W womencry Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2025 1 0 1 34 23 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi womencry #1 Merhaba herkese bu forumda yeniyim müzik, resim tanıtımı yapıyorum bu tarz şeyleri burada paylaşmam uygun mu? bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba herkese bu forumda yeniyim müzik, resim tanıtımı yapıyorum bu tarz şeyleri burada paylaşmam uygun mu? bilgilendirirseniz sevinirim
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 2.119 1.167 63 24 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi womencry #2 womencry .!.: Merhaba herkese bu forumda yeniyim müzik, resim tanıtımı yapıyorum bu tarz şeyleri burada paylaşmam uygun mu? bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... net bilmiyorum ama ben çalıştığım hastanenin adını yazdım diye reklamdan ceza yemiştim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
womencry .!.: Merhaba herkese bu forumda yeniyim müzik, resim tanıtımı yapıyorum bu tarz şeyleri burada paylaşmam uygun mu? bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... net bilmiyorum ama ben çalıştığım hastanenin adını yazdım diye reklamdan ceza yemiştim