- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.161
dişinde maydanoz kalmış kızayy bugünlük işim bitti oturuyorum artık:86:
ama dur hazır elim değmişken bilgisayarada dip köşe gireyim
format atıcam bi yarım saat sonra yarım saat burda takılayım sonra yarına kadar görüşemeyiz bide tam formatta kargo geliyormuş :125:
çıldırırım o zaman yaaa:104:
yaptığı temizlik yetmedi,pc içini temizliyo şimdi manyahh
hem hediye alıyorum,hem dağa kaldırıyo beni kıza bakkinov cum güle güle kullan hediyelerini çok güzeller
ee b & m de almadıysa bana kim bene alcek yaa :26:
bak bitli pakize bu işin içinden sen çıkarsan karışmam hee
dağa kaldırırım senii![]()
ayrıca benim,yada değilim diye bi yorum yapamam sana cicim
buda aile sadatemiz cnmm bnm çok mutlu ettin beni çook nekadar ince düşünmüşsün nekadar öznemşsin çok sağol tatlım bnm öpüyorummm..... tam 5 kez ayrı ayrı tellerden foto çektim sonunda olduu:38:[/QUOTE]
[B]canım çok güzel bi şekilde eklemişsin hediyelerini
ama resim kalitesi kötü,ve resimler çok büyük
oda senin nazar boncuğun olsun:29:
samimiyetini çok güzel yansıttın ama.güle güle kullan canım.amonracım çok güzel şeyler almış
hepsi birbirinden güzel.güle güle kullan ufukolikçim:16:[/B]
[quote="Paradoks, post: 16089111"][B][I][COLOR="Black"]dileğim elifin tam adını yazayım mı,face ini falan..görünce şok olsun..:4:[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B]puhahahaha:60: :60: :60:
tc kimlik no felan hatta:33:[/B]
[quote="Sevgi, post: 16089569"][B][I]bana kim alcek hediye yaa yada kim aldı kesin o pakizenin işi bu nerelerde o yarın geldi geldi gelmedi tee bayram sonu geççek elime hediyelerim [/I][/B]:59:[/QUOTE]
[B]sevgi beni öldürücen:36:
daha almayan bi sürü insan var:38:hediyen gelicektir merak etme:95:[/B]
[quote="Liv, post: 16089910"]Çok teşekkür ederim canlar. Herkes güle güle kullansın cicilerini .
Ayrıca Tanrıçam yani meleğime bizler için yapmış olduğu çekiliş için teşekkür ediyorum.Canımsın.
[/QUOTE]
[B]çok incesin meleğim:77:
katıldığınız için ben teşekkür ederim.maksat dostluklarımız pekişsin,yüreğimiz o sıcaklığı hissetsin:29:
aprilim çok tatlı şeyler almış.güle güle kullan bitanem.kesene bereket aprilim gardaşım:74:
bu arada sen saçlarını koyultmuşsun:52:bunu bilahare görüşelim:38::23:[/B]
[quote="Senemciq, post: 16089959"][B][COLOR="Purple"]H ediyelerimi gönderen canım arkadaşımaa çok çok çook teşekkür ediyorum
ne desem yetersizz
hepsi birbirinden güzel,,
birazdan fotoları pc'ye oradan da buraya yükleyeceğim,
ben hepsine bayıldım :21:
nasıl zevkle seçilmiş,,
hepsi muhteşem [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]bekliyoruz canım:62: :62:[/B]
Son düzenleme: