etti. 2 saatten fazla takılmıyor tanitalar
aynı fabrikada üretildiğini söylüyorlar ama rainbow renk ve rahatlık konusunda daha iyi bence. giallolardan memnundum ben.
yellowlarda sorun neydi canım tam olarak? Renk farkı mı vardı sende de? Sonradan yinemi tanita gönderdiler? keşke rainbow sipariş etseydim
hem 2 lens arasında ton farkı vardı, hem de lensin tekinde pupil tam ortaya gelmiyordu. gönderdikleri yeni tanitalardan da rahatlık açısından memnun kalmadım. umarım sana iyileri denk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?