kızlar bn lens alıcam. istediğim renk aslında tam şu hazal kayanın gözleri gibi bi yeşil. B&L light green bu renge çok ebnziyor ve o rengi begeniyorum yalnız lens gözde çok çıkık duruyor çok damarlı. tanitanın yellow rengi bu renge benziyormu ? kendi gözüm çooook açık kahverengi. nasıl durur sizce.?
kızlar bn lens alıcam. istediğim renk aslında tam şu hazal kayanın gözleri gibi bi yeşil. B&L light green bu renge çok ebnziyor ve o rengi begeniyorum yalnız lens gözde çok çıkık duruyor çok damarlı. tanitanın yellow rengi bu renge benziyormu ? kendi gözüm çooook açık kahverengi. nasıl durur sizce.?
cnm ben b&l light yeşil kullanıyorum. damarlı olduğu kesin ama bende renk ön planda duruyor ve herkes rengine bayıldı. fazla çıkık durmuyor göz yapısıyla ilgili sanırım. diğer lensi kullanmadım. b&l için konuşabilirim sadece yellow kullanan arkadaşlar var forumda. göz rengin açıksa benzeyebilir sanırım. bide madem iyi bir lens istiyorsun solotica öneririm. bide onu araştır bence cnm.
bende B&L kullanmıştım bende soloticadan daha doğal oldu aslında çok damarlı bir lens biliyorum ama solotica bende çok çirkin durdu 3 rengini kullanmıştım soloticanın bir değil iki değil hep öyle çirkin oldu
Rainbow,freshlook ve solotica deneyen biri olarak doğallıkta solotica.ya hiçbirinin benzemeyeceğini garanti ederim. Rainbow da güzel ama renklerinin tonu solotica gibi değil. Ben rainbow yeşil almıştım koyu turkuaz gibi oldu resmen.Gerçi göz renginiz açıkmış baya. Solotica natural colors Mel.i araştırın bnce. Ama araştırırken kjendi gözü sizin göz renginize yakın olan kişilerin denedikleri resimlere bakın,diğerlerine bakıp yanılmayın.