Ben de Tansel Beye denk geldim merak ediyorum kendisinde tedavi görenler yazarsa memnun olurumKızlar İstanbul'da Tansel kaplancan hakkında bilgisi olan veya tedavi görüp pozitif sonuç alan var mı ?
Kendisi alanında başarılı bir doktor görünüyor ama kimi doktorlar sadece sosyal medya doktoru sonuçta bu süreçte doktor seçimi çok önemli. İlk denememizde üroloji doktorumuzdan hiç memnun kalmadık aynı anda aynı klınikte bende kadın doğumdan tedavi gördüm doktorum mükemmeldi doğrucu babacan bir doktordu.
Tansel bey biliyorum bahçeci tüp Bebek merkezi den kovuldu başkasının emriyosunu başkasına koymuş davalık. Diye biliyorumBen de Tansel Beye denk geldim merak ediyorum kendisinde tedavi görenler yazarsa memnun olurum
O olayı biliyorum okumuştum ama Tansel beyin suçu değilmiş o merkezde işin takibi düzgün yapılmadığı için olmuş Tansel beyde o olayda mağdur olanlara destek olup yok gösterdiği için bahçecinin sahibi silahlı saldırı falan yapmış Tansel beyeTansel bey biliyorum bahçeci tüp Bebek merkezi den kovuldu başkasının emriyosunu başkasına koymuş davalık. Diye biliyorum
Ciddi misinizTansel bey biliyorum bahçeci tüp Bebek merkezi den kovuldu başkasının emriyosunu başkasına koymuş davalık. Diye biliyorum
Peki Ahmet Hakan Haliloğlu için fikriniz var mı ya da Emre BakırcıoğluCiddi misiniz
Tansel bey alanında iyi vicdanlı ve bilgili bir doktor bence gönül rahatligiyla gidebilirsiniz. Varsa elinden gelen çabayı gösteriyor direkt ameliyat etmiyor tedavi edilebilecek bir durum varsa ediyor. Bazen bir yıl ugrasiyor. Olmayacaksa da olmaz diyor. Diğerlerini bilmiyorum.Kızlar İstanbul'da Tansel kaplancan hakkında bilgisi olan veya tedavi görüp pozitif sonuç alan var mı ?
Kendisi alanında başarılı bir doktor görünüyor ama kimi doktorlar sadece sosyal medya doktoru sonuçta bu süreçte doktor seçimi çok önemli. İlk denememizde üroloji doktorumuzdan hiç memnun kalmadık aynı anda aynı klınikte bende kadın doğumdan tedavi gördüm doktorum mükemmeldi doğrucu babacan bir doktordu.
Tansel bey 2017 yılında kendisine ait bir merkez açtı işi kendisi bıraktı bilip bilmeden ne çok sallamissiniz insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz. Hala kendi açtığı merkezde görev yapıyor. Merkezi bahçeci fulya kliniginin yanı başında olduğu için insanlar da bahceci kliniğine Tansel bey için gittiği için bahcecinin sahibi Mustafa bahçeci Tansel beye zarar vermeye çalıştı kaç kez bunlar da zaten emniyette olannisler gazetelerde de olayinnayrintisi yazıyor.Tansel bey biliyorum bahçeci tüp Bebek merkezi den kovuldu başkasının emriyosunu başkasına koymuş davalık. Diye biliyorum
Burda yazdığınız tedaviyle alakalı bir şey diğer yazdıklarıniz kovuldu, başkasının embriyosunu başkasına koydu bunlar ayrı şeyler farkındasınız değil mi? Size direkt ameliyat dediyse vardır bir bildiği değerlendirmiştir onu uygun görmüştür. Her hastaya her tedavi olmaz sonuçta. Ben bir yıl ilaç tedavisi uygulayıp ikiz bebek sahibi olmalarına vesile olduğunu biliyorum azospermi hastası. Azospermi in de çeşitleri var sperm çıkabilen var çıkamayacak olan var. Müneccim değil sonuçta doktorlar... Spermatit dediğiniz şey sperm olmamış hücre o hücre sperm olur mu olmaz mı Allah bilir. İns herkesin gönlüne göre olur. Celalettin peruya gidip aylarca okunmuş balları yiyip 1 yıl sonunda hiçbir şey elde edemeyen de var. Burda gerçekçi bir değerlendirme yapmak için tarafsız olmak lazım sen ben sonuç aldık almadık diye doktoru kötülemenin anlamı yok çünkü sonuç alan da birsuru insan var. Az çok bu süreçte birçok şeyi öğreniyoruz biz de gerektiği gibi tedavi uyguladı mı elinden geleni yaptı mı bu önemli olan... Onun bakış açısı öyle demek ki doktora gidince tedavisini kabul ediyoruz sonuçta... Herkes aynı şeyi yapsa farklı doktor atamazdik herkesin tecrübesi farklı. Uzatmayayım sonuç almamış olmak eğer doktor elinden geleni yaptıysa o doktorun kötü old anlamına gelmez. Benim eşime de asla ameliyat olma dedi mesela paragöz olsa diğer doktorlar ya da merkezler gibi transfer günü sperm çıkmazsa sizi ameliyat edeceğiz derlerdi sorgusuz sualsiz. Ve eşime ameliyat olma sakın diyen tek doktor...Yaa bırakın herkes kimin ne olduğunu gördü kaçta ne arkadsim var tete yapıp sonrada yüzüne bakilmayip sizin çocuğunuz olmaz deyip gönderilen .
Bizler mağduruz öyle doktorlar oldukça daha da mağdur olacağız gelip şimdi savunmayin.elhamdullih celalettin Peru nün tedavisi ile doğal çıkış oldu spermatit sperm olmaz diyen bı doktor Tansel bey kendisi söylüyor bunu. Ama biz azo sperm hastasiyiz kök hücre bile yoktu nasıl oluyormuş doğal sperm çıkışı onlar utansın para için yapmadıkları kalmadı bize.milleti yanlış yönlendiren siz sizsiniz direk tese yapıyor bariz herşey orta da halen diyorsunuz yok öyle değil.birakin artık bunlar.
Login • InstagramBurda yazdığınız tedaviyle alakalı bir şey diğer yazdıklarıniz kovuldu, başkasının embriyosunu başkasına koydu bunlar ayrı şeyler farkındasınız değil mi? Size direkt ameliyat dediyse vardır bir bildiği değerlendirmiştir onu uygun görmüştür. Her hastaya her tedavi olmaz sonuçta. Ben bir yıl ilaç tedavisi uygulayıp ikiz bebek sahibi olmalarına vesile olduğunu biliyorum azospermi hastası. Azospermi in de çeşitleri var sperm çıkabilen var çıkamayacak olan var. Müneccim değil sonuçta doktorlar... Spermatit dediğiniz şey sperm olmamış hücre o hücre sperm olur mu olmaz mı Allah bilir. İns herkesin gönlüne göre olur. Celalettin peruya gidip aylarca okunmuş balları yiyip 1 yıl sonunda hiçbir şey elde edemeyen de var. Burda gerçekçi bir değerlendirme yapmak için tarafsız olmak lazım sen ben sonuç aldık almadık diye doktoru kötülemenin anlamı yok çünkü sonuç alan da birsuru insan var. Az çok bu süreçte birçok şeyi öğreniyoruz biz de gerektiği gibi tedavi uyguladı mı elinden geleni yaptı mı bu önemli olan... Onun bakış açısı öyle demek ki doktora gidince tedavisini kabul ediyoruz sonuçta... Herkes aynı şeyi yapsa farklı doktor atamazdik herkesin tecrübesi farklı. Uzatmayayım sonuç almamış olmak eğer doktor elinden geleni yaptıysa o doktorun kötü old anlamına gelmez. Benim eşime de asla ameliyat olma dedi mesela paragöz olsa diğer doktorlar ya da merkezler gibi transfer günü sperm çıkmazsa sizi ameliyat edeceğiz derlerdi sorgusuz sualsiz. Ve eşime ameliyat olma sakın diyen tek doktor...
Belli kimin cahil olduğu ne yazdiginizdan haberiniz yok siz ona inanırsınız ona gidersiniz başkası başka doktordan medet umar umarım çocuğunuz olur çünkü elde edilen her sparm ve yumurta ya da embriyo ile çocuk olmuyo biliyorsunuz değil mi? Benim size burda cevap yazmamın sebebi Tansel beyi yok kovuldu yok şöyle oldu yanlış yaptı vs. İftiralar niteliğindeki söylemlerinin. Yoksa o doktoru sen begenirsin ben beğenmem benim beğendiğini sen beğenmezsin. Okunmuş balı otu fotoğrafı vs. Celalettin peruya giden herkes biliyor yapmayın etmeyin Allah aşkına benim en son gideceğim yer.... Azosperminin de çeşitleri var...Ne okunmusu ne kadar cahilce konuşuyorsunuz kötülemek yerine.. sizin o bir yıl tedavi olmusmus sonuç alamamış dedikleriniz de doğal sperm çıkanlar olmasınartık sizin gibi insanlara kanmiyoruz biz.
Yok okunmuş yok bu onları geçin artık celalettiin Peru siz istesenizde istemezsinizde o teseci binlerce kişinin umudunu sırf para için yok eden doktorlara tokat gibi sonuçları ile gösteriyor.soz kapatın gözünüzü at gozluklerinizle devam kere
Kim o meşhur doktor herkesin adını yazmışsın onu da yaz da bilelim. Ha burdan da şunu anliyoruz Tansel beye hiç gitmemissiniz. Çünkü Tansel bey prof değil. Ama gelip burda Tansel beyi kotuluyorsunuz ayıp yaaa... Nedense bu celalettin peruya gidenlerin Tansel beye bı gicikligi var sanırım doğruyu söylediği ve doğru bildiğinden sasmadigi için. Zaten celalttin Peru ameliyat yapamaz dahiliye doktoru çünkü üroloji doktoru değil. Hormonal tedavi yapıyor. Tansel bey kimseye değerleri belli bir duruma gelmeden ameliyat yapmaz. İlaç tedavisi sonucunda kan değerleri sperm bulma seviyesine gelenleri ameliyata alır. Ondan sonrası takdir ilahi. Spermatitden embriyo olmuyor hatta ROSİ bile olmuyor. ROSİ yapacak seviyeye bile gelmemiş hucrecik yani... Ha ilerde tıp ilerler onlar geliştirilir Saklanmis diye 10 tüp dediginiz şey... o da bir umut hiç yoktan ama burda onu bunu Kotuleyip bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi konuşmayın... Allah herkese şifa versin her doktor bir vesile sadece...Login • Instagram
arkadslar artık böyle insanlara yanlış yönlendirmelere kanmayın..
Benim eşim azo sperm hastası bir kere o meşhur prof doktor tese yaptı sizin asla çocuğunuz olmaz deyip Kıbrıs gidin dedi.
Bu hastalığı yaşayan bilir.
Biz bir.bucuk yıl celalettin Peru doktorumuz da tedavi olduk sonuç elhamdülillah doğal sperm çıkışı oldu şuan 10 tüp biriktirdik.
Asla çocuğunuz olmaz diyenlere kaç kere tese olmuş umudunuzu kaybetmeyin doğru tedavi ile evlat sabihi umudumuz var bizim gibi çok hasta var bu denilen doktor ve kasap olan doktorlara artık kapılmayın mağdur olmayın biz olduk siz olmayın.
Biz Kaan Aydos da tedavi olduk maf etti bizi.tansel beye gelince çok arkasim var hatta şu bir ay içinde tese yapmış 100Kim o meşhur doktor herkesin adını yazmışsın onu da yaz da bilelim. Ha burdan da şunu anliyoruz Tansel beye hiç gitmemissiniz. Çünkü Tansel bey prof değil. Ama gelip burda Tansel beyi kotuluyorsunuz ayıp yaaa... Nedense bu celalettin peruya gidenlerin Tansel beye bı gicikligi var sanırım doğruyu söylediği ve doğru bildiğinden sasmadigi için. Zaten celalttin Peru ameliyat yapamaz dahiliye doktoru çünkü üroloji doktoru değil. Hormonal tedavi yapıyor. Tansel bey kimseye değerleri belli bir duruma gelmeden ameliyat yapmaz. İlaç tedavisi sonucunda kan değerleri sperm bulma seviyesine gelenleri ameliyata alır. Ondan sonrası takdir ilahi. Spermatitden embriyo olmuyor hatta ROSİ bile olmuyor. ROSİ yapacak seviyeye bile gelmemiş hucrecik yani... Ha ilerde tıp ilerler onlar geliştirilir Saklanmis diye 10 tüp dediginiz şey... o da bir umut hiç yoktan ama burda onu bunu Kotuleyip bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi konuşmayın... Allah herkese şifa versin her doktor bir vesile sadece...
Kaan Aydos eskisi gibi değil zaten artık ona gidilmez dediğim gibi bugün piyasada adını duyduğumuz doktorlardan size çare olan bana olmayabilir bana çare olan size olmayabilir. Niye çatlasın adamın muayenehanesi dolu 3 ay sonraya randevu veriyor. Herkes bir umut pesinde tedavinizde başarılı olursunuz umarım. Tansel bey Kaan aydostan da emre bakircioglundan da iyi bir doktor. Adını şanını duymadığımız nice iyi doktorlar da vardır. En başa dönersek sizin dediğiniz şeyleri yapmamış hatta ailelere yardımcı olmuş hakkınızı arayın demiş bir doktordur.Biz Kaan Aydos da tedavi olduk maf etti bizi.tansel beye gelince çok arkasim var hatta şu bir ay içinde tese yapmış 10090 san şansınız var deyip 2 kere tese yapmış arkadslarim var ha nerden mi taniyorum çünkü onlarda celalettin hocamız hastası artık ve 1 ayda sb2 den SD 1 seviyesine geldiler.o üroloji doktoru dedikleriniz bizi maf etti kurban olsunlar celalettin peruya. Catliyorlar doğal sperm çıkışıni azo sperm hastastalarinda başardığı için.
Boşa savunmayın yaşayan bilir.
Herşey ortada başarı ve yapılan kötülükler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?