- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.141
ay bende formatt attım geldim pc de temizlendi sonunda şaka maka baya kaptırdım kendimi temüzlüğee![]()
sevgiiii valla komaya girdim gülmekten.ev bitti,bilgisayara sıra geldi demek..ne temizlik aşkıymış yarabbimm:90:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende formatt attım geldim pc de temizlendi sonunda şaka maka baya kaptırdım kendimi temüzlüğee![]()
bişi yok kız bak valla yok he bakim valla yok![]()
sevgiiii valla komaya girdim gülmekten.ev bitti,bilgisayara sıra geldi demek..ne temizlik aşkıymış yarabbimm:90:
bu böle sürer gider kardeş..tüm mahalleyi temizlemeden iflah olmazsın sen.demedi deme..
kendimi tutamıyom kızz ay bide bak naptım biraz önce sen git yawrum yatmışş kuluçkaya kuşum yumurtaları çıkardım talaşları temizliyom yeni talaş koydum oda bana inat atmış yerlere talaşlarıı
birazdan da gircem artık sinana artık onudda evin ortasında leğene oturtcam yıkıcam
biri bana dur desin![]()
iyi barim :97:
ee benim beğendim hakkım hiç bitmeyo
you know yada dilek diyim öğrendik nasıl olsa adını soyadınıdilekçim çok güzel hediyelerin bm çok zevkli şeyler almış kesesine bereket özellikle boleroya bayıldım
ufukolik canım çok güle güle kullan hepsi çok güzel amonranın kesesine bereket
livim bere çok yakışmış ben seni nedense sarışın hayal ettiydim baya esmermişsin sen
güle üle kullan çok güzel canım hepsi aprilin kesesine bereket