• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanıyamadığım sevgilim ve kız arkadaşım

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
daha önce aynıarkadaşımla ilgili burada konu açmıştım ama o kadar gergindim ki derdimi anlatamıştım.bir de üstüne uyarı almıştım onun yüzünden.o mesajta sadece içimi dökmek istemiştim.şimdikinde sizlerden içimi rahatlatacak öneriler istiyorum.

bir kaç sene önce baya kötü olaylar yaşadım.bu arkadaşımda bana destek oldu.yalnız arada bir yere falan gidilecekse son anada iptal etmesi ve sürekli bunalım takılmasından dolayı bende bir soğukluk oluşmuştu ona karşı.zaten hiç bir önerimide pek dinlemiyordu.o zamanki erkek arkadaşımın küzeni ile uygun geldiler bana.bir tanıştıralım dedik.kabul etti.sonra o iş olmadı.neyse gel zaman git zaman aramızda arada böyle konuşmalar oldu.olur dedi olursa tavsiyen konuşurum diyordu.sonra o sevgilimle ayrıldık .o zamanda yanımdaydı.zor zamanında bende onun tabii.sonra erkek arkadaşımla barıştık.daha doğrusu barışma aşamasında bunun hareketleri falan bir acaipleşti.barışma olayı ortaya çıkmadan 2 gün önce beni canımdan bezdirdiler.umutsuzum falan filan.tam bitkin bir ruh hali ve ses tonu ile konuşuyordu.dokunsan ağlayacak denir ya buna dokunmana bile gerek yoktu.sonrasında biz erkek arkadaşımla barışma aşamasında erkek arkadaşımdanda beklemediğim hareketler gördüm.sana aşığım diyen adam bana sadece seni güzel ve çekici bulduğumdan barışmak istiyorum falan dedi.bunu demeden bir arkadaşının daha olduğunu onunlada bu bahsettiğim arkadaşı tanıştırabilir miyiz dedi.bende kabul edeceğini bildiğimden konuşuruz dedim.bunu dediğimde bu arkadaşım bir olur dedi bir olmaz dedi.ben erkek arkadaşıma olur dedi demiş bulundum.sonra erkek arkadaşlarımında hareketleri dediğim gibi tuhaflaştı ve bana busırf güzelsin diye barışıyorum lafını etti ve bende bunu diyen adamı hayatımdan çıkardım tabii bunu bu bahsettiğim arkadaşla konuştum.analttım herşeyi.yalnız bizimkisi pek mesut oldu.benim onu silecek kadar güçlü olmama değil onun bana olan tavrına.sebebide benim mutluluğumdan nasiplenmeni istiyorum dememmiş.bunu art niyhetle söylemeyeceğimi en iyi bilenlerden biri olması lazım.kimseye kötülüğüm dokunmamışken bana destek olana mı kötü davranıcam.bu arada arkadaşımın niyhetini nasıl öğrendiğimide anlatağım: üzüldüğümde konuşurken ağzı kulaklarında 2 gün önce salya sümük olan kız o değilde gayet mutlu birisi gib.benimle ilgileneceğine etrafla ilgilenmeler,tırnakları ile ilgilenmeler.bir kaç gün sonra eski erkek arkadaşımla telde konuştuk mu mesajlaştık mı tam hatırlamıyorum.bizimkisi olmayacak anladık bari onların ki olsun dedi.hayatta olmaz dedim.bana bariz takılmayı teklif ediyorsun ve bana bu şekilde davranan adamın arkadaşına kız arkadaşımı buluşturacağım.asla asla dedim.yok arkadaşına rezil olırmuşta bilmem ne.olursan ol dedim.iyi bilirim yapacağımı dedi.kaapttık.başak bir arkadaşıma gidiyordum.mesaj geldi bu arkadaşımdan. x beni faceden eklemiş kabul edğim mi dedi.bende et dedim.tabii anladım hemen o arkadaşıyla buluşturacak bu arkadaşımı.inadına.)bir kaç gün sonra bütün gücümü topladım ve erkek arkadaşımı faceden silmek istedim.o sırada bilgisayarda bozuldu silemedim.neyse bu arkadaşımı aradım dedim sen sil nasıl olsa şifrem falan sende var.tesadüf bu ya o gün o da evdeymiş işe gitmemiş.ama ses bir keyifli,bir mutlu sormayın.birde böyle yaya konuşmalar falan.ben silmem sen sil dedi .ona bir zararı yokmuş.ben dedim diye silmeyecekmiş.erke arkadaşımın ne kadar adi olduğunu görmüşü müyüm faaln filan.bu arada benimkine adi diyen kız aynı zamanda erkek arkadaşıma buluşma olayını kendisinin asla istemediğini benim zorladığımı söylediğinide söylüyor bana .erkek arkadaşımın ve erkek arkadaşımın tanıştırmak istediği arkadaşının tellerini alıyor ve sıkı durun kendi telinide veriyor.(ben zorluyorum ya onu ve benim eski erek arkadaşım adinin teki.)orada bu arkadaşımıda tamamen sildim.yalnız erkek arkadaşımı facede bıraktım.silmedim.ertesi gün niye silmedin dedi.bende mesaj yazdım.dedim ki. ikiniz yüzyüze gelmediniz.hiç muhabbetiniz olmadı.sana bir zararı yokmuş ya sonuçta biz baya güzellikler paylaştık zamanında bana hiç zararı dokunmaz dedim. sonra bu erek arkadaşıma her şeyi anlatan ve içimi döktüğüm yzılar gönderdim.ama ikisiylede irtibatımı kestim.sonraları annemdende bu arkadaşımla ilgili bir şeyler duydum.onlarda %%99 doğru gibi geliyor ama direkt görmediğimden genede yapmıştır demiyorum.

özetle: bir arkadaşım ve erek arkadaşım vardı.bunlarla ilişkim güzeldi sonra bir baktım hayal dünyasındaymışım.sanki bu kız arkadaşım o erkek arkadaşıma yaklaşmaya meyili gibi geldi.çünkü bana ayy bu çocuk gayet fitmiş falan demeler.fotoğrafta çok kilolu duruyordu falan demeler.telde bile sesi o kadar iğrenç geliyordu ki.sanki böyle ağzı sulanmış gibi.(kusura bakmayın ama öyle)gözümü kapattığımda bir şey olmadığını bildiğim halde neler neler gözüme geldi.anlatamam.içimi rahatlatacak bir şeyler yazar mısınız.İlahi adalet tarzı falan.

artı lütfen bana birine birilerini bulmakla niye uğraşıyorsun tarzında bir şeyler yazmayın.öyle bir çabam yok.bir nevi görücü üsülü bir durum olacaktı.böyle bir arkadaşım var olur mu dedi.bende olur dedim.evlilik programı gibi çalışmıyorum ya da çöp çatanlık merakım yok.ayrıca şu anda 30 yaşındayım ama olaylar olduğunda 30 değildim.kocaman kız olmuşsunuz böyle şeyler yapıyorsunuzda demeyin.insanlar belli bir yaştan sonrada saçma sapan insanlar yüzünden saçma sapan olaylar yaşıyabiliyor.bu olay bir kaç sene önce başıma geldi ve arada sırada aklıma geliyor ve hala içimdeki öfke sucak.durum bu.

bu olaya çok içerlemiştim.zaten birazda karışık anlatmışım gene.bir türlü hazmedemiyorum.o sıralar aklıma neler neler geldi.aklıma gelenlerde nasıl canımı yaktı anlatamam.2 tane canım dediğim insan can evimden vurdu beni.

karman çorman anlatmışsın derseniz hak veririm.

kendi kendine konuşana d..i derler kendi kendine forumda yazdığı soruya kendi kendine cevap yazana da ilkbahar1982 denir.

İlahi adalet var.bu dünya etme bulma dünyası.kadınlık gururu olmayan birine takıyorsun.ellerine bir şey geçmedi.

birde kendimi alkışlayağım:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ben söyleyeyim, burada kimse ısmarlama yorum yapmayacağından kendin takılıyorsun :) onu yazmayın böyle de demeyin şöyle de demeyin ama böyle diyebilirsiniz şu tarz konuşun bu ne yaa :ss istersen kaç puntoluk olsun ne renk olsun onları da söyle, ona göre yorum yapalım.. neyse bu da benim ilk ve son yorumum zaten...

ısmarlama yorum yaptırmıyorum.zaten istediğim yorum değil.konu ile ilgili neler yapmak kendime daha uygun ve ne istediğime karar verip uyguladım zamanında.istediğim siz ne yapardınız değil.sadece teselli idi.çok sevip değer verdiğim iki insanın yaktığı canıma bir parça su idi.belki ah canım yaa tarzı bir söz.zaten istediğim yorum değil.belki bu konuyla ilgili hala canım acıdığından kendimi doğru düzgün ifade edemiyorum.yangın gitsede geriye külleri kalıyor.genede vakit ayırdığın için sağol.

şimdi yaşadığım bu tatsız olayla ilgili 2 konu açtım.bu şu anda okuduğunuz ilk konumdu.burada çok dolu olduğumdan ve bütün gece sabahlayıp uykusuzda olduğumdan kendimi pek düzgün bir şekilde ifade edemediğimi düşündüm.ayrıca konuda kullandığım bazı uygunsuz ve gerçelkten zarif olmayan kelime ve ifadeler için tekrar tekrar özür diliyorum herkesten.yaşadıklarımı sindiremedim bir türlü ve bir öfke patlaması yaşadım.kontrolümü kaybettim bu yüzdede ne kendimi düzgün,tam ifade edbildim ne de kendime yakışan bir şekilde.

kk forumu uzun süredir takip ettikten sonra üye oldum.çünkü buranın seviyesine ve katılımcıların samimiyetine inandım.bu yüzden bu kadar rahat içimi açtım.şu anda rumuzumdanda anlaşılabileceği üzere 30 yaşındayım.son zamanlarda geçmişimle bir muhasebe dönemine girdim.zamanında çok yanlış hareketlerde bulunup bana zarar verecek alışkanlık ve kişileri hayatıma soktum.bunlar için kendime ve o kişilere karşı büyük bir öfke doluyum.kendimi ve affetme imkanım olduğuna inandığım kim ve yaşanmışlık varsa onları affetmeye çalışıyorum.arınmaya ve kendimi toparlamaya çalışıyorum.

bundan en az 10 sene önce bir arkadaş grubum vardı.içlerinde senelerce sonra tekrar bir araya geldiklerimde var.gelmek istemediklerimde.bu gruptan artık geçmişte kalmasını istediğim bir arkadaşım sayesinde birisiyle tanıştım o sıralar.gerçekten olmayacak bir ilişkiydi ve bitti.sonrasında yıllar geçti üniversite bitti ve yaşadığım şehre döndüm.okuldayken çok yıpratıcı bir ilişkim olmuştu.(konu dağılmasın diye burada yazmayım dedim ama detay olarak gerekirse diye ekliyeğim.sonrasından sana yaşattıklarım için özür dilerim diye yıllar sonra bana bir meil yollayıp af diledi bu okuldaki sevgilim.)bu yıpratıcı ilişkiden sonra bende şöyle bir ruh hali oluştu.inadına kötümser olmuyacağım.herkese neşe dağıtacağım.hayatın tadını çıkartacağım.keyfime bakacağım.yıkılmadım ayaktağım.böyle böyle dolaşırken hayatıma bu bahsettiğim kız arkadaşım da girdi.yaşı benden büyüktü bir kaç yaş. bu arkadaşıma y diyelim.y bana sürekli erkek arkadaşlarından bahsederdi.onu ne kadar üzdüklerinden yıprattıklarından falan.bende onu uyarırdım.çünkü kriteri kendisinden yaşça küçük olması idi.ayrıca daha ilişkinin başından daha tam kendini kurtarabilecekken bu ilişkiden gidip en olmadık adamları seçmesiydi.işsiz güçsüz,ona değer vermeyen kişiler.bunları o anlatırdı.kursta tanıştık y ile.sevgilisiyle görüşmek için kursa neredeyse hiç gelmiyordu.bunu yapma diyordum kursuna devam et.o da haklısın diyordu.iki konuda daha yapma diyordum:biri bir kafeye gittiğimizde durmadan erkeklere bakıyordu sadece bakışla da değil komple dönüp bakıyordu.bu şekilde bakmasan diyordum.birde internetten tanıştıklarına bu kadar güvenme.tamam tanışman normal ama ilk önce meydanda bir yerde yüzyüzede görüş bir bak ne kadar dedikleri doğru gibi duruyor.ondan sonra hem netten hem yüz yüze konuş.ama y aylarca sadece netten konuşuyordu.belki bir araya falanda geliyordu bilmiyorum ama bu kişlerle otelle falanda gidiyordu.bana bu kişleri tanıdığını söylüyordu.(yeni tanıştığımızdan ve sonraki zamanlarda yaptıklarını genel olarak anlattım burada.)

tanıştığımızdan bir süre sonra bu en az 10 yıl önce tanıdığım çocukla tekrar karşılaştık.ben burada hatalıyım işte.ben değiştim bu çocukta değişmiştir dedim.ondan sonra bu çocuğun bana uyratmadığı zarar kalmadı.görmediğim ,yaşamadığım pislik kalmadı.bir süre korkumdan boyun eğdim.beni resmen sindirdi.şansıma evde de olumsuzluklar yaşadığım bir döneme denk geldi.bir türlü bunalımdan çıkamadım.battıkça bataklığa battım.kabus dolu zamanlar yaşadım.bu kişi tarafından kaç kere tecavüze uğradım.en son fantazisi için bir arkadaşıyla yaptı.ondan sonra dayanamadım ve karakola gittim.o o kadar rahat ki olaydan sonra evine gitmiş.sonrasında mahkemeler,adli tıba gitmeler,doktorların gözetimi-sorgusu,kaç kişiye bu olayları defalarca anlatmak zorunda kaldım.sindirmek için bana attığı dayakalr falanda cabası.birde ahhmile kaldım.hamile kalınca gidip kürtaj olmak zorunda kaldım.olaylar oratya çıkınca evdekilerin hali perişan oldu.hala etkileri sürüyor.okul-iş hayatım hep mahvoldu.ne hayallerim vardı hepsi hayal olup kaldı.1,5 sene kadar sonra mahkemeyi kazandık.kazana kadar da gene yapmadı kalmadı.memleketime kadar gidip ilkbahar1982 böyle böyle olaylar yaşadı deyip beni caydırmaya bile çalıştılar.mahkemede yalan yanlış ifadeler tanıklar.hepsinde de doğruları ispatladık.hatta vazgeçmem için bana açık çek bile verdiler.bütün bu olayları bu y de biliyordu.

uzun bir süre kabuğuma çekildim.sonra şaka gibi oldu bende bu eski sevgilimle facebooktan tanıştım.sanırım böyle manyakça ve çılgınca bir şey yapmam lazım dedim ve bu çocukla buluşmaya gittim.düzgün gözüktü gözüme sonra buluşmaya ve ayzışmaya devam ettik.ailemde öğrendi onu.bana bütün acılarımı unutturmuştu.o kadar mutluydum.y ile de konuşuyorduk onun hakkında ama hiç bir araya gelmediler.sadece faceden bir iki kare fotoğrafını görmüştü.sonra biz bir ara bu erkek arkadaşımla ayrıldık.o zamanda yanımdaydı.bu bahsettiğim ayrılık olmadan bahsederken öve öve bahsetmiyordum.hatta gerçeği söylemek gerekirse sevgilimi övecek sözleri benden daha çok y kullanıyordu.mesala türkü dinlemeyii ve şu sanatçıyı çok seviyor diyordum.hımm bu çocuk her yönden kaliteli diyordu.neyse biz ayrıldık falan filan .bu tavsiye olaylarına tekrardan girmeyeğim.kuzenini falan tanıştırmıştık y ile falan.gerçekten hatırlamak istemiyorum.sonrasından bu tür olaylara benim zorladığımı faln söylemiş y eski sevgiime.(aslına bakarsanız olayları sırasıyla anlattım iki konuda da.onun hareketleri karmaşıktı)en sonunda tavırları o öyle bir hal haldı ki y nin sanki onu bu zamana kadar hep ezmiş ve ezmeye çelışmışımda sonuçta o da benden intikam almış gibi davrandı bende şaştım kaldım.kötü düşünmüyormuş gibi değil.nasıl konuştuğunu ve hareketlerini burada ifade edemiyorum.erkek arkadaşımdan bahsederken içinin gittiğini hissettim resmen.açık açık yazmak gerekse onunla cinsel bir şeyler paylaşmakistediğini hissettim.erkek arkadaşım bunu yapmazdı.ondan yana rahattım.üstelik düşünün artık çocuğun küzeniyle tanıştı.birde bana diyor ki erkek arkadaşına kuzeniyle tanıştığımı söyleme.

erkek arkadaşımla ilgili kısmıda böyle karman çorman ama burası arkadaşlarla ilgili bir bölüm.yalnız şunu söyliğim sevgilimin duyguları gerçekti.en azından benleyken.

tekrar söylüyorum.yorum istemiyorum.sadece teselli istemiştim.onuda istemiyorum artık.sadece kendimi yanlış ifade etmiş olduğumu gördüm.bunu düzelttim.

burada anlamadım gene derseniz onuda anlıyacağım.çünkü yaşadıklarım o kadar karman çormandı ki kendimde anlamadım.

artık ne yapacağımı bırakın ne hissettiğimi ve ne düşündüğümü bile şaşırmış durumdağım.birisi sanki kalbimi eziyor resmen.boğuluyorum.uyanık olduğum zaman düşünmemek için ne yapacağımı şaşırıyorum.uyuduğumda da her şeyi nasıl olmasını istediğimi rüyamda görüyorum.içimden geçenleri rüyalarımda yaşıyorum.canım acıyor.böyle boş boş duruyorum olduğum yerde ne yapacağımı şaşırdım.eninde sonunda hangi dalı tutsam kuruyor.

ne guzel ıste olay anlatıggınız gıbıyse kurtulmussunuz sevgılınızdende arkadasınızdanda.bu sayfadakı ıkıncı yazıyı okumadım cok uzundu daraldım acıkcası.bu bır donem herkesın basından gecebılır bırakın artık gecmısı onunuze bakın

ne guzel ıste olay anlatıggınız gıbıyse kurtulmussunuz sevgılınızdende arkadasınızdanda.bu sayfadakı ıkıncı yazıyı okumadım cok uzundu daraldım acıkcası.bu bır donem herkesın basından gecebılır bırakın artık gecmısı onunuze bakın

teşekkür ederim.elbette önüme bakıyorum ama zamanında verdikleri zararları hala telafi etmeye uğraşıyorum.bu yüzdende bazen böyle patlamalar yaşıyorum

çok olumsuz kötü şeyler yaşamışsınız.
bu kızıda erkek arkadaşınızı da geride bırakın.
kendinize yeni bir sayfa açın.
arkadaş seçimlerinizde daha dikkatli olun.
hayatınızı zorlaştıracak değil kolaylaştıracak insanları hayatınıza sokun.
geçmiş geçmişte kalsın geleceğe odaklanın.
işinizi gücünüzü yoluna koyun.

çok olumsuz kötü şeyler yaşamışsınız.
bu kızıda erkek arkadaşınızı da geride bırakın.
kendinize yeni bir sayfa açın.
arkadaş seçimlerinizde daha dikkatli olun.
hayatınızı zorlaştıracak değil kolaylaştıracak insanları hayatınıza sokun.
geçmiş geçmişte kalsın geleceğe odaklanın.
işinizi gücünüzü yoluna koyun.

yorumuz için çok teşekkür ederim.bu olyları geride bıraktım.sadece içimi dökmek istemiştim.hayatımı yoluna koyddum ve ikisinide hayatımdan çıkardım

neler yaşamışsın yaaa :26::26:
çok üzüldüm allah hepimizi işte birşeylerle sınıyor size tavsiye vermek haddime düşmez
benden daha çok tecrübeniz var her konuda ben silinde demicem biliyorumki silseydiniz
içimi acıtıyo demezdiniz ama yaşadıklarınız size samimi bi tecrübe kazandırmış başından sonuna kadar
her kelimesini okudum evet biraz karışık yazdığınız doğru ama düzeltilebilir sonuçta
şunuda biliyorum allah herşeyin sabrını veriyo her inişin bi çıkışı vardır
sizde çok mutlu olursunuz inş güzel bi evliliğiniz size yaşadıklarınızı unutturan bi eş..
çok tatlı bebekler :emir_bebek::emir_bebek:
bunlarda size hayatın getirisi olur umarım o bataklığın içinde kendini bilmez arkadaşınız
için üzülüpte yok yere kendini değerli hissettirmeyin ona siz güçlü bi insansınız
toparlanın ne kadar süre alsada.. :31::31:

neler yaşamışsın yaaa :26::26:
çok üzüldüm allah hepimizi işte birşeylerle sınıyor size tavsiye vermek haddime düşmez
benden daha çok tecrübeniz var her konuda ben silinde demicem biliyorumki silseydiniz
içimi acıtıyo demezdiniz ama yaşadıklarınız size samimi bi tecrübe kazandırmış başından sonuna kadar
her kelimesini okudum evet biraz karışık yazdığınız doğru ama düzeltilebilir sonuçta
şunuda biliyorum allah herşeyin sabrını veriyo her inişin bi çıkışı vardır
sizde çok mutlu olursunuz inş güzel bi evliliğiniz size yaşadıklarınızı unutturan bi eş..
çok tatlı bebekler :emir_bebek::emir_bebek:
bunlarda size hayatın getirisi olur umarım o bataklığın içinde kendini bilmez arkadaşınız
için üzülüpte yok yere kendini değerli hissettirmeyin ona siz güçlü bi insansınız
toparlanın ne kadar süre alsada.. :31::31:

sağolun.gerçekten ne kadar ağır geliyor anlatamam yaşadıklarım.burada yazılanlar bana baya moral oluyor.birde doğru karışık yazıyorum o ayrı ama olaylarda karışıktı.arkadaşım bir böyleyken sonra hop başka türlü davrandı.yanımda olduğu ve ne kadar canımın yanındığı bir konuda bana nasıl öyle davranabilir.yaşadığım olayın ne olduğunu söylediğimde== yani zaamnında tacize uğradım.== demem bile çoğu insanı etkiliyor.oysa bu yeri geldi bunu beni güya ezmek için kullandı.

sağolun.gerçekten ne kadar ağır geliyor anlatamam yaşadıklarım.burada yazılanlar bana baya moral oluyor.birde doğru karışık yazıyorum o ayrı ama olaylarda karışıktı.arkadaşım bir böyleyken sonra hop başka türlü davrandı.yanımda olduğu ve ne kadar canımın yanındığı bir konuda bana nasıl öyle davranabilir.yaşadığım olayın ne olduğunu söylediğimde== yani zaamnında tacize uğradım.== demem bile çoğu insanı etkiliyor.oysa bu yeri geldi bunu beni güya ezmek için kullandı.

allah hepimize bi çıkış kapısını da bulduruyo ne mutlu ki hala aynı dönencenin içinde değilsinizz
siz ne anlatırsanız anlatın biz yaşamadan anlayamayız malesef
o yüzden geçen geçti allaha şükür diyip iyiki daha kötü şeyler olmamış demeli..
çokmu iyimserim bilmiyorum ama artık içinizden nefreti de çıkartın bu duyguların sizi yiyip bitirmesine izin vermeyin..

Back
X